Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
[QUOTE=Arana;n4080517]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Ми мога да ти дам фейса ѝ както ти дадох и фейса на грузинката. На тебе ти имам пълно доверие. Опитай се да намериш арабин между заниманията ѝ по голф и ревюто на ретро коли.
Не убивай вестоносеца. И тя е скромно умно образовано момиче от малко българско селце - подобно на бъдещата ни премиерка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами да си ги избира.Като иска децата и внуците й да растат сред негри и араби,нейно си право.
Ама забравяш,че и на българките има конкуренция. И то от жени, които уважават мъжете и не се правят на принцеси. Ето един роднина е Ай Ти в София и се ожени за една филипинка.Като не го харесват има и друг избор.
Да си видял българка женена за руснак? Йок.
Няма и да видиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Де да го знам, знам че всяка пред претенциите на Евго ще избере я Париж, я Берлин, я друга европейска столица и въобще няма да се занимава на Евго с претенциите, wake up dear.
Появи ви се яка конкуренция. Па вие лапайте мухитекоя била стара и коя била дебела.
Ама забравяш,че и на българките има конкуренция. И то от жени, които уважават мъжете и не се правят на принцеси. Ето един роднина е Ай Ти в София и се ожени за една филипинка.Като не го харесват има и друг избор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Дъри, с всичкото ми уважение към теб, като към дама (истинска.. до днес......), ще вляза в ролята на "някой умник от тези, които са ти любими.. хахахаха!"
Сърби ме езика да отвърна на дама (като теб), която праска общия знаменател и си свирка, без да помисли, че има много казуси, които остават, вън от нейното полезрение.
та, защо Дъри, твоят толкова добър съпруг - не е успял да те убеди да СИ имате 3-4 деца в тоя живот (може и осиновени, но признати от него)? Да не би да се пропуква "единството" и единомислието (ви) по този важен въпрос за семейното щастие (което за вас очевидно не е проблем!) и пряката му зависимост от броя на децата в това семейство? Многото деца - не увенчават ли хармонията в семейните отношения?
КажИ ми, че имаТЕ 4 деца и веднага бих си посипал главата с пепел...
Хубав ден от мен!
Разбира се ,че живота не е само бял или черен и вероятностите са много и добри и лоши. Много далеч съм от мисълта ,че всичко трябва да е идеално.
Относно децата, решението ни е общо и семейството е пълно ,достатъчно и сме удовлетворени от това което имаме
Хубав ден и от мен !
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Arana;n4080510]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Къв Алжир и кво Мароко те гонят пък тебе? Аз даже за туризъм там не мисля, след Турция миналата година засега отлагам всякакви цигански дестинации
Европа губи бяло население и изсмуква всичко свестно и годно от периферия към метрополия.
А тука си живеете в някаква времева капсула с претенции от времето на чичовци на Вазов.
Малко е комична ситуацията.
И все по-зле ще става.За разлика от България.
И какво му е на времето на дядо Вазов?Не е имало гей паради,смяна на пола,политкоректност,затоплизъм.Имало е мъже, а не путьовци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=ratten;n4080514]Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
ми не знам къде живее,
но не вярвам да е в лувъра)
Не убивай вестоносеца. И тя е скромно умно образовано момиче от малко българско селце - подобно на бъдещата ни премиерка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Като е чистокръвен парижанин оная работа да не му е златна?
Която иска да се отрече от Родината си и да отглежда децата си като чужденци прав й път.
А ако "умните и образовани"жени се махнат от България други ще дойдат. България е притегателно място за милиони жени по света.
Появи ви се яка конкуренция. Па вие лапайте мухитекоя била стара и коя била дебела.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Arana;n4080513]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Къде това, в Лувъра? Аз по предградия не ходя
но не вярвам да е в лувъра)
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=ratten;n4080511]Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
е, то ти стига да посетиш братовчедка си в париж
и ще се нагледаш на всякакви представители от екзотични дестинации
Коментар
-
[QUOTE=Arana;n4080510]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Къв Алжир и кво марико те гонят тебе. Аз даже за туризъм там не мисля, след Турция миналата година засега отлагам всякакви цигански дестинации
и ще се нагледаш на всякакви представители от екзотични дестинациипрепоръка е
Коментар
-
[QUOTE=ratten;n4080504]
Що бе братовчедката е пласирана за чистокръвен парижанин, пък вие тука гонете михаля с ненормални претенции за огромни възрастови разлики. По-млади не ставате.
Не си цените умните и образовани жени и все по-малко ще остават да ви търпят Балканската простотия. Ей я де е европата.[/QUOTE]
ааа, лек им път из европата, да ги предашат французи от алжир и мароко
Европа губи бяло население и изсмуква всичко свестно и годно от периферия към метрополия.
А тука си живеете в някаква времева капсула с претенции от времето на чичовци на Вазов.
Малко е комична ситуацията.Last edited by Arana; 21.06.2023, 12:30.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Що бе братовчедката е пласирана за чистокръвен парижанин, пък вие тука гонете михаля с ненормални претенции за огромни възрастови разлики. По-млади не ставате.
Не си цените умните и образовани жени и все по-малко ще остават да ви търпят Балканската простотия. Ей я де е европата.
Която иска да се отрече от Родината си и да отглежда децата си като чужденци прав й път.
А ако "умните и образовани"жени се махнат от България други ще дойдат. България е притегателно място за милиони жени по света.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Arana;n4080499]
Не си цените умните и образовани жени и все по-малко ще остават да ви търпят Балканската простотия. Ей я де е европата.[/QUOTE]
ааа, лек им път из европата, да ги предашат французи от алжир и марокоLast edited by ratten; 21.06.2023, 12:28.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоя французин да не е от алжир
Не си цените умните и образовани жени и все по-малко ще остават да ви търпят Балканската простотия. Ей я де е европата.
- 1 like
Коментар
Коментар