IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Естествено това не се отнася до теб и до другите жени във форума. Каквото и да напиша това не се отнася до вас.
    А и нещата, които пиша, са предназначени за мъже,за да се ориентират в женската природа, психика,желания,настроения.
    Сакън! Мерси, че го отчиташ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Като те чета, ме налягат едни върли съмнение - жена ли съм или напротив. Добре, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието периодически огрява кочинката с присъствието си. Усещам се, че съм мама, а мъжете, въпреки непрестанните хилядолетни усилия и опити, все още не могат да се окичат с тази титла и се успокоявам. Жена съм, но извън твоите стереотипи, нагласи и предразсъдъци.
      Наздраве!
      Хаха визията на двама трима тука да не ти замества реалността . Наздраве!

Коментар

В първия случай, умната жена, ще разбере, че мъжът й изневерява. Ако не се усеща, че по-едната 1/3-та стъпва в ляво, значи нещо в мисловната дейност не й е на ред.
        Във вторият случай - знае, че благоверният прави заход извън собственото летище, но си трае. Ниска самооценка, някакъв комплекс и пак проблеми с мисловната дейност.
        И в двата случая дамата не се отличава с висока интелигентност.
        Майка ти може да е изключение.
        Наздраве!
        И как точно ще разбере като са били инцидентни случаи,а не системно?Без никакви негативни последици за семейството, финансите или връзката.
        А и много жени предпочитат да ядат агнешко съвместно с други жени,отколкото постни картофи сами.Още повече,когато мъжът е отдаден изцяло на тях и семейството, а с другите жени е просто за секс и дотам.

Коментар

И как я разбра,че не е умна?Беше учителка по математика и въпреки, че от 10 години е пенсионерка още подготвя деца с частни уроци по математика.Явно няма да е толкова тъпа щом десетки родители пращат на частни уроци децата си при 72 годишна пенсионерка.Обществено активна е и участва в различни обществени инициативи.Не само е умна,но и доста красива.
          Което по никакъв начин не й пречи да гледа деца и внуци и да се грижи за домакинството.
          В първият случай, умната жена, ще разбере, че мъжът й изневерява. Ако не се усеща, че по-едната 1/3-та стъпва в ляво, значи нещо в мисловната дейност не й е на ред.
          Във вторият случай - знае, че благоверният прави заход извън собственото летище, но си трае. Ниска самооценка, някакъв комплекс и пак проблеми с мисловната дейност.
          И в двата случая дамата не се отличава с висока интелигентност.
          Майка ти може да е изключение.
          Наздраве!
          Last edited by tnm; 14.06.2023, 17:25.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ще се съглася с теб,че жените от поколението на майките ни доста се различават от сегашните жени. И със сигурност не са били тъпи, че са си гледали семейството и децата.
            +100

Сега много често са комерсиални и неорганизирани в битов план.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Такива са мухлите. Чак пък всички жени … не ме разсмивай.
              Естествено това не се отнася до теб и до другите жени във форума. Каквото и да напиша това не се отнася до вас.
              А и нещата, които пиша, са предназначени за мъже,за да се ориентират в женската природа, психика,желания,настроения.
              Last edited by mirodes; 14.06.2023, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И моята майка е учителка, не дава уроци, но за нея мога да кажа същото,
                Ще се съглася с теб,че жените от поколението на майките ни доста се различават от сегашните жени. И със сигурност не са били тъпи, че са си гледали семейството и децата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ето го общият знаменател

Коментар

По принцип говоря,не за този случай, който коментирате с Евго.
                    И естествено, че в едно семейство решенията се вземат след обсъждане, но водещата дума трябва да е на мъжа.
                    Ще дам един пример-голямого ми дете ще е в първи клас и тъй като жена ми е учителка оставих на нея решението в кое училище да го запише.Записа го в едно училище, ама почна да получава различни отзиви ту за училището,ту за учителката. И настана една древногръцка трагедия дали детето е записано в правилното училище. Накрая ми писна и го записах в друго училище. Аз поех отговорността и жената се успокои,че дори и да не е подходящо училището или учителят не тя ще носи отговорността. Такива са жените-постоянно се колебаят,страх ги е да вземат решения и да рискуват или да не се изложат в очите на околните.Затова и търсят решителни мъже, които не се страхуват да поемат отговарност и не им пука от мнението на другите.
                    Такива са мухлите. Чак пък всички жени … не ме разсмивай.

Коментар

И как я разбра,че не е умна?Беше учителка по математика и въпреки, че от 10 години е пенсионерка още подготвя деца с частни уроци по математика.Явно няма да е толкова тъпа щом десетки родители пращат на частни уроци децата си при 72 годишна пенсионерка.Обществено активна е и участва в различни обществени инициативи.Не само е умна,но и доста красива.
                      Което по никакъв начин не й пречи да гледа деца и внуци и да се грижи за домакинството.

Коментар

Имах си аз да не е бетон.Не дотам умната му жена му си стои в къщи, гледа си децата, грижи се за домакинството, а той си начесва крастата извън пещерата. И налага ред и дисциплина в семейния бит.
                        Наздраве!
                        Last edited by mirodes; 14.06.2023, 14:45.

Коментар

Като те чета, ме налягат едни върли съмнение - жена ли съм или напротив. Добре, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието периодически огрява кочинката с присъствието си. Усещам се, че съм мама, а мъжете, въпреки непрестанните хилядолетни усилия и опити, все още не могат да се окичат с тази титла и се успокоявам. Жена съм, но извън твоите стереотипи, нагласи и предразсъдъци.
                          Наздраве!
                          Нито са стереотипи, нито нагласи,нито предразсъдъци. Това си е факт.Естествено всеки човек е различен и в някои хора тия неща са по-силно проявени,в други по-малко.
                          А говоря по принцип, нямам намерение да обсъждам твоят живот.

Коментар

Баща ми е такъв и един приятел. Имали са любовници ,но само за секс и дотам. Гледат си семейството и децата.Семействата им са бетон.
                            Имах си аз да не е бетон.Не дотам умната му жена му си стои в къщи, гледа си децата, грижи се за домакинството, а той си начесва крастата извън пещерата. И налага ред и дисциплина в семейния бит.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Нищо не е затворило.Жените си мечтаят за властни мъже ,на които да се покоряват.Но все по-малко са такива. И резултатите са видими-разбити семейства, много самотни хора и от двата пола, ниска раждаемост.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Както ти писах не ме интересува, как обаче това ти помага на теб?
                                Тя си има живот и явно е по-интеесен от твоя.
                                Ти си знаеш кое, как. Успех!
                                Не вярвам някой да я вземе на 40+.

Коментар

Working...
                                X