If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Естествено това не се отнася до теб и до другите жени във форума. Каквото и да напиша това не се отнася до вас.
А и нещата, които пиша, са предназначени за мъже,за да се ориентират в женската природа, психика,желания,настроения.
Като те чета, ме налягат едни върли съмнение - жена ли съм или напротив. Добре, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието периодически огрява кочинката с присъствието си. Усещам се, че съм мама, а мъжете, въпреки непрестанните хилядолетни усилия и опити, все още не могат да се окичат с тази титла и се успокоявам. Жена съм, но извън твоите стереотипи, нагласи и предразсъдъци.
Наздраве!
Хаха визията на двама трима тука да не ти замества реалността . Наздраве!
В първия случай, умната жена, ще разбере, че мъжът й изневерява. Ако не се усеща, че по-едната 1/3-та стъпва в ляво, значи нещо в мисловната дейност не й е на ред.
Във вторият случай - знае, че благоверният прави заход извън собственото летище, но си трае. Ниска самооценка, някакъв комплекс и пак проблеми с мисловната дейност.
И в двата случая дамата не се отличава с висока интелигентност.
Майка ти може да е изключение.
Наздраве!
И как точно ще разбере като са били инцидентни случаи,а не системно?Без никакви негативни последици за семейството, финансите или връзката.
А и много жени предпочитат да ядат агнешко съвместно с други жени,отколкото постни картофи сами.Още повече,когато мъжът е отдаден изцяло на тях и семейството, а с другите жени е просто за секс и дотам.
И как я разбра,че не е умна?Беше учителка по математика и въпреки, че от 10 години е пенсионерка още подготвя деца с частни уроци по математика.Явно няма да е толкова тъпа щом десетки родители пращат на частни уроци децата си при 72 годишна пенсионерка.Обществено активна е и участва в различни обществени инициативи.Не само е умна,но и доста красива.
Което по никакъв начин не й пречи да гледа деца и внуци и да се грижи за домакинството.
В първият случай, умната жена, ще разбере, че мъжът й изневерява. Ако не се усеща, че по-едната 1/3-та стъпва в ляво, значи нещо в мисловната дейност не й е на ред.
Във вторият случай - знае, че благоверният прави заход извън собственото летище, но си трае. Ниска самооценка, някакъв комплекс и пак проблеми с мисловната дейност.
И в двата случая дамата не се отличава с висока интелигентност.
Майка ти може да е изключение.
Наздраве!
Ще се съглася с теб,че жените от поколението на майките ни доста се различават от сегашните жени. И със сигурност не са били тъпи, че са си гледали семейството и децата.
+100
Сега много често са комерсиални и неорганизирани в битов план.
Такива са мухлите. Чак пък всички жени … не ме разсмивай.
Естествено това не се отнася до теб и до другите жени във форума. Каквото и да напиша това не се отнася до вас.
А и нещата, които пиша, са предназначени за мъже,за да се ориентират в женската природа, психика,желания,настроения.
И моята майка е учителка, не дава уроци, но за нея мога да кажа същото,
Ще се съглася с теб,че жените от поколението на майките ни доста се различават от сегашните жени. И със сигурност не са били тъпи, че са си гледали семейството и децата.
По принцип говоря,не за този случай, който коментирате с Евго.
И естествено, че в едно семейство решенията се вземат след обсъждане, но водещата дума трябва да е на мъжа.
Ще дам един пример-голямого ми дете ще е в първи клас и тъй като жена ми е учителка оставих на нея решението в кое училище да го запише.Записа го в едно училище, ама почна да получава различни отзиви ту за училището,ту за учителката. И настана една древногръцка трагедия дали детето е записано в правилното училище. Накрая ми писна и го записах в друго училище. Аз поех отговорността и жената се успокои,че дори и да не е подходящо училището или учителят не тя ще носи отговорността. Такива са жените-постоянно се колебаят,страх ги е да вземат решения и да рискуват или да не се изложат в очите на околните.Затова и търсят решителни мъже, които не се страхуват да поемат отговарност и не им пука от мнението на другите.
Такива са мухлите. Чак пък всички жени … не ме разсмивай.
И как я разбра,че не е умна?Беше учителка по математика и въпреки, че от 10 години е пенсионерка още подготвя деца с частни уроци по математика.Явно няма да е толкова тъпа щом десетки родители пращат на частни уроци децата си при 72 годишна пенсионерка.Обществено активна е и участва в различни обществени инициативи.Не само е умна,но и доста красива.
Което по никакъв начин не й пречи да гледа деца и внуци и да се грижи за домакинството.
И моята майка е учителка, не дава уроци, но за нея мога да кажа същото,
Имах си аз да не е бетон.Не дотам умната му жена му си стои в къщи, гледа си децата, грижи се за домакинството, а той си начесва крастата извън пещерата. И налага ред и дисциплина в семейния бит.
Наздраве!
Като те чета, ме налягат едни върли съмнение - жена ли съм или напротив. Добре, че по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието периодически огрява кочинката с присъствието си. Усещам се, че съм мама, а мъжете, въпреки непрестанните хилядолетни усилия и опити, все още не могат да се окичат с тази титла и се успокоявам. Жена съм, но извън твоите стереотипи, нагласи и предразсъдъци.
Наздраве!
Нито са стереотипи, нито нагласи,нито предразсъдъци. Това си е факт.Естествено всеки човек е различен и в някои хора тия неща са по-силно проявени,в други по-малко.
А говоря по принцип, нямам намерение да обсъждам твоят живот.
Баща ми е такъв и един приятел. Имали са любовници ,но само за секс и дотам. Гледат си семейството и децата.Семействата им са бетон.
Имах си аз да не е бетон.Не дотам умната му жена му си стои в къщи, гледа си децата, грижи се за домакинството, а той си начесва крастата извън пещерата. И налага ред и дисциплина в семейния бит.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Нищо не е затворило.Жените си мечтаят за властни мъже ,на които да се покоряват.Но все по-малко са такива. И резултатите са видими-разбити семейства, много самотни хора и от двата пола, ниска раждаемост.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар