Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Истината, млади момко е малко по-различна. Има в живота всякакви хора с всякакви житейски фолософии. С различна култура, с различен мироглед, с различен финес.
Тук агресивно ти се продава една от най-долнопробните версии за живота и за отношенията мъж-жена. Ти ако искаш купувай я, но нивото е отчайващо ниско. Забележи насмешката, с която останалите я оглеждат и се замисли. Ако си юрист е добре да се учиш да четеш хората.
А кой как се отнася към написаното от мен ми е през еди какво си.Не живея заради хорското мнение. Казвам винаги като мъж какво мисля ,а не като мекотело да лицемернича.
А истината е такава,каквато я пиша,колкото и да я отричаш.Твоето отрицание няма да я промени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Нека се фокусираме само върху цитата, който съм болднал. Не си ли съгласна с него?
Поствам ти нещо за нарцисизма:
- 3 Харесвания
Коментар
-
Истината, млади момко е малко по-различна. Има в живота всякакви хора с всякакви житейски фолософии. С различна култура, с различен мироглед, с различен финес.
Тук агресивно ти се продава една от най-долнопробните. Ти ако искаш купувай я, но нивото е ниско. Забележи насмешката, с която пстаналите я оглеждат и се замисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Кажи им, Мире, истината в очите.
Тук агресивно ти се продава една от най-долнопробните версии за живота и за отношенията мъж-жена. Ти ако искаш купувай я, но нивото е отчайващо ниско. Забележи насмешката, с която останалите я оглеждат и се замисли. Ако си юрист е добре да се учиш да четеш хората.Last edited by Arana; 14.06.2023, 17:52.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Защото е мъж и има комплект Фаберже.
Желанието да бъдеш с много женски индивиди от твоят вид е в резултат на инстинкта за размножение. Така е. Но при човека, за разлика от животните, разумът ти дава право на личен избор - за се поддадеш ли на този инстинкт или да си налягаш парцалите при вярната ти другарка в живота.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма как да го разбереш,щото си жена.Жената изневерява само ако има проблем в отношенията с мъжа до нея, докато мъжът може да изневери дори и да има прекрасни отношения с жена си.И жените винаги влагат чувства в изневярата, докато за мъжете в повечето случаи е просто секс и нищо повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма как да го разбереш,щото си жена.Жената изневерява само ако има проблем в отношенията с мъжа до нея, докато мъжът може да изневери дори и да има прекрасни отношения с жена си.И жените винаги влагат чувства в изневярата, докато за мъжете в повечето случаи е просто секс и нищо повече.. Връзката с животинския свят е силна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Защото е мъж и има комплект Фаберже.
Желанието да бъдеш с много женски индивиди е твоят вид е в резултат на инстинкта за размножение. Така е. Но при човека, за разлика от животните, разумът ти дава право на личен избор - за се поддадеш ли на този инстинкт или да си налягаш парцалите при вярната ти другарка в живота.
Наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами,защото е мъж. В природата на жената е да намери идеалният мъж и да прекара живота си с него, а в природата на мъжа е да бъде с колкото се може повече жени.И в случаят не говорим за някой мъж тип Благо Георгиев, който прави деца на жените и ги изоставя, а за мъж,който се грижи за семейството си и много рядко изневерява при инцидентни случаи..
Желанието да бъдеш с много женски индивиди от твоят вид е в резултат на инстинкта за размножение. Така е. Но при човека, за разлика от животните, разумът ти дава право на личен избор - за се поддадеш ли на този инстинкт или да си налягаш парцалите при вярната ти другарка в живота.
Наздраве!Last edited by tnm; 14.06.2023, 17:36.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 6 Харесвания
Коментар
-
Един път - инцидент, втори път - случайност, от там нататък - неравномерна закономерност. Дори да е без каквито и да било последствия, измяната е факт. Защо не си прави просто секса със съпругата, а търси за това компанията на друга жена?
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
И как точно ще разбере като са били инцидентни случаи,а не системно?Без никакви негативни последици за семейството, финансите или връзката.
А и много жени предпочитат да ядат агнешко съвместно с други жени,отколкото постни картофи сами.Още повече,когато мъжът е отдаден изцяло на тях и семейството, а с другите жени е просто за секс и дотам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хехе , Миро, живей си живота и остави другите да си го живеят
Аз съм последният човек на света, който ще се бърка в живота на другите.Просто не ме интересува.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сигурно ти си мечтаеш за мъж с престилка и ти да вземаш решенията в семейството ,а той само да ги одобрява. Не се и съмнявам, че е така.
Само дето разликата между теб и мен е,че аз пиша това,което мисля. За разлика от теб.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Сакън! Мерси, че го отчиташ
Само дето разликата между теб и мен е,че аз пиша това,което мисля. За разлика от теб.
- 1 like
Коментар
Коментар