Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Не съм съгласен!Процентите са 100...Не мога да си представя нормален мъж да подаде такава жалба....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://www.plovdiv24.bg/novini/inte...fonova-1746872
Сигурен съм, че 99 процента от жалбите срещу красивата Натали са от жени.Била развращавала младите. А гей парада сигурно им изгражда морални добродетели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.plovdiv24.bg/novini/inte...fonova-1746872
Сигурен съм, че 99 процента от жалбите срещу красивата Натали са от жени.Била развращавала младите. А гей парада сигурно им изгражда морални добродетели.
Женската завист няма почивен ден.Last edited by mirodes; 12.07.2023, 10:10.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Привет,
едно ретро поздрвче за колегите с негативните коментари:
https://www.youtube.com/watch?v=hqwIifgs7KU
Ако не можете да си го преведете, аз ще ви го преведа утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз първосигнално приех, че е на видима възраст около 50-те
образованието повече пречи, отколкото да помага
аранке, тука ли си
Коментар
-
аз поървосигнално приех, че е на видима възраст около 50-те
аранке, тука ли си
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Бате Радко-изобщо не ми дреме какво работи и какво образование има дадена жена,ако е свестна и добре изглеждаща.Това,че някои дами във форума смятат образованието на жената за топ критерий,не означава ,че и мъжете мислим така.
аранке, тука ли сиLast edited by ratten; 10.07.2023, 22:32.препоръка е
Коментар
-
айде не почвай и ти сега
такива неща е по-добре изобщо да не ги споменаваш
тук се целИ в долната граница
- 2 Харесвания
Коментар
-
Материал има колкото искаш,свобода няма. В хотела две служителки ме закачаха-една на рецепцията и една чистачка.Дойдаха и четири мадами по на 20-25 години, които разиграваха някакви танци за Тик ток.В интерес на истината те не ме заглеждаха,ама ако бях сам щях да се пробвам.В петък вечерта ходих на пиано бар и там две жени ми хвърляха погледи.Ама бяха грозни,та нищо не предприех.В града като се разхождам постоянно ме стрелкат летовнички.На видима възраст 35-45 годините. Явно на тая възрастова група много им допадам.
такива неща е по-добре изобщо да не ги споменаваш
тук се целИ в долната границапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Важното е, че изборът ти е осъзнат. Не те съдя или нещо подобно. Просто задавам въпроси, защото всички вървим по този път и има различни гледни точки винаги.
Виж как се бъзикам с Аранка.Не че не е истина това,което казвам.Last edited by mirodes; 10.07.2023, 20:44.
Коментар
-
С развод ще гледаш деца на куков ден.Аз сега постоянно ги карам с колата някъде, а жената няма книжка.Осигурил съм им и голяма къща с двор,където да си играят.Живеят в петстайно жилище, не в кутийка. Драстично ще се променят нещата и то в негативна посока за децата.А и възпитанието е важно-децата на разведени родители имат много повече проблеми от другите.
А аз акъл не давам хората как да си живеят живота.Нито рецепти за щастие. Давам акъл как да се свалят жени.Пък който иска да се възползва.Не задължавам никого да ми следва съветите.
А пък ако жена ми не е доволна, винаги може да се разведе.Със сигурност няма да й правя проблем.
Колкото до моето щастие-аз съм щастлив, че имам две прекрасни деца, които са в добро здраве. Всичко друго е второстепенно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Да овдовееш няма нищо общо с това да се разведеш. В единия случай прибираш всичко, в другия делиш на две. А децата можеш да си ги гледаш добре и с цивилизован развод. Ако жена ти попадне на форума или някой доброжелател й го прати, ми е много интересно какво ще си помисли и направи. Много его има в теб, човече. А сте двама с нуждите в този съюз, не си само ти. И ако си мислиш, че на жената й е достатъчно само да й предоставиш дом и да плащаш сметките, плескайки я по задника, че да си знае мястото, жестоко се лъжеш. И тука обясняваш на друга заблудена душа как да си живее живота. Ти самия не си щастлив, как може да проповядваш щастие на други?
А аз акъл не давам хората как да си живеят живота.Нито рецепти за щастие. Давам акъл как да се свалят жени.Пък който иска да се възползва.Не задължавам никого да ми следва съветите.
А пък ако жена ми не е доволна, винаги може да се разведе.Със сигурност няма да й правя проблем.
Колкото до моето щастие-аз съм щастлив, че имам две прекрасни деца, които са в добро здраве. Всичко друго е второстепенно.Last edited by mirodes; 10.07.2023, 19:45.
- 1 like
Коментар
-
Имам отговорност към децата си и не мога да ги оставя да растат без баща.Техният живот е по-важен за мен от моите сексуални желания.
И не знам що си мислиш, че на повечето мъже не им отърва развод. Доста мои приятели и познати се разведоха(двама овдовяха) и никой не се ожени повторно,въпреки че имат жени до себе си.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Миро си такъв и не е до жена му работата, гаранция.
А имам един приятел, който на младини беше голям красавец. Рядко срещано за мъж.И много го харесваха жените. Сега напълня и стана на 54 години и не им е атрактивен.
- 1 like
Коментар
Коментар