If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
евго кажи сега колко (десетки) пъти топна чушката?
Жените са "еманципирани". Мислят си че само могат да се оправят в живота. Имам доста колежки вече гонят че и са подминали 40-те и шарят наляво и надясно като мъж и се забавляват + случаен секс
евго кажи сега колко (десетки) пъти топна чушката?
Жените са "еманципирани". Мислят си че само могат да се оправят в живота. Имам доста колежки вече гонят че и са подминали 40-те и шарят наляво и надясно като мъж и се забавляват + случаен секс
Бате живота ти мина в тая тема, заминавай за Тайланд на море за 3 месеца, и земай оттам една булка.
Темата е от една година и е полезна, защото хората си разказаха случките и дадоха полезни съвети. Има и подигравки, разбира се.
Моето мнение е, че в общия случай съвремената българка 18-45 г. е куха кратуна, не харесва златото и белия хляб, а предпочита тенекето и хляба от ръж и лимец, който е боклук. Така смятам, на базата на многото срещи, на които съм ходил.
Вчера в самолета от Варна имаше много мъже като мен, симпатични, готини, с тен, отпочинали и бяха без половинка, връщаха се от море. Така че не е болка за умиране.
Интересно лято досега- приключения и опити за свалки. Всеки с начина си.
Днес бе малко по- странен опит, неразбираем за мен, но мисля всеки си преценя за себе си.
Оставих си колелото до една пейка и си правя упражнения на открития фитнес. Отидох да пия вода и на същата пейка бе седнал младеж на около 40, който също тренираше и ме заговаря:
- Тези татуировки, които си правила на младини вече не можеш да ги махнеш, защо са ти трябвали, а и колко инфекции могат да причинят.
На което просто отговорих, че не съжалявам и не желая да ги махам. Искаше и нещо друго да каже, но вече си подкарвах колелото и не чух добре.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Като спортист твърдя ,че едно време не е ставало въпрос за срам от реване а за липса първоизточник за емоцията създаваща реване , т.е. различно възприятие на нещата . Е случвало се е някой да отрони някоя сълза но обикновено от гняв и зор или от химна на България . А днешните госпожици с мъжки атрибути са психоемоционално неустойчиви ....що е така е дълга тема .
питах те в другата тема, но модерацията го затри...
имаш ли нещо общо с плевен
примерно да си живял там последните години?
Не знам, едно време спортистите се срамуваха да плачат (или други тятрални маймунджилъци) всенародно, и жените също. Все пак спортът е само игра, поне по определение, а не медийно шоу с милиардни реклами, диктуващи всичко.
--------
"Дай ми целувка да мечтая
И мойто въображение ще цъфне със това
Мила, за повече не моля -
Целувка да мечтая"
Еха, едно време хората бяха хора, жените - жени, мъжете - мъже.
Като спортист твърдя ,че едно време не е ставало въпрос за срам от реване а за липса първоизточник за емоцията създаваща реване , т.е. различно възприятие на нещата . Е случвало се е някой да отрони някоя сълза но обикновено от гняв и зор или от химна на България . А днешните госпожици с мъжки атрибути са психоемоционално неустойчиви ....що е така е дълга тема .
Коментар