Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Ставаше дума, как ти би реагирал като добър психолог.
Все пак аз съм "лошия психолог", но не съм търсил съвет от добрия психолог в твое лице.
Не беше ли по-добре да СЕ запиташ, кои са причините една дама да те потърси по споменатия начин?
Като мъж, който "не познава женската психика", мисля, че - при подобен казус - тя ВЕЧЕ е взела своето решение - да купува СВОЕ жилище и НЕ ЖЕЛАЕ да ми пречи (не прочете ли краткия ми пост?) Как тълкуваш случая, при който тя заявява, че НЕ иска да ти пречи?
Моята първа реакция - тя НЕ желае да участва в бъдещо разпределение на наследствената маса, нали? Или трябва да мисля друго?
Е, колко дами постъпват така, можеш ли да ми отговориш като добър психолог, който трудно зацепва в една подробност - тя Е РЕШИЛА: "хем искам да съм близо до теб, хем пък не искам да ти преча".
Как трябва да си се отнасял с една дама, за да постъпва тя по този начин? Сигурност ли търси при теб? Само ти ли си мъж?
Или ти - като добър психолог - мислиш първо за цветето, което ще подариш на Арана, когато тя ти се обади, за да ти каже, че идва в твоя град, за да бъде близо до теб, при което иска да купи собствено жилище? (да те върна към ТВОЯ казус)
А после, как ще постъпиш, след като тя е дошла и вече си подарил цветето (според хипотетичния ТВОЙ казус с Арана )?
Коментар