Бе не сте особено сложни организми за разгадаване - все неоценени, все жените им виновни, все съвременната българка им пречи... Отсега сте с пенсионерския репертоар.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes
Ами кой е виновен?Човешкият род съществува от 200 хиляди години?Да не мислиш, че мъжете през тия години са чистили, готвели и дундуркали деца?В наши дни повечето мъже поемат и от женските задължения, което не е правено от техните предци,ама примадоните пак недоволни и раждаемостта намалява.
И личните нападки показват злоба и нищо друго. Аз не съм си позволил да коментирам нито външният ти вид, нито личният ти живот.
И не съм от тия с поддържаните бради. Пускам я десетина дни и я бръсна. Не съм от тия суетните мъже,към които в злобата си искаш да ме причислиш .И с брада, и без брада пак съм привлекателен за жените.
Според мен ти липсва обективност.
Никой не държи монопол върху истината.
Ти просто разказвай.Last edited by Arana; 10.09.2022, 11:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ти си сензация, Миро. Сензация.Трудно е някой да засенчи Евго, но има двама-трима усърдни, които правят всичко, за да го догонят в неадекватните обобщения за "българката". Борят се за титлата флагман на инселите във форума.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз казвам истината. Това че не ви харесват фактите, не е мой проблем. Съвременните българки са едни примадони ,благодарение на които българският народ изчезва с най-бързи темпове в света.
Адмирации.
Той даже соанирана брада си пуска да не губи време за отглежднето на челядта.
Давай челен опит. С рускините, и те скромни немеркантилни, религиозни и богобоязливи женици склонни към мазохизъм и робско подчинение обезателно ще се получи работата.
Ликувай, народе, демографията е спасена.
Ти си сензация, Миро. Сензация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евго деца има ли? “Легенът” е алегорична фигура за 24 часовият битов труд на жената с деца.
Апропо винаги ли всичко трябва да се обяснява като на първолак?
Явно трябва.
Алегоричният вариант на 24-часовия труд на жена, която сама отглежда своите деца е друго. В общия случай говорим за това, че тя има до себе си любящ, грижовен съпруг, с когото е избрала да дели несгодите и радостите на брачния живот...
Някакъв автор/авторка беше писал/а, че "Всякаква форма на креативност ни освобождава от монотонността"... , а аз му/й се хванах на въдицата... Т.е. формите на "креативност" в отношенията между половете са много формални, сложни за разбиране и строго индивидуални.
Вероятно в подобни условия, НЕ всяка форма на креативност може да ни освободи от монотонността..., а няма съмнение, че това е написано в миговете на отдих, без леген с пране и, след като малките деца вече спят в своите креватчета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodesПроблем номер 1 на България е демографският срив .От 9 милиона през 1989г в момента населението е 6.5 милиона (а най-вероятно и по-малко щото от НСИ дописаха хора при преброяването).И то намаляват най-вече българите, щото циганите се увеличават като брой.И основната причина е,защото на принцесите им е трудно да износят, родят и отглеждат деца.
Ама важното било, че били финансово осигурени и имотни. Парите и имотите в гроба няма да ги занесат.
Няма нищо по-силно от личния пример.
Както казах снощи Евго вече има сериозна конкуренция в темата.
Ти си свръхнова.
Адмирации.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
При подобен начин на дефиниране на "заетостта" на жената, си представяме дамата 24 часа в денонощието да разнася пълен леген (с изцедено и изсушено в пералнята пране) -- над нечия "дебелокора тиква"...
Ооо, веднага пояснявам!
Как, кажете ми ще бъде отпочинала една дама, с тоя леген в ръце, 24 часа в денонощието!?! Неее!
Кога ще съобрази, че трябва да направи друго нещо с това пране, или поне да не разнася легена (това може да е доста изморително!) , а трябва да има време и да си отпочива? А тя - разнася ли - разнася...
Е следващите дни тя пак разнася по 24 часа и злобно си мисли: "Защо ми трябваше това семейство? Преди това не се налагаше да разнасям тоя леген?"
.............
Как и кога отпочива една дама, за да бъде "отпочинала"?
Сигурен съм, че с голямо удоволствие една дама би "отпочивала" 24 часа в денонощието. Е, 12 часа сън (може би са достатъчно?) и 12 - разнасяне на леген .. по-става, нали?
Защо не ограничим "разнасянето на легена" ДО 15-20 минути? Същата работа би била налице. Да де, ама къде е "УМОРАТА", заради която ще се "ОТПОЧИВА" 12 часа?
Защо не попитаме Евго как се справя САМ? Няма да му дойде на ум да се оплаква и да "разнася" леген, повече от необходимото (15-20 минути) и при това ще му остане време, за да помогне на дамата със свалянето на бикините й...
Апропо винаги ли всичко трябва да се обяснява като на първолак?
Явно трябва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
О, веднага пояснявам. Умората. Жената трябва да е отпочинала за да има въобще някакво желание да не ти изсипе легена с прането върху дебелокората тиква.
При подобен начин на дефиниране на "заетостта" на жената, си представяме дамата 24 часа в денонощието да разнася пълен леген (с изцедено и изсушено в пералнята пране) -- над нечия "дебелокора тиква"...
Ооо, веднага пояснявам!
Как, кажете ми ще бъде отпочинала една дама, с тоя леген в ръце, 24 часа в денонощието!?! Неее!
Кога ще съобрази, че трябва да направи друго нещо с това пране, или поне да не разнася легена (това може да е доста изморително!) , а трябва да има време и да си отпочива? А тя - разнася ли - разнася...
Е следващите дни тя пак разнася по 24 часа и злобно си мисли: "Защо ми трябваше това семейство? Преди това не се налагаше да разнасям тоя леген?"
.............
Как и кога отпочива една дама, за да бъде "отпочинала"?
Сигурен съм, че с голямо удоволствие една дама би "отпочивала" 24 часа в денонощието. Е, 12 часа сън (може би са достатъчно?) и 12 - разнасяне на леген .. по-става, нали?
Защо не ограничим "разнасянето на легена" ДО 15-20 минути? Същата работа би била налице. Да де, ама къде е "УМОРАТА", заради която ще се "ОТПОЧИВА" 12 часа?
Защо не попитаме Евго как се справя САМ? Няма да му дойде на ум да се оплаква и да "разнася" леген, повече от необходимото (15-20 минути) и при това ще му остане време, за да помогне на дамата със свалянето на бикините й...
- 1 like
Коментар
-
В България просто няма как да стане подобно нещо.Обществото ще гледа негативно на подобни явления, така че самите жени няма да са съгласни. Ако се променят обществените нагласи ще има и такива случаи .Между другото искат да узаконят перверзията брак между мъже ,а за брак на мъж и жена никой и не повдига въпроса. Е кое е по-нормално секс и потомство на мъж от две или повече жени или хомосексуална връзка?
И не виждам какво пречи домакинската работа на секса на жената?Нормално е мъжете да не очакваме изпълнения като по каталог от Камасутра от такава жена..
Коментар
-
Кучето скача според тоягата.Жената самата природа я е направила така, че да търси властен мъж,на когото да се подчини.Ама като няма такъв и намери някой льольо и го прави на маймуна.
Той затова и Марио Пузо казва, че мъжът не трябва да е прекалено добър с жените.
Обратно в реалността стига мъжът и жената да са просто уверени в себе си зрели индивиди и няма нужда от “властване”.
Значи, да обобщим това, което чета между редовете:
Ако 30 годишните рускини и кандидат робини са с 20 години по-млади от теб, то около теб витае фаталното 50.
Ти обаче не се предаваш, спортуваш до припадък, жената ти е писнала (и ти е писнало да те командори) и искаш харем, който ти да командориш по Марио Пузо.
Подразбирам, че ти е перфектна хидравликата и за две 20 годишни рускини, па както ти каза може и повече (дай Боже всекиму).
Тук е моментът, в който аз официално заявявам, че ти се превръщаш в диаманта на тази тема с потенциал да засенчиш Евго.
Ти си абсолютен суперстар. Свръхнова.
Посипвам си глава с пепел, че не съм те оценила по-рано.Last edited by Arana; 09.09.2022, 23:00.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ама разбира се и чистачка да наема,и готвачка,та да не си изкриви маникюра.Ами за какво ми е тогава да се женя-за един секс ли?А е голяма вероятността и в секса да не се раздава. На такава принцеса й показвам вратата на втория ден.
Те не случайно и повечето са стари моми или разведени и после никой мъж не ги ще.
Та по-добре да си стоя сам и да си ходя,където, когато и с която поискам.А рускините ако се държат така даже и вратите няма да им посоча,а изобщо няма и да ги отварям.
И не са 20 годишни,а 30 годишни.Има голяма разлика.30 годишните търсят други неща.
И законодателството забранява да се сключва брак повече от веднъж, но никой не може да ти забрани да живееш с колкото жени поискаш.Не че ще живея с повече от една, но го коментирам теоретично.Харем няма да правя, въпреки че ми се иска.
Сега, за секса едва ли ще е по-лош ако жената е разтоварена от домакинска работа и принципно обича да се занимава с това, даже напротив.
Тук малко ти куца логиката.Last edited by Arana; 09.09.2022, 22:47.
- 1 like
Коментар
-
Мдам, а чувал ли си за чистачката? Пърдон, домашната помощница? След като говориш за “стандарт”, който “осигурявал мъжът”?
И преди да ме заклеймиш като глезла пояснявам, че аз не ги понасям, но ако жената е много натоварена ги препоръчвам все пак.
Отдавна пере пералнята, чисти чистачката и готви готвачката, та не знам за какъв “стандарт” точно приказваш.
Те и 20 годишните рускини това ще търсят прочее …
Те не случайно и повечето са стари моми или разведени и после никой мъж не ги ще.
Та по-добре да си стоя сам и да си ходя,където, когато и с която поискам.А рускините ако се държат така даже и вратите няма да им посоча,а изобщо няма и да ги отварям.
И не са 20 годишни,а 30 годишни.Има голяма разлика.30 годишните търсят други неща.
И законодателството забранява да се сключва брак повече от веднъж, но никой не може да ти забрани да живееш с колкото жени поискаш.Не че ще живея с повече от една, но го коментирам теоретично.Харем няма да правя, въпреки че ми се иска.Last edited by mirodes; 09.09.2022, 22:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това е един най-хубавите подаръци, които ме е правил по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Най-хубавият, естествено, е синът ми, но наличието на домашна помощница в кочинката, също много ми допадна.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мани, маниии! Тяхната козметика по-скъпа от нашата.
Коментар
Коментар