If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не го подценявай
и ягнЕто му беше добре, само леко недопечено ми се виде
коя е тая книга за арменците
те явно обичат да се застояват на чужда територия
Не подценявам никога енергията на простака. Тя движи света, стига да е канализирана.
Две свързани книги. Има ги в читанката. Пускам линк и препоръчвам. Бързо забравяме откъде сме тръгнали. И защо първо се празнува Великден и след това се яде агне на Гергьовден.
Сакън, бай Миро, върни се във форума! Зер, кой ще говори на съфорумците колко е вреден спорта за живота и здравето им!
(рано ми е да се съглася с теб, въпреки че до сега бях сигурен, че спортът е чудото, което ме е връщало два пъти към живота, спортът ме е възстановявал от сериозни травми и ме е мотивирал да преодолявам всякакви трудности във времето),
..., но ти си знаеш най добре колко "гаден" е спорта - не мога да ти се меся в тъпотиите, които споделяш с нас...
Като му действа зле, как преценяваш че е "тъпотия". Пише за своето положение, от каквото съм видял
не го подценявай
и ягнЕто му беше добре, само леко недопечено ми се виде
коя е тая книга за арменците
те явно обичат да се застояват на чужда територия
Спокойно, дядо Михо.Повече няма да ви занимавам с моите проблеми. Спирам да пиша във форума.
Жив и здрав да си.
Сакън, бай Миро, върни се във форума! Зер, кой ще говори на съфорумците колко е вреден спорта за живота и здравето им!
(рано ми е да се съглася с теб, въпреки че до сега бях сигурен, че спортът е чудото, което ме е връщало два пъти към живота, спортът ме е възстановявал от сериозни травми и ме е мотивирал да преодолявам всякакви трудности във времето),
..., но ти си знаеш най добре колко "гаден" е спорта - не мога да ти се меся в тъпотиите, които споделяш с нас...
Коментар