Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Скоро ми направи подобна характеристика, а аз ти отговорих, че нямам "библиотека от големите" (каквото и да означава подобно твое определение).
Ако ме сравняваш с майка ти - компоти НЕ правя. Купувам си от Кауфланд (да не се счита като реклама, защото има и други вериги): компоти, лютеници, туршии (от вида на царската), кисели краставички, печена капия, мед...
Можеш ли да ми обясниш защо си правите "зимнина", ако ти се хвалиш, че имаш висок доход? Не те разбирам, наистина!
Всичко има по маркетите, на достъпни цени за хората с високи доходи. Защо се "заробваш" да правиш "зимнина"? Това е разхищение на средства: част от направеното няма да бъде изядено, а друга част няма да бъде годна за ядене- да не говоря, че стерилизирането изисква технология, допълнителни средства и ВРЕМЕ!
С "кротки пенсионерски неща" се занимаваш ти, Евго
Все "тръгваш на танци"...
Защо не си тръгнал по планините? Там има много повече млади дами, отколкото вероятно би намерил дори на танците (забравих, че и на танци все още не си тръгнал!) - буйните *младежки" занимания, които няма да ми омръзнат! Живот и здраве! По "пенсионерски" плувах наскоро и в Бяло море, след танците в таверната: техните танци са в такта на нашето Дунавско хоро, на за българите изпълняват и други наши танци...
Колко още да ти обяснявам подобни "кротки пенсионерски неща"?
Бачкам си доста по-интензивно от теб, а в уикендите - кротко, по пенсионерски ходя на Витоша и - където има динамика, за да редувам натоварванията. Почивката за мен е в разнообразието от натоварване. Приятно ми е да установявам, че правя онова, което ми харесва, но това НЕ е свързано с правенето на "евтина зимнина, за да "спестя" някой лев"!
ПОЧИВКА ЗА МЕН Е, когато ПОХАРЧА НЯКОЙ ЛЕВ!
Зная, че няма да е възможно да разбереш смисъла на последното изречение. Не е сложно, опитай!

Коментар