Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Сини бръмбари в главата. Евго си е автентичен балкански продукт. Какво АИ какви пет лева?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам развеждам ги после разни такива опищяват орталъка.
Как така ще се оставиш една 20-25г пикла да ти съсипе живота.
Що така рано рано го спираш мирко да осъществи мечтата си за младо гадже.
Ама да знаеш мирко, жриците излизат по евтино и повече начесват крастатаLast edited by bota156; 02.05.2024, 19:55.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
На 23 ми се получи доста бързо. И след година и малко пак. Че и на 33 уж се пазехме и пак.
Мисля да не пиша тези дни защото са празници и заради постоянните дразги.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е що да не е момичето на 25 години?Имам един приятел на 50 години с гадже на 25.Той е разведен и има дете от предишната си жена,като приятелката му иска да имат деца, но той се дърпа.Ето в случая Евго иска деца и ако срещне подобна жена що да не създадат семейство и деца?
- 1 like
Коментар
� -
Неувереност е да не си сложиш профилна снимка.Или поне в гръб като моята. Та да имат представа хората с кого разговарят.
Ето ти ме определи като трътлест и плешив като ми видя снимката.Не бих казал, че съм трътлест,но щом така смяташ ок.Не се срамувам от това как изглеждам.А пък най-малко имам вина заради ръста си и плешивостта си.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, че семейни мъже с малки деца, споделят, че не могат да търпят жените си.
Става дума в битов план - че жените нищо не пипат (не шетат), че има много грижи по децата и мъжете не издържат при тези условия.
И сигурно е трудно да се стиковаш с някой, когато си на 40+, а тя на 30+.
Така че трябва жертви и компромиси.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Толкова лични неща не казвам, но съм виждал розички на живо,
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе има и несъвместими хора. Един приятел беше с една 7 години. Ходиха и по лекари, не ще и не ще.
Сега има 5 деца от 3 жени (2-те деца са само от една вечер), а тя 2 от един италианец
Коментар
� -
Ок, ти явно ги познаваш по добре. Значи остава Евго да изхвърли мислите че всяка иска да му вземе парите и апартамента и да се впусне смело. Че то времето лети. Утре на 50 вдругиден пенсионер.Last edited by mirodes; 02.05.2024, 18:53.
Коментар
� -
Огромен е шанса.С апартамент в София и вила на морето, финансово подсигурен,висок и поддържан физически няма да му е никакъв проблем да си хване подобно гадже.Достатъчно е да отиде в някоя дискотека в Студентски град и ще му се налепят доста подобни.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Огромен е шанса.С апартамент в София и вила на морето, финансово подсигурен,висок и поддържан физически няма да му е никакъв проблем да си хване подобно гадже.Достатъчно е да отиде в някоя дискотека в Студентски град и ще му се налепят доста подобни.
Коментар
� -
Всичко е възможно, въпросът е какъв е шанса да хване някоя на 25.
Коментар
�
Коментар