Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Има доза истина в горните съждения, но няма незаменими персонажи. Преди Евго беше тракториста, много ми липсва и Ендер.
Ботльо, аз, ТНМ и Ратко сме добри поддържащи роли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами явно не могат да му вържат.Както и на много други мъже.Имам и други познати в София, които не могат да си намерят жена. Един даже си докара жена от Филипините.Черна и грозна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Можеш ли да си представиш, дори само за миг, че Евгич е някакъв феноменален ум, който си е построил тук една виртуална ферма, в която си отглежда животинки в наше лице, които обгрижва с голяма обич и желание и ги храни с живот по усмотрение на своя концепция за социален ред, зад който стои определена доктрина, в случая - неговият доктринално разгърнат като ядро персонаж, който изгражда с участниците в темата система от взаимовръзки като клони на дърво и довежда до цялостно изпълнение на представата за социум. Ако той спре да се появява, мисля, че темата би заглъхнала предвид огромния инерционен момент, който той сам й е задал.
Ботльо, аз, ТНМ и Ратко сме добри поддържащи роли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
На Евго не му трябва да сваля, трябва му една да му върже и е готов.Last edited by mirodes; 28.06.2024, 18:25.
Коментар
-
Майтапа настрана,ама много мъже наистина не могат да свалят жени.Имам един познат малко над 40 години, висок около 180 см,слаб и е симпатяга,с престижна професия.Постоянно качва снимки от кръчми,където ходи и се хваща на хорото.И естествено винаги на хорото има и жени. А той е много добър танцьор,даже участва в един ансамбъл за народни танци, които съм ги виждал да репетират и там също е пълно с жени.И така не може е да свали някоя.И със сигурност не е педал.Сигурно чака някоя да му каже"Ела ме изчукай".Ама няма и да го дочака.Жените може и да ги сърби та две да не видят, ама никога няма сами да си поискат.
Коментар
-
Грешка - визирах една друга на 71 години
наскоро по конкурсите - ето тази:
https://images.app.goo.gl/iQ13ouMkzEEgjzKT9
71-годишна жена от Ел Пасо влиза в историята този уикенд като най-възрастната участничка в конкурса Мис Тексас САЩ.
Мариса Тейо ще участва в конкурса в Хюстън. Победителката ще продължи да представлява Тексас в конкурса Мис САЩ. А пък носителката на короната Мис САЩ ще се състезава в Мис Вселена.
Организаторите на конкурса Мис Вселена премахнаха възрастовите ограничения за участие тази година. Състезателките вече могат да бъдат женени, бременни или разведени. И по-интересно, вече могат да са над 28 години, което доскоро беше възрастовото ограничение.Last edited by Selena2024; 28.06.2024, 18:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго, вземи се в ръце и си изкарай задника сред хора, разчупи мисленето и вдървената обвивка, покажи емоция, забавлявай се. С писане за лели и пичове в темата няма да стане. Не се появяват докато нямаш с какво да се похвалиш. Лято е вече. Смени "нашата вила" с хотелче по южното море. Вземи приятел, ама истински и ако може интерсуващ се от жени, ако трябва плати за двама нощувки и отивай да синтърсиш жена. В темата нищо няма да направиш.
Коментар
-
Евго, вземи се в ръце и си изкарай задника сред хора, разчупи мисленето и вдървената обвивка, покажи емоция, забавлявай се. С писане за лели и пичове в темата няма да стане. Не се появяват докато нямаш с какво да се похвалиш. Лято е вече. Смени "нашата вила" с хотелче по южното море. Вземи приятел, ама истински и ако може интерсуващ се от жени, ако трябва плати за двама нощувки и отивай да синтърсиш жена. В темата нищо няма да направиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Можеш ли да си представиш, дори само за миг, че Евгич е някакъв феноменален ум, който си е построил тук една виртуална ферма, в която си отглежда животинки в наше лице, които обгрижва с голяма обич и желание и ги храни с живот по усмотрение на своя концепция за социален ред, зад който стои определена доктрина, в случая - неговият доктринално разгърнат като ядро персонаж, който изгражда с участниците в темата система от взаимовръзки като клони на дърво и довежда до цялостно изпълнение на представата за социум. Ако той спре да се появява, мисля, че темата би заглъхнала предвид огромния инерционен момент, който той сам й е задал.
Коментар
-
Мдам. И аз съм Куин МериНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Абе замислял ли си се за някой психолог? Не знам кой така ти е деформирал женските образи в главата, но си е проблемно. Виждаш таласъми там, където ги няма. Предполагам и така се държиш и те затова бягат.
- 1 like
Коментар
Коментар