Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Служи ти за самооправдание. Типично за самотния Имигрант:
"Правилно се махнах. Всичките са еднакви- диви, балкански субекти. Добре си ми е тук."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много си приличат
и аз ги бъркам
дори не знам как спорят, като си приличат толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много си приличат
и аз ги бъркам
дори не знам как спорят, като си приличат толкова
Коментар
-
Възможно е. Всичко е възможно
и аз ги бъркам
дори не знам как спорят, като си приличат толковапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Неувереност е да не си сложиш профилна снимка.Или поне в гръб като моята. Та да имат представа хората с кого разговарят.
Ето ти ме определи като трътлест и плешив като ми видя снимката.Не бих казал, че съм трътлест,но щом така смяташ ок.Не се срамувам от това как изглеждам.А пък най-малко имам вина заради ръста си и плешивостта си.
ако иска може и в гръбпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Пак грешка. С Кондора се караме обикновено. На тема трейдинг.Можеш да питаш по-старите участници.
То тези теми, вече не са актуални, в този форум.
Пробвай безпристрастно, да оцениш нещата. И ще видиш, колко грешиш. Иска ти се всички балкански субекти да са Ганя, но отдавна не са.
П.П. Ника ми е поне от 15 години, и не е сменян.Last edited by Selena2024; 02.05.2024, 20:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евго си е с 18г ИДЕАЛИСТИЧНО мислене.
Чака принцесата сама да му пристане без да си мръдне пръста, да я отведе в мухлясалата панелка, да и направи 2-3 чаавета и живели щастливо 100 години.
Абе живота е сурав и курав. Ебеш и живееш с коят можеш - стара, млада, с деца, без и си живееш живота БЕЗ ДА ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ.
Живееш живота - САМОДОСТАТЪЧЕН СИ СИ, задоволяваш се с МАЛКО. Никога не ти трябва повече от 1, единствено за деца може да направиш компромис, ама едно мъжко и едно женско са напълно достатъчни да ти побелеят косите
Ти успя ли да си направиш довършителните ремонти на къщата?
Коментар
-
Привет, Кондорини! Вясвай се и тук чат патМожеш да питаш по-старите участници.
То тези теми, вече не са актуални, в този форум.
Пробвай безпристрастно, да оцениш нещата. И ще видиш, колко грешиш. Иска ти се всички балкански субекти да са Ганя, но отдавна не са.
П.П. Ника ми е поне от 15 години, и не е сменян.Last edited by SKP; 02.05.2024, 20:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Предубедена си. Съответно НЕбезпристрастна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не си млада и постоянно избиваш комплекси тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Погледнато безпристрастно - ти също не си млад и избиваш комплекси тук, но всички ти разказват живота си и дават съвети... Това помага ли ти?
Чака принцесата сама да му пристане без да си мръдне пръста, да я отведе в мухлясалата панелка, да и направи 2-3 чаавета и живели щастливо 100 години.
Абе живота е сурав и курав. Ебеш и живееш с коят можеш - стара, млада, с деца, без и си живееш живота БЕЗ ДА ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ.
Живееш живота - САМОДОСТАТЪЧЕН СИ СИ, задоволяваш се с МАЛКО. Никога не ти трябва повече от 1, единствено за деца може да направиш компромис, ама едно мъжко и едно женско са напълно достатъчни да ти побелеят коситеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Мдам развеждам ги после разни такива опищяват орталъка.
На теб основната ти грешка, или по-скоро го правиш нарочно,е че винаги обобщаваш.А хората са различни.Много различни характери.И не може всички да се сложат в един кюп.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
е кво толкова ще му вземе. 180лв за месечна издръжка. Естествено без брак или с предбрачен договор ако е много напориста бръмчалката.
Как така ще се оставиш една 20-25г пикла да ти съсипе живота.
Що така рано рано го спираш мирко да осъществи мечтата си за младо гадже.
Ама да знаеш мирко, жриците излизат по евтино и повече начесват крастата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не си млада и постоянно избиваш комплекси тук.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар