If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.
В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.
По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,
Днес модерните жени не шетат и са едоистки.
Ти с модерна жена живял ли си, че ги знаеш тези неща или само си чувал от приятели във ФБ. Много ме дразниш, като почнеш да генерализираш. Ако познаваш няколко такива жени не значи, че всички са такива.
Имам приятелка/от студентските годининамигване към ратко/ та тя си гледа къщата, работи и на фитнес и нокти ходи даже. Чакй те май всичките ми добри приятелки са модерни и ги правят тези неща.
Мисленето евго.....мисленето....
там ти е проблема и калъпа в който мислиш...
Не съм казал, че ви мразя. През годините съм имал много приятелки и в момента имам.
Казвам какви ги вършите на срещите: правите номера, не си давате GSM, идвате в неугледен вид, все да ви черпим, накрая и едно благодаря няма, и по ресторанти ви водим и не показвате сърдечно и топло човешко отношение! Мога още да пиша, но е време за почивка.
Ми аз ги правя тези работи и нямам проблеми с другия пол. Замисли се дали нещо при селекцията на жени не е наред при теб не при тях.
Евго, първо трябва да определиш кой си. Тази неприязън към жените си е чиста ментална конструкция в твоята глава.
Не е световна трагедия, че може да се окажеш на другия бряг. Има си решения. Обаче да си ни риба ни рак не прави нещата Ок, брат.
Време е да пораснеш вече.
Не съм казал, че ви мразя. През годините съм имал много приятелки и в момента имам.
Казвам какви ги вършите на срещите: правите номера, не си давате GSM, идвате в неугледен вид, все да ви черпим, накрая и едно благодаря няма, и по ресторанти ви водим и не показвате сърдечно и топло човешко отношение! Мога още да пиша, но е време за почивка.
Евго, ЕВГООУ, какво общо има това с разговорите в темата.
Аз не си правя шеги, а съм абсолютно сериозен. Ако ти не осъзнаваш реалността трябва няко да ти я каже. Вчера ти написах един пост, подмина го, а това е начинът.
Жените от онази история наистина са били кифли, макар и гладни в онази вечер.
Двамата мъже са симпатични, спортуват и държат на външния си вид като мен. И са ми споделяли лични неща.
Понеже ти е интересно, не съм спал с мъж, защото не е редно и не ме кефи.
Да ти кажа, общата ни позната от Варна е кисела магарица.
Не е кой знае какво, не е млада, но не можа нищо да стане с нея.
Не си прави шеги на мой гръб, ако може,
Евго, ЕВГООУ, какво общо има това с разговорите в темата.
Аз не си правя шеги, а съм абсолютно сериозен. Ако ти не осъзнаваш реалността трябва няко да ти я каже. Вчера ти написах един пост, подмина го, а това е начинът.
Трай де. Недей разваля веселбата. Аз съм и още как - в пълно бойно снаряжение. Едно е нацелил, на плаж съм, пия си бирката и Ви се радваме тука тайфата
Коментар