Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Понеже пада голяма дискусия относно ластичните дънки. Става въпрос за еластични дънки, които дават повече свобода на движение за разлика от класическите. Не си представяйте дънки тип трико, впити навсякъде. Отделно, че на мъже с добра физика, каквито и дънки да обуят, когато имат здрави крака, не изглеждат комично като Фики. Често залагам на такива, защото мразя дрехи, които ме стягат или ограничават по някакъв начин, но и не съм фен на "раздърпаните" дрехи, които стоят като подарени.
Напоследък забелязвам много момичета, които нямат вкус и стилът на обличане им е кошмарен. Зорлем гледат да се загрозят, вместо да облекат някоя хубава рокличка, която да им подчертае формите. Нахлузили си тениски, които дори за домашни не бих си оставил. И споменавам момичета, щото за мъжа е простено донякъде да не знае как да се облича и да не акцентира толкова на визията, но за една млада девойка е недопустимо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наистина е негова вината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Това са минали неща. Виждам ,че доста често ги споменаваш. Забрави ги,гледай напред, гради планове за бъдещето.
Нали все пак трябва да се учим от грешките от миналото.
Коментар
-
През 1988 г. в блока ни имаше семейство в същата ситуация с некупен апартамент. Обаче там дядото беше тичал и го беше купил за сина си.
В началото на 90-те беше мътно време и не се знае какво точно щеше да стане, ако го бяхме задържали.
През септември 2000 почина втората жена на дядо ми и негова мръсница. В началото на 2001 г. той ни предложи да го гледаме и ще ни предприше голяма къща в гр. Димово, която бяха строили с нея. Апартаментът им в София го бяха предписали на комшии. Ние обаче му отказахме. Ако предлагаше апартамент, щяхме да го гледаме. И аз щях да му нося храна и да му чистя.
Коментар
-
През 1988 г. в блока ни имаше семейство в същата ситуация с некупен апартамент. Обаче там дядото беше тичал и го беше купил за сина си.
В началото на 90-те беше мътно време и не се знае какво точно щеше да стане, ако го бяхме задържали.
През септември 2000 почина втората жена на дядо ми и негова мръсница. В началото на 2001 г. той ни предложи да го гледаме и ще ни предприше голяма къща в гр. Димово, която бяха строили с нея. Апартаментът им в София го бяха предписали на комшии. Ние обаче му отказахме. Ако предлагаше апартамент, щяхме да го гледаме. И аз щях да му нося храна и да му чистя.
- 1 like
Коментар
-
Не съм специалист по вещно право,но щом дядо ти е отказал да го закупи,значи е нямало как да го придобиете,щото само служителите са имали право да закупят жилището. А апартамента е бил ведомствен и така или иначе щяха да си го вземат.
Просто е трябвало дядо ти да поиска да го закупи.Негова е вината,че не е осигурил жилище на детето си.
Last edited by Evgo; 17.07.2024, 17:32.
Коментар
-
Ще го напиша тук и като ми отговориш ще го изтрия.
Случаят е минал, но с брат ми наскоро го коментирахме.
В периода 1968-1991 ползвахме много хубав апартамент (двустаен, 4-ти етаж), старо ЕПК, даден на дядо ми от УБО.
Майка ми 2 пъти е правила опити да го купува без успех. Казваха й "Не сте служители и нямате право да го купувате." Последния път през 1991 г.
Беше вземала бележка, че дядото е бил служител. Чиновничката й казала "Нека баща ви да дойде". Тя беше ходила при дъртия да й помогне, за да го купи, но той й отказа. Беше разведен с баба ми и не живееше при нас (Съдът беше дал жилището на майката и дъщерята). Не можел да помогне нито с връзки, нито с пари. И ние освободихме апартамента, защото ни бяха дали друг от работата на баща ми и го купихме.
С брат ми смятаме, че не трябваше да освобождаваме апартамента, а да намерим наемател и да го държим още няколко години. Никой не ни гонеше от там. Щяха да се сменят чиновниците и можеха да ни дадат да го купим. Майка ми също можеше да настоява на дядо ми да се яви и да й подпише, че е съгласен.
Какво мислиш?
Просто е трябвало дядо ти да поиска да го закупи.Негова е вината,че не е осигурил жилище на детето си.
- 1 like
Коментар
-
Не.Питай ме на лични съобщения.
Last edited by Evgo; 17.07.2024, 16:52.
Коментар
-
Може ли да те питам тук за един минал случай като юрист и ще го изтрием?
Коментар
-
Аз като й казвам на Селена,че малко останахме истинските мъже,тя си мисли, че се бъзикам.
Коментар
-
Наистина има много хомобандити.
Вкл. семейни мъже с деца имат във фейса си 10, 20 или 30 приятели, които са хомо. И ги лайкват и вероятно се виждат с някой/някои от тях.
Коментар
-
Отвсякъде дебнат хомобандити.
Вкл. семейни мъже с деца имат във фейса си 10, 20 или 30 приятели, които са хомо. И ги лайкват и вероятно се виждат с някой/някои от тях.
Коментар
-
В Приморско не ми се вярва да има много млади и несемейни жени.
Миналата година се оглеждах на плажа, имаше няколко самотни госпожици, но не желаят контакт. Едната си рови в телефона, другата си пльоснала роклята на главата, трета чете книга, почиват си и не искат да ги безпокоят.
Струва ми се, че с тая война в Украйна техните жени може да се насочат към българските мъже, за да има репродукция.
Баща ми е спал с една от бившия СССР през 1992 г. поне няколко пъти,
Коментар
Коментар