IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че разни готини алфа мъжкари с голям бицепс и широк гърб също се оплакват и не могат да намерят половинка.

В последно време и до среща не може да се стигне.
    Това са две взаимно изключващи се понятия!

В момента в който чуя "голям бицепс/гръб" и ми е ясно че е някакъв фитнес-пън, който само дъмбели и магнезий са му в кратуната. Жените това не ги вълнува...

пп. А като се замисля даже и в нашата мъжка компания нямаме такива - скукаааа.................

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

ВСИЧКО е за твое успокоение:

1. Оправданието на собствената ти некадърност с родители, баби, дядовци, лели и учинайки...
      (това е ясен признак за всеки некадърник - постоянно да се оправдава, че друг му е виновен!)

2. В правилните мъжки ръце една жена може да бъде пластелин! Каквото не ти харесва нещо - ще намериш начин да го промениш, ако чакаш само наготово - никога НЯМА да намериш съвършената! А и да я намериш - ти със сигурност не си съвършения, който тя търси.

пп. Точка 2 всъщност няма как да я реализираш заради Точка 1 (понеже си дърво).
      Да ти кажа, че разни готини алфа мъжкари с голям бицепс и широк гърб също се оплакват и не могат да намерят половинка.

В последно време и до среща не може да се стигне.

Коментар

Кое точно е за мое успокоение.

И брат ми и братовчедите ми имат и имаха проблем при намирането на половинка.

Никой не иска да си троши главата с неподходяща жена, само и само да се води "във връзка".

Или пък да се жени, а после да тича да се развежда.
        ВСИЧКО е за твое успокоение:

1. Оправданието на собствената ти некадърност с родители, баби, дядовци, лели и учинайки...
        (това е ясен признак за всеки некадърник - постоянно да се оправдава, че друг му е виновен!)

2. В правилните мъжки ръце една жена може да бъде пластелин! Каквото не ти харесва нещо - ще намериш начин да го промениш, ако чакаш само наготово - никога НЯМА да намериш съвършената! А и да я намериш - ти със сигурност не си съвършения, който тя търси.

пп. Точка 2 всъщност няма как да я реализираш заради Точка 1 (понеже си дърво).
        Last edited by Julius_BG; 11.10.2024, 13:38.

Коментар

На морето питах една украинка дали е семейна, Това лято.

И ако харесам някоя, също я питам деликатно.
          Наясно ли си, че този въпрос не се задава още повече след запознанство, което е станало току що? Тотално ти е свъркан подхода, малко от главата за краката.
          Не те интересува дали има приятел, дали е семейна, ти търсиш на първо мяско приятел и компания, която да ти е врата....ако не става за нещо по сериозно.

.......и ако е семейна кво? Веднага бягаш, нали?
          Въобще не става въпрос дс разваляш семейства, но тази жена има приятелки. Ако завържеш приятелство то после отваря врати.
          Идва сезона на спа-то. Направи си резервация за няколко дни някъде, има женски компании, разчупи се.....
          Last edited by polax; 11.10.2024, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Връзката не означава сватба и чупене на глава. Ти нямаш контакт с жени дори и от тези дето не харесваш, а съгласи се, не всички са такива.
            Всичко е до човека, но да генерализираш и обвиняваш всички жени не е ок.
            Какво точно усилие положи ти, за да имаш успех? Не ми говори за фб и разни тиндъри. Така няма да имаш успех, така само ще се разочароваш още повече от жените.
            Намери си компания с която да излизаш/колеги, проятели/ на по бира след работа, на клуб, на кафе ....така ще намериш жена, още повече, ако наистина си това за което се представяш.
            На морето питах една украинка дали е семейна, Това лято.

И ако харесам някоя, също я питам деликатно.

Коментар

Никой не иска да си троши главата с неподходяща жена, само и само да се води "във връзка".

Връзката не означава сватба и чупене на глава. Ти нямаш контакт с жени дори и от тези дето не харесваш, а съгласи се, не всички са такива.
              Всичко е до човека, но да генерализираш и обвиняваш всички жени не е ок.
              Какво точно усилие положи ти, за да имаш успех? Не ми говори за фб и разни тиндъри. Така няма да имаш успех, така само ще се разочароваш още повече от жените.
              Намери си компания с която да излизаш/колеги, проятели/ на по бира след работа, на клуб, на кафе ....така ще намериш жена, още повече, ако наистина си това за което се представяш.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не ровим в твоя случай, а нещата по принцип са наобратно на твоите твърдения.
                Жени има и не всички са меркантилни.
                Останалото творчество в поста е само за твое успокоение.
                Успех!

Коментар

+1

Така е. Все пак си от друго време и днес нещата изобщо не са така.

Има демографска криза и емиграция, а наличните жени на 30-40 г са расли в най-голямата мизерия през 90-те години и са с изкривена психика.

Все за пари мислят и искат да изработят мъжа. Има так.нар. специалистки по старци, за които съм разказвал,

Моите познати от училище и от следването са повече по чужбина и няма с кого да ходя по нощните барове. Отделно не харесвам много нощния живот, а и жените от там не стават много за семейство. И като закачиш някоя непозната по улиците като италианец-сваляч, тя няма да ти реагира много хубаво и ще стане неловка ситуация.

Предпочитам да не ровим в моя случай, а да коментираме нещата по принцип.

Харесват ме по-зрели жени, които могат да са ми майки, дори когато бях на 20+ отново ме харесваха жени над 45 г.

Хубостта е субективно понятие, но "всеки се харесва някому".
                  Не ровим в твоя случай, а нещата по принцип са наобратно на твоите твърдения.
                  Жени има и не всички са меркантилни.
                  Останалото творчество в поста е само за твое успокоение.
                  Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Тази тема вече се точи години наред и се върти около Евго. Аз не мога да разбера как един мъж, който иска да си намери жена, не може да го направи това за седмица-две. Какво толкова страшно има? Та те жените също искат мъж, при това повече от нас. И защо Евго трябва да занимава стотици хора със собствената си некадърност?

Какво искат жените? (заглавието на темата)
                    Ами искат мъж, но ги е срам да го кажат това на всеослушание. Дават обаче хиляди вербални сигнали, ако някой подходящ според тях мъж се завърти около тях:
                    1. Хвърлят неволни погледи
                    2. Усмихват се
                    3. Повеждат разговор, колкото и да е тъпа темата, измислена от мъжа
                    4. Смеят се на всеки един виц, колкото и да е тъп
                    5. Започват неволно да си оправят косите, дрехите или каквото там има по тях
                    6. Започват да се притесняват и това е видимо
                    7. И т.н и т.н. и т.н. Самият факт, че разговора вече тече, означава интерес от страна на жената.

На Евго трябва да му е ясно, че една жена като види нов мъж, още на 3-тата минута вече е решила ще спи ли с него или не. И това нейно решение лесно го показва на мъжа. Всичко различно от думите "махай се скапаняк такъв" означава, че жената вече е проявила интерес. От тука нататък инициативата трябва да е в мъжа, който трябва да измисли теми за разговор, начин да я заведе някъде или да я развлича, и разбира се не трябва да протака с намеците (искането) на секс. Няколко дена запознанство са достатъчни. Ако мъжа започне да протака, жената ще го помисли за мухльо.

Поканата за следваща среща трябва да е за следващия ден, а не за следващата седмица или месец. На жените също не им се чака.

Също така жените, които си го просят, си личат от 1 километър:
                    1. Ходят с дълбоко деколте
                    2. Ходят с къса поличка.
                    3. Въобще показват колкото се може повече от тялото си, защото за една жена това тяло е най-голямата инвестиция и най-важния актив, с който те трябва да се хвалят наляво и надясно.
                    4. Ако е на плажа - банския им костюм е много оскъден.
                    5. Държат се предизвикателно. Например въртят си гъза при ходене, непрекъснато си поправят прическата или дрехите и т.н.

Един мъж види ли такава жена, трябва да е наясно, че тя е излязла на лов за мъже ... И тогава задължително трябва да отиде при нея, да и каже колко е красива, колко е секси (жените искат да го чуят) и след това да поведе разговор на каквато и да било тъпа тема - няма значение.
                    +1

Така е. Все пак си от друго време и днес нещата изобщо не са така.

Има демографска криза и емиграция, а наличните жени на 30-40 г са расли в най-голямата мизерия през 90-те години и са с изкривена психика.

Все за пари мислят и искат да изработят мъжа. Има так.нар. специалистки по старци, за които съм разказвал,

Моите познати от училище и от следването са повече по чужбина и няма с кого да ходя по нощните барове. Отделно не харесвам много нощния живот, а и жените от там не стават много за семейство. И като закачиш някоя непозната по улиците като италианец-сваляч, тя няма да ти реагира много хубаво и ще стане неловка ситуация.

Предпочитам да не ровим в моя случай, а да коментираме нещата по принцип.

Харесват ме по-зрели жени, които могат да са ми майки, дори когато бях на 20+ отново ме харесваха жени над 45 г.

Хубостта е субективно понятие, но "всеки се харесва някому".

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Вероятно обяснението е елементарно, но очевидно лирическият герой държи - от една страна да получи "индулгенции" за поведението си - точно в този форум, като същевременно от други точки в нета "го отварят" за "истината" за живота. Не съм срещал толкова "ученолюбив" човек, който се сравнява с младите!

Според него, "тайната" на "големите свалячи", е трябвало да научи от баща си. Бащата е критикуван и като слаб инвеститор, но това е встрани от казуса...

Добре е, че този човек - сам не е баща - с подобно изкривено мислене - за бащите, които трябваЛО да хванат за ръка синовете си, след което да ги "научат", като им покажат как точно се прави ... секс! И нашият негодува срещу начина на възпитание на своя баща, който не му е показвал как (и с кого!) да прави секс! Ненаучен си е останал в суматохата...

Брат му - очевидно е получил "обучението" си (защото вече има деца), но вероятно е получил ОТ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК - БАЩАТА - И урока за това, как повече от жените НЕ СА боклуци.

На хората, които се затрудняват от прочитането на повече от 8-9 МОИ изречения препоръчвам да ме блокират. Не е трудно.
                        Понякога с многото изречения се изразяваш неясно, а четящите тук са по-млади, нетърпеливи и не им се ще да те препрочитат за да разберат какво искаш да кажеш. Ти не си Платон или Марсел Пруст, т.е. не си световно светило, и те те подминават. А иначе има мъдрост в писанията ти (според мен).

Коментар

• Тази тема вече се точи години наред и се върти около Евго. Аз не мога да разбера как един мъж, който иска да си намери жена, не може да го направи това за седмица-две. Какво толкова страшно има? Та те жените също искат мъж, при това повече от нас. И защо Евго трябва да занимава стотици хора със собствената си некадърност?

Какво искат жените? (заглавието на темата)
                          Ами искат мъж, но ги е срам да го кажат това на всеослушание. Дават обаче хиляди вербални сигнали, ако някой подходящ според тях мъж се завърти около тях:
                          1. Хвърлят неволни погледи
                          2. Усмихват се
                          3. Повеждат разговор, колкото и да е тъпа темата, измислена от мъжа
                          4. Смеят се на всеки един виц, колкото и да е тъп
                          5. Започват неволно да си оправят косите, дрехите или каквото там има по тях
                          6. Започват да се притесняват и това е видимо
                          7. И т.н и т.н. и т.н. Самият факт, че разговора вече тече, означава интерес от страна на жената.

На Евго трябва да му е ясно, че една жена като види нов мъж, още на 3-тата минута вече е решила ще спи ли с него или не. И това нейно решение лесно го показва на мъжа. Всичко различно от думите "махай се скапаняк такъв" означава, че жената вече е проявила интерес. От тука нататък инициативата трябва да е в мъжа, който трябва да измисли теми за разговор, начин да я заведе някъде или да я развлича, и разбира се не трябва да протака с намеците (искането) на секс. Няколко дена запознанство са достатъчни. Ако мъжа започне да протака, жената ще го помисли за мухльо.

Поканата за следваща среща трябва да е за следващия ден, а не за следващата седмица или месец. На жените също не им се чака.

Също така жените, които си го просят, си личат от 1 километър:
                          1. Ходят с дълбоко деколте
                          2. Ходят с къса поличка.
                          3. Въобще показват колкото се може повече от тялото си, защото за една жена това тяло е най-голямата инвестиция и най-важния актив, с който те трябва да се хвалят наляво и надясно.
                          4. Ако е на плажа - банския им костюм е много оскъден.
                          5. Държат се предизвикателно. Например въртят си гъза при ходене, непрекъснато си поправят прическата или дрехите и т.н.

Един мъж види ли такава жена, трябва да е наясно, че тя е излязла на лов за мъже ... И тогава задължително трябва да отиде при нея, да и каже колко е красива, колко е секси (жените искат да го чуят) и след това да поведе разговор на каквато и да било тъпа тема - няма значение.
                          Last edited by Mateev; 10.10.2024, 19:37.

Коментар

• -Скъпи ето ти това зарче…..ако метнеш от 1 до 5,ще има брутален секс…
                            -А ако метна 6?
                            -Ще метнеш пак, мухльоо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Има си простичко обяснение.

Вероятно обяснението е елементарно, но очевидно лирическият герой държи - от една страна да получи "индулгенции" за поведението си - точно в този форум, като същевременно от други точки в нета "го отварят" за "истината" за живота. Не съм срещал толкова "ученолюбив" човек, който се сравнява с младите!

Според него, "тайната" на "големите свалячи", е трябвало да научи от баща си. Бащата е критикуван и като слаб инвеститор, но това е встрани от казуса...

Добре е, че този човек - сам не е баща - с подобно изкривено мислене - за бащите, които трябваЛО да хванат за ръка синовете си, след което да ги "научат", като им покажат как точно се прави ... секс! И нашият негодува срещу начина на възпитание на своя баща, който не му е показвал как (и с кого!) да прави секс! Ненаучен си е останал в суматохата...

Брат му - очевидно е получил "обучението" си (защото вече има деца), но вероятно е получил ОТ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК - БАЩАТА - И урока за това, как повече от жените НЕ СА боклуци.

На хората, които се затрудняват от прочитането на повече от 8-9 МОИ изречения препоръчвам да ме блокират. Не е трудно.

Коментар

• Кой ви е любим от Биг Брадър към момента

Коментар

Working...
                                X