Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Много са й високи изискванията, не можем се класира.
Жените са романтични. Поне докато са млади, а някои и цял живот. Не им се слушат свинщини.
Евгоооу, къде се покри бе, заплес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеРазбрахме какво искат мъжете, но не обърнахте никакво внимание на Ани. Ани ще спре да пише и ще си останете пак в строго мъжка компания.
Ако ви тегля една ще ме баннат
Поне се преструвайте, бе. Банда мързеливци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И в.устата ли имат пясък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На плажа сефтето ми е на равда пионерските лагери. Бях на 17 а момата на 15 на една избушена лодка. Пробвах и във водата ама хич не ми се получи. Тогава ми беше първата яка любов с друга. Една заралийка лекоатлетка. Ходих до стара загора с колата непълнолетен ака без книжка ... Ама само я цомбих .Баща и беше военен та имаше приключения
Коментар
-
Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ботчо, сега разбрах защо задължително ги къпеш...вземайки ги така директно от плажа, много жули.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеЛюбов, внимание, сигурност, спокойствие и пътешествия. Простичко е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
селенка си прави ташак тука, аз също. Тя и на брат Пит ще намери косури. На еБали не ще, щяло нещо да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
абе, ти сега готова работа ли искаш да развалиш
Last edited by bota156; 04.07.2024, 18:13.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Измамнички са чужденките в Тиндър.На мен все ми пишат някакви от Хонг Конг, които били инвестирали в крипто.Сигурно търсят балъци ,които да "инвестират"в крипто и да им вземат парите. Освен ако не са украинки или рускини, които живеят в България. Аз така си уредих среща с една украинка в Тиндър.
Според мен човек не трябва да си дава вайбър и уотс ъп на такива профили, защото могат да проникнат в телефона му чрез хакерство и да му направят някоя мизерия, т.е. да проникнат в мобилното му банкиране и да му източат парите.
Иначе се очаква да пристигнат още украинки,, поне за лятото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди 1 ден си чатих с приятел от ф.б. на 30 г.
Има медали от състезания по културизъм и е супер.
Каза, че приема жени дори на 50+, не го бърка менопаузата и вагиналната сухота.
Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Преди 1 ден си чатих с приятел от ф.б. на 30 г.
Има медали от състезания по културизъм и е супер.
Каза, че приема жени дори на 50+, не го бърка менопаузата и вагиналната сухота.
Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.Last edited by Selena2024; 04.07.2024, 18:59.
- 1 like
Коментар
Коментар