IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Той може и само въздух да изкарва, важно е да работи пневматиката.
    работи тя. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ 3 пъти без да го вади. И 2 пъти не може, а трябва да вади пушката и зареждането трае поне 15-20мин. А няма ни една 20г бамбина дето да та чака 1/2 час че да почнеш пак некви жалки опити. Ма се бил задъхал и т.н.
    Last edited by bota156; 31.10.2024, 17:10.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Правиш ли разлика между ерекция и качество на спермата?
      Той може и само въздух да изкарва, важно е да работи пневматиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Веднъж говорих с един човек беше над 65 години и каза, че не му е било проблем ерекцията, но много се изморявал при секс и се задъхвал. Та вероятно е така.
        Чакай, бе, той да не качва стълбите, докато оправя булката? Стълбите са кардио, може да го закъсаш. Ако си на лежанката, там е най-лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Недей така, тате

Все още съм стегнат, твърд и имам мъжка сила. Нямам либидо на 20-годишен, но без проблем ще оплодя една жена.

Нали съм ви казвал, че поддържам няколко апартамента и няколко вили сам, брат ми живее в чужбина.

Нито имам корем, нито пуша, нито пия. Нито съм мързелив.

И ми се струва, че в един момент ще продадем провинциалните имоти (без вилата на морето), защото няма да мога да ги поддържам в дългосрочен план и ще искаме да си ползваме парите за друго. Друг е въпросът дали ще има клиенти, но според мен ще има, след като вече продадох 3 бр.
          Правиш ли разлика между ерекция и качество на спермата?

Коментар

.......

Имам няколко приятели, с които съм се запознал в сайтове за запознанства, на 40+ днес. Само сме чатили. И те като мен търсят жена близо 15 г. и повече. И за сега няма и нямат репродукция. Единят от тях е доста хубав като мъж, трениран, на 49 г. Има жена, но тя е извън репродукцията. Не знам точно какъв е случая, може той да има репродуктивен проблем и да не иска да се знае. Бил е предимно с по-зрели жени и казва, че не иска деца. Преди имаше млада приятелка и от нея можеше да има. И дори тя го натискаше да имат и да се женят.

Не мога да си представя - КАК И ПО КАКВА (друга!) причина - мъже, които търсят жена в нета - изведнъж решават, че трябва да комуникират С ДРУГ МЪЖ, помежду си, а не с жената, която търсЕХА до момента, преди влизането си в нета..., УЖ, ЗА ДА ТЪРСЕЛИ ЖЕНА!

Гледам около мен дамите, които се занимават с телефона си и - съвсем в реда на нещата - се усмихват. Няма да е, защото говорят с друга жена, нали!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Какво - някакви комплекси ли избиваш, или искаш да тръгна из интернет и да намеря къде какво съм чел?

Моят личен опит наистина се базира на някакви наблюдения, като например че почти половината от съучениците ми вече са в гроба. Започнаха да се губят един по един още от 40-годишна възраст. На 50-годишна се засилиха. Наскоро почина дори и единия от съдружниците ми. Все рак, инфаркт или инсулт. Сестра ми е 4 години по-малка от мене, но почина преди 3 години на 56 годишна възраст. Аз направих инфаркт на 52 години и сега съм със стент. Още тогава доктора ми каза, че съм от късметлиите, защото при първи инфаркт умират половината от хората. Явно аз съм от другата половина.

Още след студентските години групата започнахме да се събираме всяка година да хапваме и пийваме. В началото пълнехме цяло заведение, а сега последната година бяхме на маса за 12 човека. Така че Евго не само е във възраст да му отслабне половия нагон, но и всяка една сутрин като се събуди, трябва да благодари на Господ, че все още е жив.
              Недей така!

Все още съм стегнат, твърд и имам мъжка сила. Нямам либидо на 20-годишен, но без проблем ще оплодя една жена.

Нали съм ви казвал, че поддържам няколко апартамента и няколко вили сам, брат ми живее в чужбина.

Нито имам корем, нито пуша, нито пия. Нито съм мързелив.

Last edited by Evgo; 31.10.2024, 17:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Стига глупости. Стягай се,приеми съветите, които ти даваме и си намери жена, с която да имате деца.
                Виж сега, недей така да го пришпорваш и да изпреварваш събитията!

Евго каза преди броени години, че първо е решил да тръгне на танци...

Коментар

Какво - някакви комплекси ли избиваш, или искаш да тръгна из интернет и да намеря къде какво съм чел?

Моят личен опит наистина се базира на някакви наблюдения, като например че почти половината от съучениците ми вече са в гроба. Започнаха да се губят един по един още от 40-годишна възраст. На 50-годишна се засилиха. Наскоро почина дори и единия от съдружниците ми. Все рак, инфаркт или инсулт. Сестра ми е 4 години по-малка от мене, но почина преди 3 години на 56 годишна възраст. Аз направих инфаркт на 52 години и сега съм със стент. Още тогава доктора ми каза, че съм от късметлиите, защото при първи инфаркт умират половината от хората. Явно аз съм от другата половина.

Още след студентските години групата започнахме да се събираме всяка година да хапваме и пийваме. В началото пълнехме цяло заведение, а сега последната година бяхме на маса за 12 човека. Така че Евго не само е във възраст да му отслабне половия нагон, но и всяка една сутрин като се събуди, трябва да благодари на Господ, че все още е жив.

Остана само да уточниш, колко от починалите са по време на секс. Няма такъв, нали?

(иначе - добре се справяш с "доказване" на ТВОЯТА ТЕЗА, но аз коментирах САМО секса - като "причина за инфаркт" - твоята теза в началото на поста ти към Евго)

Да повторя: милиони пъти повече са инфарктите, които НЕ СА ПОЛУЧЕНИ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС.

Нали съм прав?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    Мислех, че изводите ти почиват на представителна извадка от обработване на действителни случаи, а се оказва, че си изброил твоите "причини", за да избягваш да правиш секс с жена ти. Тя, разбира се ти "вярва"...

Внушаваш, че правенето на секс е причина за фатален край / инфаркт.

Твърдя, че много повече хора са починали - не по време на секс, а това, че твоите дробове не "насмогваЛИ с дишането, дори без секс" - също е лично твое внушение и измислица, като по тоя начин оправдаваш пред жена ти липсата на желание за секс...

Милиони правят инфаркти, но не и по време на секс!

Коментар

На 50+ започват инфарктите дори и без да правиш секс, а какво остава със секс. Започват и масовите случаи на рак. На 60+ хептен - дробовете ти вече не насмогват с дишането дори и без секс, а какво остава със секс. Започват и инсултите и емболиите. И като се огледаш - половината ти набори вече са в гроба.

Не че няма единични случаи със секс от възрастни хора, но много повече са случаите на обратното - на умрял по време на секс. То като станеш на възраст може да се умре от какво ли не, включително и от напъване в тоалетната, защото те е хванал хроничен запек.

Така че недей да лежиш на тази кълка, че имаш още много време да се ожениш и да правиш деца. Напротив - времето ти изтича много бързо, а ти вместо да тичаш подир някоя жена, седиш пред компютъра и се опитваш на глас да ни убеждаваш (по-скоро да убеждаваш себе си), че има още много време.

Хората на твоята възраст вече имат по няколко внука, а ти още едно бебе не си направил ...

Помисли си и друго - ако още утре направиш бебе, на колко години ще си когато то стане на 25 г. Щото дотогава ти трябва да си силен, здрав и прав, за да изкарваш много пари, за да го отгледаш и изучш, че и да му помогнеш в началото на неговия семеен живот. Или сега ще започнеш да се самоуспокояваш, че на 70 г. ще работиш като вол и към банковата ти сметка ще текат реки от злато?

Така че не на 50+, а ако си на 40+, вече си безнадежден случай.
                      Веднъж говорих с един човек беше над 65 години и каза, че не му е било проблем ерекцията, но много се изморявал при секс и се задъхвал. Та вероятно е така.

Коментар

Няма време, разбира се.

Дори има вариант да платя на някоя жена в чужбина, да стана баща чрез сурогация и сам да го гледам/да ги гледам.
                        Стига глупости. Стягай се,приеми съветите, които ти даваме и си намери жена, с която да имате деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ами не - не е това най-важното! Най-важното е ДА ГИ НАПРАВИ ХОРА! - Демек да работи не за количество, а за качество и без значение колко деца остави (2, 3 или 23) - те да са мислещи, пълноценни за обществото човеци! Тя ако работата опираше само до бройката - ти на тая не мо'йш ѝ стъпи на малкия пръст!!

https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/04...odila_44_deca/

п.п.
                          Ама от тия 44 чавета - ако 42 станат престъпници - ебем ти и "наследството"!
                          По-добре хич да не ги е раждала...
                          А какви са критериите за"хора"?За теб са едни,за други различни .Питали вожда на едно племе в Амазония какво е лошо нещо и той казал"Лошо е съседното племе да избие мъжете и да отвлече жените и децата ".След това го попитали какво е добро и той отговорил:"Добре е,когато ние избием мъжете на съседното племе и отвлечем жените и децата им".
                          Та критериите за добро и зло,за успех и неуспех са субективни и в крайна сметка количеството винаги ще победи качеството. Не случайно и най-мъдрите хора в света-евреите имат висока раждаемост.
                          Белите хора са само 8 процента в света и до 50 години ще бъдат под 5 процента. След 100 и повече ще са екзотично малцинство. Сигурно под 1 процент.И какво като са много умни,образовани и т.н.Тълпите африканци и азиатци ще ги превземат демографски.
                          Last edited by Vergil1975; 31.10.2024, 16:11.

Коментар

На 50+ започват инфарктите дори и без да правиш секс, а какво остава със секс. Започват и масовите случаи на рак. На 60+ хептен - дробовете ти вече не насмогват с дишането дори и без секс, а какво остава със секс. Започват и инсултите и емболиите. И като се огледаш - половината ти набори вече са в гроба.

Не че няма единични случаи със секс от възрастни хора, но много повече са случаите на обратното - на умрял по време на секс. То като станеш на възраст може да се умре от какво ли не, включително и от напъване в тоалетната, защото те е хванал хроничен запек.

Така че недей да лежиш на тази кълка, че имаш още много време да се ожениш и да правиш деца. Напротив - времето ти изтича много бързо, а ти вместо да тичаш подир някоя жена, седиш пред компютъра и се опитваш на глас да ни убеждаваш (по-скоро да убеждаваш себе си), че има още много време.

Хората на твоята възраст вече имат по няколко внука, а ти още едно бебе не си направил ...

Помисли си и друго - ако още утре направиш бебе, на колко години ще си когато то стане на 25 г. Щото дотогава ти трябва да си силен, здрав и прав, за да изкарваш много пари, за да го отгледаш и изучш, че и да му помогнеш в началото на неговия семеен живот. Или сега ще започнеш да се самоуспокояваш, че на 70 г. ще работиш като вол и към банковата ти сметка ще текат реки от злато?

Не ме мисли. Имам пари, изкарани от мен.

Аз съм консервативен икономист и не залитам към технологичните неща и онлайн покупки както ти. Ще имам пари да го изуча и осигуря, дори да са 2 деца. Самите жени почнаха да стават майки късно и с инвитро.

Имам няколко приятели, с които съм се запознал в сайтове за запознанства, на 40+ днес. Само сме чатили. И те като мен търсят жена близо 15 г. и повече. И за сега няма и нямат репродукция. Единят от тях е доста хубав като мъж, трениран, на 49 г. Има жена, но тя е извън репродукцията. Не знам точно какъв е случая, може той да има репродуктивен проблем и да не иска да се знае. Бил е предимно с по-зрели жени и казва, че не иска деца. Преди имаше млада приятелка и от нея можеше да има. И дори тя го натискаше да имат и да се женят.

Коментар

...

Ти за Евговите пари не се притеснявай. Има да "осребрява" имотите на тати - цял живот и пак ще останат да продава и да "печели" пари... и пак няма да "работи като вол"! Той има "финансова култура" и "осребрява", а не е захлупен като тати - да купува имоти.

На 80 да направи бебето - и веднага ще "осребри" недвижим имот - ще има и за образование на детето, за автомобил и за сватба...

Коментар

• Ама другото не го отричаш?

Коментар

Working...
                                X