IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Какъв ти е проблема с мен?Явно няколко човека в тоя форум нямате намерение да пишете по темата, а да се занимавате с моята личност.
    Пътувай,нямам намерение да се занимавам с теб.
    По-скоро ти ни занимаваш със себе си. Забележи колко често в постовете ти присъства думичката “аз”.

Махаш я тази думичка и нещата заспиват. После се поогледай и кажи кой друг се бие в гърди космати 24/7 колко е красив, неустоим, как веднага ако се разведе ще си намери нова жена така, както се заменя носна кърпа, какъв патриот е, колко е умен, атрактивен, слаб, висок и си вадиш сам изводите

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Коментарът ти е отпреди 10 дни-21.07, от тогава насам започнах да чета. Все пак не е хубаво човек сам да се хвали, че е патриот. За теб както и да е, ама разни тумбаци-депутати се бият в гърдите че са патриоти - от такива ми се повръща каТО ГИ ЧУЯ.
      И що си мислиш, че е хвалба?Толкова ли е чудно някой човек да е патриот и да гледа на първо място интересите на България?Не на Русия, САЩ, Брюксел, джендърите както правят други в тоя форум.

Коментар

Много интересно как така си ми намерил коментар отпреди няколко месеца и ни в клин,ни в ръкав го постваш сега.
        А който ме познава знае,че наистина съм патриот и 20 години съм работил за България.И благодарение на работата си "спечелих"много опасни врагове.Но не това е темата на разговора.
        Колкото до сравненията с войници по време на военни действия е най-малкото некоректно подобно сравнения при положение, че България не е била във война от 80 години и човек в мирно време няма как да прояви техния героизъм. Това не означава, че не е патриот.
        Коментарът ти е отпреди 10 дни-21.07, от тогава насам започнах да чета. Все пак не е хубаво човек сам да се хвали, че е патриот. За теб както и да е, ама разни тумбаци-депутати се бият в гърдите че са патриоти - от такива ми се повръща каТО ГИ ЧУЯ.

Коментар

С болднатото не представяш довод, че си неустоим. Може така да си гледа жената, може да е била кривогледа и да се е зазяпвала по някой зад теб. Виж, ако си беше зарязала щанда, ако беше разбутала хората между вас и се беше овесила на врата ти, това вече би било неоспоримо доказателство за чара ти
          Какъв ти е проблема с мен?Явно няколко човека в тоя форум нямате намерение да пишете по темата, а да се занимавате с моята личност.
          Пътувай,нямам намерение да се занимавам с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Посредствено идиотче с комплекси
            Явно засегнах болезнена тема.Скоро не те е оправял някой левент от Африка или Азия и си изнервен.

Коментар

Ами тогава отчаяна глупачка е тази,която се е хванала с моя приятел, който е на ръководен пост в представителството в София на една от най-големите автомобилни компании.И постоянно му се натискат жени.И то все красиви.
              Всички са отчаяни глупачки по твоята логика.
              Ти явно бъркаш желаното с реалността.
              Свободни жени колкото щеш.Това,че има мъже, които не са атрактивни за тях си е техен проблем. Такива като мен и моите приятели нямаме абсолютно никакви проблеми да си намерим жени.

Щом казваш

Коментар

А твоята тема е "Въжделенията на един хомосексуалист".Ще си спестя другата дума,но всеки се досеща коя е.
                Явно страдаш от липса на мъжко внимание, та си търсиш такова. Затова си и такъв привърженик на diversity.
                Посредствено идиотче с комплекси

Коментар

Хахаха-затова ВСИЧКИ мои разведени приятели и един вдовец не остават без жени до себе си.На единият гаджето е с 26 години по-млада.
                  Колкото до мен-ако утре се разделя с жена си познавам поне 3 самотни жени, на които само да им се обадя и веднага ще излязат с мен.А пък не съм си поставил за цел и да търся. Максимум за седмица ще има друга жена до мен.
                  Миналата седмица пазарувах в един голям магазин и продавачката ме зяпаше с поглед "Ела Вълчо,изяж ме".
                  Ти наистина живееш в някакъв свят на илюзии.
                  С болднатото не представяш довод, че си неустоим. Може така да си гледа жената, може да е била кривогледа и да се е зазяпвала по някой зад теб. Виж, ако си беше зарязала щанда, ако беше разбутала хората между вас и се беше овесила на врата ти, това вече би било неоспоримо доказателство за чара ти

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Тя тук темата е по-скоро "Избиване на мъжкарски комплекси"
                    А твоята тема е "Въжделенията на един хомосексуалист".Ще си спестя другата дума,но всеки се досеща коя е.
                    Явно страдаш от липса на мъжко внимание, та си търсиш такова. Затова си и такъв привърженик на diversity.
                    Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 15:11.

Коментар

Миродес, човек никога не трябва сам да се обявява за патриот. Не е редно, да не кажем даже, че е и нескромно. Нека другите да те провъзгласят за такъв, след като си извършил патриотична постъпка. Така че избързваш – първо проявИ патриотизъм а признанието ще дойде след това, без да има нужда сам да се афишираш. Следващият текст е за БГ-патриотизма от нашата история:
                      „Момци, ако искате честта на майка България да не бъде поругана, ако искате честта на вашите майки и сестри да небъде поругана, оня от вас, който иска да влезе в окопите в помощ на отбраната, да направи крачка напред.“
                      Това е цитат на думите на ген. Кръстьо Маринов пред учениците, строени в двора на Видинската мъжка гимназия в разгара на Междусъюзническата война. Силни думи, много ме впечатляват, той търси помощ от момчета на по 18 години. И те не са имали много време за умуване – на момента е трябвало да решат; и много от тях са направили крачка напред. Съдбовна крачка - ето това е проява на патриотизъм.
                      https://www.otbrana.com/%D0%BD%D0%BE...%BD%D0%B8_7567 Генерал-майор Кръстю Маринов спасява Видин през 1913 г. Прочети и виж какъв герой е бил той.

Болднатото е за модераторите, да не трият - текстът е по темата, отнася се до честта на жените, може по-нататък да се развие в разговор по тая тема.
                      Много интересно как така си ми намерил коментар отпреди няколко месеца и ни в клин,ни в ръкав го постваш сега.
                      А който ме познава знае,че наистина съм патриот и 20 години съм работил за България.И благодарение на работата си "спечелих"много опасни врагове.Но не това е темата на разговора.
                      Колкото до сравненията с войници по време на военни действия е най-малкото некоректно подобно сравнения при положение, че България не е била във война от 80 години и човек в мирно време няма как да прояви техния героизъм. Това не означава, че не е патриот.
                      Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 15:00.

Коментар

...
                        Болднатото е за модераторите, да не трият - текстът е по темата, отнася се до честта на жените, може по-нататък да се развие в разговор по тая тема.
                        Тя тук темата е по-скоро "Избиване на мъжкарски комплекси"

Коментар

Аз съм националист и патриот като нашата история е достатъчно велика,България е била втората сила в Европа по едно време, спасили сме Европа от арабското нашествие, та няма смисъл да се измислят някакви фантасмагории.
                          Миродес, човек никога не трябва сам да се обявява за патриот. Не е редно, да не кажем даже, че е и нескромно. Нека другите да те провъзгласят за такъв, след като си извършил патриотична постъпка. Така че избързваш – първо проявИ патриотизъм а признанието ще дойде след това, без да има нужда сам да се афишираш. Следващият текст е за БГ-патриотизма от нашата история:
                          „Момци, ако искате честта на майка България да не бъде поругана, ако искате честта на вашите майки и сестри да небъде поругана, оня от вас, който иска да влезе в окопите в помощ на отбраната, да направи крачка напред.“
                          Това е цитат на думите на ген. Кръстьо Маринов пред учениците, строени в двора на Видинската мъжка гимназия в разгара на Междусъюзническата война. Силни думи, много ме впечатляват, той търси помощ от момчета на по 18 години. И те не са имали много време за умуване – на момента е трябвало да решат; и много от тях са направили крачка напред. Съдбовна крачка - ето това е проява на патриотизъм.
                          https://www.otbrana.com/%D0%BD%D0%BE...%BD%D0%B8_7567 Генерал-майор Кръстю Маринов спасява Видин през 1913 г. Прочети и виж какъв герой е бил той.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Няма да се повтарям сега, то светът и галактиката не се въртят около тебе

Принципно не е кой знае каква партия.
                            Ами тогава отчаяна глупачка е тази,която се е хванала с моя приятел, който е на ръководен пост в представителството в София на една от най-големите автомобилни компании.И постоянно му се натискат жени.И то все красиви.
                            Всички са отчаяни глупачки по твоята логика.
                            Ти явно бъркаш желаното с реалността.
                            Свободни жени колкото щеш.Това,че има мъже, които не са атрактивни за тях си е техен проблем. Такива като мен и моите приятели нямаме абсолютно никакви проблеми да си намерим жени.
                            Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 13:34.

Коментар

Викаш щом ще се хване с мен е отчаяна глупачка. Поговорката за лисицата и гроздето е доста актуална в случая .
                              А женската психика е такава, че рядко търсят по-млади мъже .Може и да има такива случаи, ама не ама не са много .
                              Няма да се повтарям сега, то светът и галактиката не се въртят около тебе

Принципно не е кой знае каква партия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Аааа не ти казвам, че няма отчаяни глупачки. Бол. Ама не всички

Щото около мене нещо жените агнешко търсят и без ангажименти
                                Викаш щом ще се хване с мен е отчаяна глупачка. Поговорката за лисицата и гроздето е доста актуална в случая .
                                А женската психика е такава, че рядко търсят по-млади мъже .Може и да има такива случаи, ама не са много .
                                Last edited by Vergil1975; 02.08.2024, 13:19.

Коментар

Working...
                                X