Първоначално изпратено от IaneSandanski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Затова си завил ти по лекия път.
Срамна работа няма
като при теб
хем общуваш с мустакати източни непознати
хем и по някоя дребна пара ти даватпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
и орева света, че му поисках пари за море на 21г
и дотам, май френд.
и никога не съм се оплаквал от това.
и никога не съм очаквал повече.
ако ме разбираш
Срамна работа нямаLast edited by danetha; 19.09.2024, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
и нищо да не им купувах пак щях да ги еба. Как съм се възползвал като съм им подарил една торба ХРАНА !?!?!?!
по един път на гладнопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ама Вие нямате срам......
Отново неверни неща, чичовото!
Баща ти - НЕ, ЧЕ НЕ Е ИСКАЛ ДА "ТИ КУПИ", а в ония времена - всички нуждаещи се от жилище трябваше да бъдат картотекирани! ШЕСТ ГРУПИ, в които картотекираните ЧАКАХА С ГОДИНИ. Само картотекираните в ПЪРВА група, С ДЕЦА, живеещи под наем.... можеха да се надяват да получат жилище - ДО 3-4 години, след картотекирането им.
По коя точно клауза в ЗАКОНА - Евго е трябвало да си има свое жилище?
А защо нас, които коментираме теоите напъни да се представиш за някскъв (херувим) - да ни е срам?
Евго, опитваш да манипулираш мнението на хората ТУК, а те знаят как са се развивали нещата при "комунизЪма"! Айде да си малко по-обран, когато мяташ обиди към баща ти и дядо ти! Те са ти оставили МНОГО и също - СА СЕ СЪОБРАЗЯВАЛИ С ДЕЙСТВАЩИТЕ ЗАКОНИ за ония времена!
- 3 Харесвания
Коментар
-
и нищо да не им купувах пак щях да ги еба. Как съм се възползвал като съм им подарил една торба ХРАНА !?!?!?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Отново - очевидно не си помагал, а си давал назаем. И възползването ти от студентките затвърждава що за човек си.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
ей така. Най-тежката зима на БЪЛГАРИТЕ сигурно от 44г я изкараха без проблеми и лишения.
Студентките колежки ме черпеха со лучена супа - лук и олио от рента и само сол от магазина. И аз отивах в магазина и пълнех една торба. Хапвах пийвах тез 3 работи и 80-90% им го оставях да ядът 3-4 дена
- 3 Харесвания
Коментар
-
ей така. Най-тежката зима на БЪЛГАРИТЕ сигурно от 44г я изкараха без проблеми и лишения.
Студентките колежки ме черпеха со лучена супа - лук и олио от рента и само сол от магазина. И аз отивах в магазина и пълнех една торба. Хапвах пийвах тез 3 работи и 80-90% им го оставях да ядът 3-4 дена
Трябваше да се вземеш с някоя от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
И как си ги "хранил" сине майчин, като си им дал "щедър" заем?
Студентките колежки ме черпеха со лучена супа - лук и олио от рента и само сол от магазина. И аз отивах в магазина и пълнех една торба. Хапвах пийвах тез 3 работи и 80-90% им го оставях да ядът 3-4 денаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Абе аз на 21 почнах да храня нашите. Хвърлих им 100 гущера на 10 дек 1996г. Върнаха ми ги след 9 месеца - за рождения ден следващата година
На 27 си купих апартите у Софията - след краха ми на борсата и в бизнеса ...
От тогава съм проз бачкатор
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Евгич, аз още мечтая за един хубав, дървен апартамент. Татко Карло си отиде и ме остави в работилницата на майстор Джепето, да спя в триците. Но не се оплаквам, тия трици са все от мадами, дето идват да ги рендосвам. Това ми стига, цял свят знае къде е работилницата и се стичат да видят тази чудна работилница. А на твоя апартамент само пощальонът звъни, два пъти.
Коментар
-
Абе аз на 21 почнах да храня нашите. Хвърлих им 100 гущера на 10 дек 1996г. Върнаха ми ги след 9 месеца - за рождения ден следващата година
От тогава съм проз бачкатор
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, ние тук се закачаме
как реши, че нямаме срам
нашите спряха да ми дават джобни когато бях на 16
хранеха ме, плащаха сметки и понякога ми купуваха дрехи
баща ми ми дадваше няколко месеца дребни пари след казармата
и орева света, че му поисках пари за море на 21г
и дотам, май френд.
и никога не съм се оплаквал от това.
и никога не съм очаквал повече.
ако ме разбираш
От тогава съм проз бачкаторНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ама Вие нямате срам......години наред мечтаех за апарт, ядосвах се как навремето изпуснахме първия ни апартамент, че баща ми не иска да ми купи, а има пари, работех вечер до късно.......и уикендите, за да си събера пари. Като трудолюбива пчела ги събирах и шашнах всички преди 16 г.
И успях да си купя жилище на 29 г. сам. Мадамите и 5 пари не дават имаш ли апарт или нямаш. Те искат да харчат днес и сега и то много. Един колега вика: "Много са лакоми",
- 1 like
Коментар
Коментар