Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеРекламодател прекратява договора си с Нова телевизия заради "Биг Брадър"
Какво точно се случва този път? Нямам много време и не следя.
С една дума елита на нацията!
пп.
... а както знаем такива неопетнени личности не вдигат продажбите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУжасТ!
В последните месеци, четейки темата, все повече започвам да се убеждавам, че не знам какво точно искам, но съм на път окончателно да схвана какво не иска Евго.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Прав си.
Опитай се да бъдеш забавен е разговорите и се запознавай всеки ден с нови жени.
Коментар
-
Кое е толкова трудно за разбиране? Жените не търсим половинки като евго. Той е скучен, мрънкащ, неуверен, скръндзав, без чувство за хумор, тънкообидчив, злобен и дребнав. И разбира се търси постоянно някой да го обгрижва и да му казва колко е невероятен.
Жените може и да сме меркантилни, но в никакъв случай не сме глупави. И само една истинска Глупачка ще бъде с подобен човек - всеки човек си заслужава съдбата. Лика-прилика.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Това са две взаимно изключващи се понятия!
В момента в който чуя "голям бицепс/гръб" и ми е ясно че е някакъв фитнес-пън, който само дъмбели и магнезий са му в кратуната. Жените това не ги вълнува...
пп. А като се замисля даже и в нашата мъжка компания нямаме такива- скукаааа.................
Прав си.
Коментар
-
Да ти кажа, че разни готини алфа мъжкари с голям бицепс и широк гърб също се оплакват и не могат да намерят половинка.
В последно време и до среща не може да се стигне.
В момента в който чуя "голям бицепс/гръб" и ми е ясно че е някакъв фитнес-пън, който само дъмбели и магнезий са му в кратуната. Жените това не ги вълнува...
пп. А като се замисля даже и в нашата мъжка компания нямаме такива- скукаааа.................
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
ВСИЧКО е за твое успокоение:
1. Оправданието на собствената ти некадърност с родители, баби, дядовци, лели и учинайки...
(това е ясен признак за всеки некадърник - постоянно да се оправдава, че друг му е виновен!)
2. В правилните мъжки ръце една жена може да бъде пластелин! Каквото не ти харесва нещо - ще намериш начин да го промениш, ако чакаш само наготово - никога НЯМА да намериш съвършената! А и да я намериш - ти със сигурност не си съвършения, който тя търси.
пп. Точка 2 всъщност няма как да я реализираш заради Точка 1 (понеже си дърво).
В последно време и до среща не може да се стигне.
Коментар
-
Кое точно е за мое успокоение.
И брат ми и братовчедите ми имат и имаха проблем при намирането на половинка.
Никой не иска да си троши главата с неподходяща жена, само и само да се води "във връзка".
Или пък да се жени, а после да тича да се развежда.
1. Оправданието на собствената ти некадърност с родители, баби, дядовци, лели и учинайки...
(това е ясен признак за всеки некадърник - постоянно да се оправдава, че друг му е виновен!)
2. В правилните мъжки ръце една жена може да бъде пластелин! Каквото не ти харесва нещо - ще намериш начин да го промениш, ако чакаш само наготово - никога НЯМА да намериш съвършената! А и да я намериш - ти със сигурност не си съвършения, който тя търси.
пп. Точка 2 всъщност няма как да я реализираш заради Точка 1 (понеже си дърво).Last edited by Julius_BG; 11.10.2024, 13:38.
- 1 like
Коментар
-
На морето питах една украинка дали е семейна,Това лято.
И ако харесам някоя, също я питам деликатно.
Не те интересува дали има приятел, дали е семейна, ти търсиш на първо мяско приятел и компания, която да ти е врата....ако не става за нещо по сериозно.
.......и ако е семейна кво? Веднага бягаш, нали?
Въобще не става въпрос дс разваляш семейства, но тази жена има приятелки. Ако завържеш приятелство то после отваря врати.
Идва сезона на спа-то. Направи си резервация за няколко дни някъде, има женски компании, разчупи се.....Last edited by polax; 11.10.2024, 11:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Връзката не означава сватба и чупене на глава. Ти нямаш контакт с жени дори и от тези дето не харесваш, а съгласи се, не всички са такива.
Всичко е до човека, но да генерализираш и обвиняваш всички жени не е ок.
Какво точно усилие положи ти, за да имаш успех? Не ми говори за фб и разни тиндъри. Така няма да имаш успех, така само ще се разочароваш още повече от жените.
Намери си компания с която да излизаш/колеги, проятели/ на по бира след работа, на клуб, на кафе ....така ще намериш жена, още повече, ако наистина си това за което се представяш.Това лято.
И ако харесам някоя, също я питам деликатно.
Коментар
-
Кое точно е за мое успокоение.
Никой не иска да си троши главата с неподходяща жена, само и само да се води "във връзка".
Всичко е до човека, но да генерализираш и обвиняваш всички жени не е ок.
Какво точно усилие положи ти, за да имаш успех? Не ми говори за фб и разни тиндъри. Така няма да имаш успех, така само ще се разочароваш още повече от жените.
Намери си компания с която да излизаш/колеги, проятели/ на по бира след работа, на клуб, на кафе ....така ще намериш жена, още повече, ако наистина си това за което се представяш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не ровим в твоя случай, а нещата по принцип са наобратно на твоите твърдения.
Жени има и не всички са меркантилни.
Останалото творчество в поста е само за твое успокоение.
Успех!
Коментар
Коментар