IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че разни готини алфа мъжкари с голям бицепс и широк гърб също се оплакват и не могат да намерят половинка.

В последно време и до среща не може да се стигне.
    Аз като съм малко, дървено човече и гърбът ми целият е на чворове, а майстор Джепето ми закачи едни кибритени клечки за бицепси - как си намирам жена? И даже са се наредили на опашка пред вратата и жена ми само ги гони. Знаеш ли защо? Защото им разказвам приказките, дето татко Карло ми ги разказваше на мен. Важно е устата да ти работи, но за неща, които те не знаят, но от които и ти нямаш много понятие. Всичко е въпрос на възприятия и гонитба с тях. А ти им разказваш за двустайния на баба ти - една статична и скучна картина, на която само в imot.bg ще й обърнат внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
      Рекламодател прекратява договора си с Нова телевизия заради "Биг Брадър"

Какво точно се случва този път? Нямам много време и не следя.
      Събрали са най-моралните, чистите и духовно извисени личности в Бг.

С една дума елита на нацията!

пп.
      ... а както знаем такива неопетнени личности не вдигат продажбите!

Коментар

• Рекламодател прекратява договора си с Нова телевизия заради "Биг Брадър"

Какво точно се случва този път? Нямам много време и не следя.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          УжасТ!
          В последните месеци, четейки темата, все повече започвам да се убеждавам, че не знам какво точно искам, но съм на път окончателно да схвана какво не иска Евго.
          Наздраве!
          Лятото не бях писал много време, а вие много често пишете глупости, колкото да убиете времето.

Коментар

• УжасТ!
            В последните месеци, четейки темата, все повече започвам да се убеждавам, че не знам какво точно искам, но съм на път окончателно да схвана какво не иска Евго.
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Прав си.
              ......и като е прав тогава що казваш, че "и те не могат да си намерят жена" един вид се успокояваш/оправдаваш, пе те бицепсите не могат, а аз ли?!?
              Опитай се да бъдеш забавен е разговорите и се запознавай всеки ден с нови жени.

Коментар

• Кое е толкова трудно за разбиране? Жените не търсим половинки като евго. Той е скучен, мрънкащ, неуверен, скръндзав, без чувство за хумор, тънкообидчив, злобен и дребнав. И разбира се търси постоянно някой да го обгрижва и да му казва колко е невероятен.

Жените може и да сме меркантилни, но в никакъв случай не сме глупави. И само една истинска Глупачка ще бъде с подобен човек - всеки човек си заслужава съдбата. Лика-прилика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Това са две взаимно изключващи се понятия!

В момента в който чуя "голям бицепс/гръб" и ми е ясно че е някакъв фитнес-пън, който само дъмбели и магнезий са му в кратуната. Жените това не ги вълнува...

пп. А като се замисля даже и в нашата мъжка компания нямаме такива - скукаааа.................

Прав си.

Коментар

Да ти кажа, че разни готини алфа мъжкари с голям бицепс и широк гърб също се оплакват и не могат да намерят половинка.

Това са две взаимно изключващи се понятия!

В момента в който чуя "голям бицепс/гръб" и ми е ясно че е някакъв фитнес-пън, който само дъмбели и магнезий са му в кратуната. Жените това не ги вълнува...

пп. А като се замисля даже и в нашата мъжка компания нямаме такива - скукаааа.................

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

ВСИЧКО е за твое успокоение:

1. Оправданието на собствената ти некадърност с родители, баби, дядовци, лели и учинайки...
                      (това е ясен признак за всеки некадърник - постоянно да се оправдава, че друг му е виновен!)

2. В правилните мъжки ръце една жена може да бъде пластелин! Каквото не ти харесва нещо - ще намериш начин да го промениш, ако чакаш само наготово - никога НЯМА да намериш съвършената! А и да я намериш - ти със сигурност не си съвършения, който тя търси.

пп. Точка 2 всъщност няма как да я реализираш заради Точка 1 (понеже си дърво).

Коментар

Кое точно е за мое успокоение.

И брат ми и братовчедите ми имат и имаха проблем при намирането на половинка.

Никой не иска да си троши главата с неподходяща жена, само и само да се води "във връзка".

Или пък да се жени, а после да тича да се развежда.
                        ВСИЧКО е за твое успокоение:

1. Оправданието на собствената ти некадърност с родители, баби, дядовци, лели и учинайки...
                        (това е ясен признак за всеки некадърник - постоянно да се оправдава, че друг му е виновен!)

2. В правилните мъжки ръце една жена може да бъде пластелин! Каквото не ти харесва нещо - ще намериш начин да го промениш, ако чакаш само наготово - никога НЯМА да намериш съвършената! А и да я намериш - ти със сигурност не си съвършения, който тя търси.

пп. Точка 2 всъщност няма как да я реализираш заради Точка 1 (понеже си дърво).
                        Last edited by Julius_BG; 11.10.2024, 13:38.

Коментар

На морето питах една украинка дали е семейна, Това лято.

И ако харесам някоя, също я питам деликатно.
                          Наясно ли си, че този въпрос не се задава още повече след запознанство, което е станало току що? Тотално ти е свъркан подхода, малко от главата за краката.
                          Не те интересува дали има приятел, дали е семейна, ти търсиш на първо мяско приятел и компания, която да ти е врата....ако не става за нещо по сериозно.

.......и ако е семейна кво? Веднага бягаш, нали?
                          Въобще не става въпрос дс разваляш семейства, но тази жена има приятелки. Ако завържеш приятелство то после отваря врати.
                          Идва сезона на спа-то. Направи си резервация за няколко дни някъде, има женски компании, разчупи се.....
                          Last edited by polax; 11.10.2024, 11:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Връзката не означава сватба и чупене на глава. Ти нямаш контакт с жени дори и от тези дето не харесваш, а съгласи се, не всички са такива.
                            Всичко е до човека, но да генерализираш и обвиняваш всички жени не е ок.
                            Какво точно усилие положи ти, за да имаш успех? Не ми говори за фб и разни тиндъри. Така няма да имаш успех, така само ще се разочароваш още повече от жените.
                            Намери си компания с която да излизаш/колеги, проятели/ на по бира след работа, на клуб, на кафе ....така ще намериш жена, още повече, ако наистина си това за което се представяш.
                            На морето питах една украинка дали е семейна, Това лято.

И ако харесам някоя, също я питам деликатно.

Коментар

Никой не иска да си троши главата с неподходяща жена, само и само да се води "във връзка".

Връзката не означава сватба и чупене на глава. Ти нямаш контакт с жени дори и от тези дето не харесваш, а съгласи се, не всички са такива.
                              Всичко е до човека, но да генерализираш и обвиняваш всички жени не е ок.
                              Какво точно усилие положи ти, за да имаш успех? Не ми говори за фб и разни тиндъри. Така няма да имаш успех, така само ще се разочароваш още повече от жените.
                              Намери си компания с която да излизаш/колеги, проятели/ на по бира след работа, на клуб, на кафе ....така ще намериш жена, още повече, ако наистина си това за което се представяш.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Не ровим в твоя случай, а нещата по принцип са наобратно на твоите твърдения.
                                Жени има и не всички са меркантилни.
                                Останалото творчество в поста е само за твое успокоение.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X