Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Колежките ми от следването бяха амбициозни, но ходеха скромно облечени. Не бяха много секси. Нямаше манекенки или слаба с голям бюст. Имаше една пълна с огромен бюст.
Дори съм чувал коментар от тях, че нямало хубави момчета в групата ни. Което не беше съвсем вярно. На 20+ повечето хора са хубави, особено ако се постараят. То младостта ги краси. И не можа да възникне приятелство между нас. И от други хора (връстници) съм чувал същото. Че не станали приятели в групата си по време на следването. Отделно тогава не се учеше през интернет, учехме основно по записки, пишехме и снимахме. Понякога имаше и учебници по някои предмети.
Трябваше студент да отиде на Равда или на Семково и там имаше шанс да стане нещо.
В нашата група три брака станаха. А на Равда беше славно. Супер спомени.Last edited by Selena2024; 10.01.2025, 16:22.
Коментар
-
"Ти знаеш ли колко шантонерки и публични се омъжиха за големци?",
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Разправяш приказки от 1001 нощ.ПОВЕЧЕТО били красиви момичета.Аз като учех в Езиковата гимназия от випуск 180 човека, половината момичета, имаше не повече от 2-3 красиви момичета. В Юридическият факултет и толкова нямаше.
Сега като гледам има доста по-красиви момичета. И много интересно доста руси има,а навремето русите бяха изключение.
Дори съм чувал коментар от тях, че нямало хубави момчета в групата ни. Което не беше съвсем вярно. На 20+ повечето хора са хубави, особено ако се постараят. То младостта ги краси. И не можа да възникне приятелство между нас. И от други хора (връстници) съм чувал същото. Че не станали приятели в групата си по време на следването. Отделно тогава не се учеше през интернет, учехме основно по записки, пишехме и снимахме. Понякога имаше и учебници по някои предмети.
Трябваше студент да отиде на Равда или на Семково и там имаше шанс да стане нещо.Last edited by Evgo; 10.01.2025, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ааааа, другарката Руска всички ще ни схруска - много добър образ.
Сега ще ме караш да търся тоя “покрив” да го гледам през уикенда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Накара ме даде замисля. Май си прав имахме само две едри момичета, даже не дебели, като едната после се вманиачи с диети и познати твърдяха, че е станала много слаба. Красиви момичета бяха болшинството. При момчетата също нямаше шишковци..Аз като учех в Езиковата гимназия от випуск 180 човека, половината момичета, имаше не повече от 2-3 красиви момичета. В Юридическият факултет и толкова нямаше.
Сега като гледам има доста по-красиви момичета. И много интересно доста руси има,а навремето русите бяха изключение.Last edited by mirodes; 10.01.2025, 15:48.
- 1 like
Коментар
-
Най-добра представа за това какво беше през соца дават старите български филми, най-вече тези от 70-те и 80-те години.
Повечето са ми любими, особено историческите - "Хан Аспарух" и "Време разделно".
Прави ми впечатление, че тогава много се събират на софри. Има и дарове или подаръци. И хората говорят "по социалистически". Ако днес говориш така, ще ти се изсмеят. Хората бяха гостоприемни, черпят госта с кафе, бонбони, сладко и предлагат чаша вода.
Дори в някои филми има образа на коврата - циганката от "Покрив", другарката Руска от "Баш майстора" и др.
И много се е обръщало внимание какво ще кажат хората и комшиите,.
Сега ще ме караш да търся тоя “покрив” да го гледам през уикенда.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Не си спомням дебел съученик или съученичка , нито в нашият нито в съседнитените. Големи цици си помням ,да
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ходи на фитнес, поддържа форма. Не влачи мадами, една и съща си е от 10 години, дори са сгодени.
Сигурно е много хубав мъж.Last edited by Evgo; 10.01.2025, 15:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не си ли гледал поне две прасета в задния двор, та месото е било лукс? Излиза, че си ми ял дедовия и едва си оцелял. Изнасяно е било месо за целия арабски свят, погледни статистиките колко глави добитък е имало - цял порядък отгоре. Тийнейджърите са били слаби, защото наистина не е имало фаст фууд и защото е имало масов спорт. Опъвали са се на крак по градинките и са се прибирали заклещени един за друг. Сега не могат да вдигнат крак и да вземат две стъпала наведнъж. А по-старите не имало как да чоплят чипс и крекери пред телевизорите, защото не е имало никакви програми. Пиели са по една ракия с туршия и са лягали. 190/ 60 е имало само в балетното училище, а и това не е сигурно.
Коментар
-
+1
През социализма нямаше глигани и мутанти като днес.
Сега са модерни брадите и да ходи като бабаит, с гол глезен, с татуси, по дънки, да се очертава бицепса и пакета, а навремето беше модерно да е избръснат и костюмиран, с куфарче.
А твоят син 195 см спортува ли нещо? Влачи ли мадами,
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не си ли гледал поне две прасета в задния двор, та месото е било лукс? Излиза, че си ми ял дедовия и едва си оцелял. Изнасяно е било месо за целия арабски свят, погледни статистиките колко глави добитък е имало - цял порядък отгоре. Тийнейджърите са били слаби, защото наистина не е имало фаст фууд и защото е имало масов спорт. Опъвали са се на крак по градинките и са се прибирали заклещени един за друг. Сега не могат да вдигнат крак и да вземат две стъпала наведнъж. А по-старите не имало как да чоплят чипс и крекери пред телевизорите, защото не е имало никакви програми. Пиели са по една ракия с туршия и са лягали. 190/ 60 е имало само в балетното училище, а и това не е сигурно.
Повечето са ми любими, особено историческите - "Хан Аспарух" и "Време разделно".
Прави ми впечатление, че тогава много се събират на софри. Има и дарове или подаръци. И хората говорят "по социалистически". Ако днес говориш така, ще ти се изсмеят. Хората бяха гостоприемни, черпят госта с кафе, бонбони, сладко и предлагат чаша вода.
Дори в някои филми има образа на коврата - циганката от "Покрив", другарката Руска от "Баш майстора" и др.
И много се е обръщало внимание какво ще кажат хората и комшиите,.
Коментар
-
Това с килограмите е направо друга вселена сега. Аз съм бил тийн в бедняшкия соц, когато почти нямаше фаст фууд, а месото минаваше за лукс. С моите 70 кг тогава минавах за сравнително едър, при положение че някои бяха 60 на 190 см. Единствения дебел в нашия клас беше около 90 кг, на близо 190 см. Сред днешните тийнове би минал за добре сложен, към слаб.
Коментар
-
Това с килограмите е направо друга вселена сега. Аз съм бил тийн в бедняшкия соц, когато почти нямаше фаст фууд, а месото минаваше за лукс. С моите 70 кг тогава минавах за сравнително едър, при положение че някои бяха 60 на 190 см. Единствения дебел в нашия клас беше около 90 кг, на близо 190 см. Сред днешните тийнове би минал за добре сложен, към слаб.
През социализма нямаше глигани и мутанти като днес.
Сега са модерни брадите и да ходи като бабаит, с гол глезен, с татуси, по дънки, да се очертава бицепса и пакета, а навремето беше модерно да е избръснат и костюмиран, с куфарче.
А твоят син 195 см спортува ли нещо? Влачи ли мадами,
Коментар
-
Това с килограмите е направо друга вселена сега. Аз съм бил тийн в бедняшкия соц, когато почти нямаше фаст фууд, а месото минаваше за лукс. С моите 70 кг тогава минавах за сравнително едър, при положение че някои бяха 60 на 190 см. Единствения дебел в нашия клас беше около 90 кг, на близо 190 см. Сред днешните тийнове би минал за добре сложен, към слаб.Last edited by Майстора233; 10.01.2025, 12:27.
- 1 like
Коментар
Коментар