If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
https://vm.tiktok.com/ZNeEeJBTo/
100 процента това го е казала някоя умна и независима жена. Бият се 2 горили по 250 кг,ама тя пита за пазача на зоологическата градина. Интересно как точно ще ги разтърве
Момичетата са така. После ще иска да излезе с победилата горила на среща. Накрая ще направи cry видео - как е била жертва
https://vm.tiktok.com/ZNeEeJBTo/
100 процента това го е казала някоя умна и независима жена. Бият се 2 горили по 250 кг,ама тя пита за пазача на зоологическата градина. Интересно как точно ще ги разтърве
За жалост, младото яре не претърпя вътрешната метаморфоза, която се очакваше и решихме, да се огледаме за други алтернативи.
Това споделях и на Мирето в предния пост - има ли колебание, значи нещо не е съвсем наред. Ще видим какво ще подскаже интуицията след няколко чаши винце, които избистрят мисълта и усилват нюха.
Но както си споменала, имало е известна самозаблуда от моя страна, че мога да направя компромис с определени качества.
Човекът е творец. И да вземеш калпав материал, ще го направиш по твой образ и подобие. Това е частен случай на твърдението ми, че ще намериш това, което си ти самият. Не ме разбирай, че трябва да налагаш непосилни норми. Творецът е свободен дух, и творбата му е такава.
Матейко, ти ме уби. Разби на пух и прах всяка теория за предсказуемост на резултата и ме вкара в сферата на неопределеността.
Роден си под щастлива звезда, да ти кажа. Не смея да се пробвам дали и мен ме бие толкова късмета по главата.
Ами че това е много близко до ума. Каквато и да е жената, по време на свалката тя полага големи усилия да се предстви добре пред мъжа както във физически, така и в интелектуален план. Прави се на скромна, прави се на добричка и прочее роля, която я играе, за да прелъсти мъжа. Той от своя страна прави същото и гледа да се представи в най-добрата възможна светлина. Всичко това обаче приключва след подписване на брака или хайде от мене да мине - няколко месеца след това. Постепенно както жената, така и мъжът забравят ролите, които са играли, и стават себе си такива, каквито са в действителност. И започват да прехвърчат искри, започва борба за надмощите и всички други прелести на реалния брачен живот. И ако го няма лепилото (секс и след това деца), брака много лесно може да се разсъхне, както и се случва в дейстителност при много семейни двойки.
Всичкото това няма как да бъде предвидено преди сватбата. Тоест както мъжа, така и жената скачат надолу с главата в дупката на неизвестността, и тайничко се молят късмета този път да не им изневери.
Най-много са старите моми сред жените с"характер и индивидуалност".Уж са много добри като партия пък няма много кандидати за тях.Чудно защо ли
А и не само стари моми-най-много са разведените от тази група.
Въпросът ти има два възможни отговора от гледна точка на мъжката логика на различните видове мъже:
1. Тази с по-големите цици
2. Тази, която ти даде първа
Всичко друго по отношение на жена си ще го научиш впоследствие, така че никакво предварително планиране не е възможно. Самата тя не е наясно в бъдещия брачен живот дали ще се прояви като кобра, усойница, скорпион или нещо по-лошо. Мъжът също не е наясно какво поведение ще има в брачния живот, така че нека да ги забравим тези предварителни планирания, които няма как да бъдат направени в условията на недостиг на информация. Също като при старите леки коли всичко с брачния живот е въпрос на късмет.
Матейко, ти ме уби. Разби на пух и прах всяка теория за предсказуемост на резултата и ме вкара в сферата на неопределеността.
Роден си под щастлива звезда, да ти кажа. Не смея да се пробвам дали и мен ме бие толкова късмета по главата.
За жалост, младото яре не претърпя вътрешната метаморфоза, която се очакваше и решихме, да се огледаме за други алтернативи.
Това споделях и на Мирето в предния пост - има ли колебание, значи нещо не е съвсем наред. Ще видим какво ще подскаже интуицията след няколко чаши винце, които избистрят мисълта и усилват нюха.
Но както си споменала, имало е известна самозаблуда от моя страна, че мога да направя компромис с определени качества.
Което навремето предвидих. Гледай да не е толкова голяма възрастовата разлика следващия път. Трябва ти партньор не дъщеря.
Ама кога станаха две алтернативите? Какво стана с “младото яре”?
С риск да ме разбереш неправилно, нито един от описаните от теб типажи не ти пасва.
Трябва ти умна, уверена и здраво стъпила на земята. За разлика от други персонажи ти можеш да си щастлив до жена с индивидуалност и характер без това да те комплексира Ще сте супер екип.
В случая емоционален избор е да взема, тази която изостава по определяните показатели за стойност в темата - външен вид, благосъстояние, "да слуша" и т.н. За да е пълна иронията, на номер 1, "сервизната история" е лесно проследима, за разлика от тази на номер 2.
Както викаше един приятел - когИ се колебаеш между 2, търси 3-та. Гледам, че и Селенка го е споменала малко по-нагоре в постовете.
Както ти казах, за тебе не ми харесват описаните 1 и 2. Търси трета.
Гледай да е здрава, умна и силна духом. Въобще не гледай материални неща като пари и имоти. Ще си ги натрупате в последствие ако сте добър екип. Успех.
В случая емоционален избор е да взема, тази която изостава по определяните показатели за стойност в темата - външен вид, благосъстояние, "да слуша" и т.н. За да е пълна иронията, на номер 1, "сервизната история" е лесно проследима, за разлика от тази на номер 2.
Както викаше един приятел - когИ се колебаеш между 2, търси 3-та. Гледам, че и Селенка го е споменала малко по-нагоре в постовете.
Външният вид и благосъстоянието са "стойност "само за Селена. Ти си прецени кой ще ти даде по-добър съвет за жените-мъж или жена.
Напротив изборът е логичен. И аз се ожених на 38 години и съм имал възможност да се оженя за hot women,с пари,с професионална реализация-имал съм гаджета адвокатки и съдийки,на една баща й беше крупен бизнесмен.Но в крайна сметка си взех умна,но скромна,без истории с мъже,която да ми гледа децата и мен.
Емоционалният избор е да вземеш някоя красавица или някоя с високо обществено положение. Ама дали ще е добра съпруга?
Че кой ти е казал че няма да има любов бре, пачангич? Само да не ми излезеш и ти любител на робинята Изаура.
Може и да има любов ЕДИНСТВЕНО ако мъжът е лошо момче.Доста лошо.Мечо не е такъв,така че подобна жена не му трябва.
И аз не съм такъв, да не остане някой с грешни впечатления.
То затова на испанците жените търсят мъжко внимание по форумите, а жените на Ганьовците не си и помислят подобни неща .Хайде няма нужда от жени с такъв характер.Такива са добри за краткотрайна буйна авантюра и дотам.
Уверена,умна , екип...... Любов трябва да има в женското сърце и мъж който да "пори живота" ! Тия екипните неща , определяни от безчуствено женско сърце, са ялови и раждат само разводи и нещастници . Демек , неестествена е тая рисувана от теб илюзия!
Че кой ти е казал че няма да има любов бре, пачангич? Само да не ми излезеш и ти любител на робинята Изаура.
Коментар