IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Никой не казва, че лъжеш, но спестяваш най-важната част от своя разказ - че така случилите се събития са следвали своя неумолим ход независимо от участниците в тях. В този смисъл твоят принос и този на ортаци и авери е несъществен. Били сте хора, оказали се на точното място и в точното време - фактори, които са във функция не на вашите способности и възможности, а на определен алгоритъм на осъществяване на толкоз тъпия преход на нашата страна под шапката на служби, институции и като цяло на властта. Това е точно картината на конвертиране на политическата власт в икономическа собственост. Затова сме на това дередже 35 години по-късно, защото богатството е трупано с всичко останало, но не и с акъл и интелект. И до ден днешен хранилка на богатството е държавата с нейните механизми на разпределение на държавните поръчки.
    Много добро описание. Добави и причина много хора да не са в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

То нали имаше и едни цигани от Русе, които спечелиха джакпота от тотото. И какво - ахо-ихо една година и парите се изядоха и избиха от роднини, приятели и познати. Как пък не се сетихаа една фирма с начален капитал 1000 лв. да открият?

Иначе наследството или срещата във влака с някой с вътрешна информация си е чиста случайност и потвърждава моето мнение за големия дял на случайността във всеки един бизнес, но останалата малка част са си заслуги на конкретния човек. Факт е, че птичето на късмета каца на рамото на всеки един човек, при това по няколко пъти в живота, но повечето го изгонват с думите "Къш птицо граблива" ...

Специално за влака това не е била чиста проба сигурна вътрешна информация, а съмнения, че нещо сериозно се случва. Най-малкото началника на пласмента е знаел, че се планира скорошно увеличаване на цената на желязото. И това го е чул не само колегата, но и цялото купе. И след като е толкова приказлив този началник, не се знае на колко десетки други приятели и познати го е разказал. Колко от всичките тези хора станаха бизнесмени? Някой да е чувал, че Перник е града с най-много бизнесмени в България?

Или пък получаването на някакво наследство? Ами че всеки един човек е получавал в наследство пари или имоти. Колко от тях го използваха да станат бизнесмени и колко го изядоха и изпиха?
      Чак пък всеки.Аз например съм получил в наследство единствено етаж от къща,в която и живея. А и повечето ми познати са така. Даже някои и това нямат. Или имат къща или нива в някое забутано село, които нищо не струват.Изобщо не е толкова лесно колкото го представяш.Даже и в работата в определени сфери е така.Най-добрият юрист ,когото познавам ,а аз познавам стотици такива, не е адвокат, а съдия. Кара на държавна служба и е претрупан с работа,вместо да е милионер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не от всеки става бизнесмен. Това, че някой не е милионер,не го прави лузър.Средната класа е градивната структура на обществото.
        А истина е,че повечето успели хора са инициативни,ама за България условията са доста специфични.Не се съмнявам в твоята история,но познавам и хора, които имат печеливш бизнес благодарение на връзките си с властта.Историите,които са ми разказвали наподобяват тази на Илчовски. Което ме навежда на мисълта, че не е случайно съвпадението.
        Наскоро имахме среща на випуска и най-успелият от всички е един,който е един от най-богатите хора в България. И как е станал такъв-ами наследи бизнеса на баща си,който беше директор на едно голямо предприятие по времето на комунизма и след това го приватизира.Нищо лошо не мога да кажа за човека, но всичко му е дошло наготово.
        То нали имаше и едни цигани от Русе, които спечелиха джакпота от тотото. И какво - ахо-ихо една година и парите се изядоха и изпиха от роднини, приятели и познати. Как пък не се сетиха една фирма с начален капитал 1000 лв. да направят?

Иначе наследството или среща във влака с някой с вътрешна информация си е чиста случайност и потвърждава моето мнение за големия дял на случайността във всеки един бизнес, но останалата малка част са си заслуги на конкретния човек. Факт е, че птичето на късмета каца на рамото на всеки един човек, при това по няколко пъти в живота, но повечето го изгонват с думите "Къш птицо граблива" ...

Специално за влака това не е била чиста проба сигурна вътрешна информация, а съмнения, че нещо сериозно се случва. Най-малкото началника на пласмента е знаел, че се планира скорошно увеличаване на цената на желязото. И това го е чул не само колегата във влака, но и цялото купе. И след като е толкова приказлив този началник, не се знае на колко десетки други приятели и познати го е разказал. Колко от всичките тези хора станаха бизнесмени? Някой да е чувал, че Перник е града с най-много бизнесмени в България?

Или пък получаването на някакво наследство? Ами че всеки един човек е получавал в наследство пари или имоти. Колко от тях го използваха да станат бизнесмени и колко го изядоха и изпиха?

Или пък хиперинфлацията. В един момент всеки един българин разбра, че има хиперинфлация. Колко от тях успяха да си съхранят парите и да не загубят нищо? А колко от тях дори се изхитриха и да спечелят? Та тука пак има хора и хора, едните способни и активни, а другите блеещи като овце, които наблюдават как им се стопяват спестяванията и въпреки това не предприемат никакви стъпки да ги съхранят.
        Last edited by Mateev; 23.10.2024, 14:21.

Коментар

Много съм учуден, че някои хора от темата ме обвиниха, че съм лъжец. Тяхна си работа - нека да си вярват в каквото си искат и това мене въобще не ме засяга. Нека обаче да се замислят дали повредата не е в техния телевизор? За мене ясно - всеки може да провери в търговския регистър дали лъжа или не. Ами за тях - откъде е тази негативна реакция към всички успели в живота хора?

Отговорът е много прост - провалилите се в живота хора живеят в някакъв измислен от тях самите свят. Мозъкът им не иска да си признае, че те са невежи, некомпетентни и въобще че са некадърници, които не са успели да се справят с предизвикателствата в живота. И поради тази причина мозъкът им започва да си измисля разни врели некипели простотии и те самите започват да вярват в тях.

Това, че са се провалили в живота, те си го знаят сами, защото виждат каква е реалността, но техният мозък в отчаянието си започва да си измисля оправдания и да си търси виновник. Например:
          1. Обществено-икономическия строй е виновен. При комунизма аз бях по-добре. Това че е бил доносник или предател мозъкът им го е замел под килима.
          2. Държавата е виновна, партиите са виновни, извънземните са виновни, виновен е всеки един друг, но не и аз.
          3. Успелите в живота хора са лъжци, крадци и мошеници. Няма как по честен и почтен път да се постигне това, което те са го постигнали.
          4. Колкото по-богат е даден човек, толкова по-голям лъжец, измамник и мошеник е той.
          5. Следствието и Съдебната система също са корумпирани и поради тази причина богатите все още не са влезли в затвора.
          6. Аз съм единственият най-умен и най-честен човек, и именно поради това съм беден като църковна мишка.

ПП: Нищо лично. Чувствата са взаимни. Както те си мислят за мене всякакви небивалици, така и аз си мисля за тях каква е първопричината. Колкото до престъпността - интересно защо престъпността и влезлите в затвора са от техните редици, а не от нашите. Какво друго да кажа, освен че около 2% от хората се раждат с генетично сбъркано мислене. Това е криминалният контингент. Болестта им не се лекува, тя само се задълбочава именно поради това сбъркано мислене, водещо до сбъркани решения и до сбъркани действия в този живот.
          Никой не казва, че лъжеш, но спестяваш най-важната част от своя разказ - че така случилите се събития са следвали своя неумолим ход независимо от участниците в тях. В този смисъл твоят принос и този на ортаци и авери е несъществен. Били сте хора, оказали се на точното място и в точното време - фактори, които са във функция не на вашите способности и възможности, а на определен алгоритъм на осъществяване на толкоз тъпия преход на нашата страна под шапката на служби, институции и като цяло на властта. Това е точно картината на конвертиране на политическата власт в икономическа собственост. Затова сме на това дередже 35 години по-късно, защото богатството е трупано с всичко останало, но не и с акъл и интелект. И до ден днешен хранилка на богатството е държавата с нейните механизми на разпределение на държавните поръчки.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Първата Мис Франция 2025 от северноафрикански произход?

Дали Сабах Аиб, която представлява региона Нор-Па дьо Кале, ще бъде лицето на разнообразието на „Мис Франция 2025“? Сега тя е студентка по право във втори курс в университета в Лил и иска да стане адвокат по семейни дела. „Винаги съм имала проблем с несправедливостта“, разказа младата жена.

Изборът на „Мис Франция 2025“, който ще се проведе на 14 декември 2024 г. в зала „ Futuroscope“, може да се превърне в крайъгълен камък в историята на известния конкурс за красота. Регионът Нор-Па дьо Кале, който вече е печелил националната титла четири пъти, може да се сдобие с пета победа благодарение на Саба Аиб.

Само на 18 години тази млада жена от северноафрикански произход вече е една от фаворитките за короната на големия финал. Но според Ан-Софи Севрет, регионален делегат на „Мис Франция“ за Северен Па дьо Кале, изборът на Сабах Аиб може да олицетвори много по-силен символ.
            --------------------------------
            Une première Miss France 2025 d'origine maghrébine ?

Sabah Aib, qui représente la région Nord-Pas-de-Calais sera-t-elle le visage de la diversité lors de cette élection Miss France 2025 ? Elle est aujourd’hui étudiante en deuxième année de droit à Lille et aimerait devenir avocate dans le droit de la famille. « J’ai toujours eu du mal avec les injustices», nous confiait la jeune femme.

L’élection de Miss France 2025 qui aura lieu le 14 décembre 2024 au Futuroscope pourrait marquer une étape importante dans l’histoire du célèbre concours de beauté. En effet, la région Nord-Pas-de-Calais, qui a déjà remporté quatre fois le titre national, pourrait bien décrocher une cinquième victoire grâce à Sabah Aib.

À seulement 18 ans, cette jeune femme d’origine maghrébine est déjà l’une des favorites pour remporter la couronne lors de la grande finale. Mais l’élection de Sabah Aib pourrait bien incarner un symbole bien plus fort, selon Anne-Sophie Sevrette, déléguée régionale Miss France, pour le Nord-Pas-de-Calais.
            При положение, че в националния отбор по футбол на Франция има двама-трима французи,а на финала на световното първенство само вратаря беше бял,какво повече може да символизира тая победителка в конкурса. И в Германия избраха една грозна иранка. Тая по-става,ама явно и нейният избор е политкоректен.

Коментар

Много съм учуден, че някои хора от темата ме обвиниха, че съм лъжец. Тяхна си работа - нека да си вярват в каквото си искат и това мене въобще не ме засяга. Нека обаче да се замислят дали повредата не е в техния телевизор? За мене ясно - всеки може да провери в търговския регистър дали лъжа или не. Ами за тях - откъде е тази негативна реакция към всички успели в живота хора?

Отговорът е много прост - провалилите се в живота хора живеят в някакъв измислен от тях самите свят. Мозъкът им не иска да си признае, че те са невежи, некомпетентни и въобще че са некадърници, които не са успели да се справят с предизвикателствата в живота. И поради тази причина мозъкът им започва да си измисля разни врели некипели простотии и те самите започват да вярват в тях.

Това, че са се провалили в живота, те си го знаят сами, защото виждат каква е реалността, но техният мозък в отчаянието си започва да си измисля оправдания и да си търси виновник. Например:
              1. Обществено-икономическия строй е виновен. При комунизма аз бях по-добре. Това че е бил доносник или предател мозъкът им го е замел под килима.
              2. Държавата е виновна, партиите са виновни, извънземните са виновни, виновен е всеки един друг, но не и аз.
              3. Успелите в живота хора са лъжци, крадци и мошеници. Няма как по честен и почтен път да се постигне това, което те са го постигнали.
              4. Колкото по-богат е даден човек, толкова по-голям лъжец, измамник и мошеник е той.
              5. Следствието и Съдебната система също са корумпирани и поради тази причина богатите все още не са влезли в затвора.
              6. Аз съм единственият най-умен и най-честен човек, и именно поради това съм беден като църковна мишка.

ПП: Нищо лично. Чувствата са взаимни. Както те си мислят за мене всякакви небивалици, така и аз си мисля за тях каква е първопричината. Колкото до престъпността - интересно защо престъпността и влезлите в затвора са от техните редици, а не от нашите. Какво друго да кажа, освен че около 2% от хората се раждат с генетично сбъркано мислене. Това е криминалният контингент. Болестта им не се лекува, тя само се задълбочава именно поради това сбъркано мислене, водещо до сбъркани решения и до сбъркани действия в този живот.
              Не от всеки става бизнесмен. Това, че някой не е милионер,не го прави лузър.Средната класа е градивната структура на обществото.
              А истина е,че повечето успели хора са инициативни,ама за България условията са доста специфични.Не се съмнявам в твоята история,но познавам и хора, които имат печеливш бизнес благодарение на връзките си с властта.Историите,които са ми разказвали наподобяват тази на Илчовски. Което ме навежда на мисълта, че не е случайно съвпадението.
              Наскоро имахме среща на випуска и най-успелият от всички е един,който е един от най-богатите хора в България. И как е станал такъв-ами наследи бизнеса на баща си,който беше директор на едно голямо предприятие по времето на комунизма и след това го приватизира.Нищо лошо не мога да кажа за човека, но всичко му е дошло наготово.
              Last edited by Vergil1975; 23.10.2024, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                Баси локумите , ти задмина пожарникаро от Банкя.

Last edited by Mateev; 23.10.2024, 12:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не го подлъгвай с тази стълба. Признай си честно, че рано те е започнала акселерация, което всъщност е характерно за дръвеата и храсталаците
                  Наздраве!

Кой - кого подлъгва, обаче! Наложително е да уточним.

Точно за ПРАВИЛНАТА стълба става (НА) въпрос!

"Неправилна" е ДРУГАТА стълба, която води към "другият -ляв - бряг на реката, омекване на китките...", но това си е пак ваш проблем - на дамите. Не, че няма варианти да се противостои адекватно. Така се заформят интересите към себеподобни по пол индивиди.

Коментар

Математиката ти е правилна. Тогава носех бояджийската стълба на баща ми, за да стигам горещите цици на каките. Ти на 7 г. поглеждаше ли нагоре?
                    Не го подлъгвай с тази стълба. Признай си честно, че рано те е започнала акселерация, което всъщност е характерно за дръвеата и храсталаците
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

дори не съм я чувал,
                      както стана ясно
                      Лъжеш
                      Това мъжете …

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

"Потоци пари", нали?

Аз съм я играла тази игра... преди много години... даже имаше версия на български...
                        Много е яка!!!

Обаче интересно... сега има ли в картите професия "инфлуенсър", "трол", "инвестиции в биткойни" и други модернизми?
                        Играем българската версия. Помниш ли за колко време се измъкваш от омагьосаната въртележка? С начални повече разходи от приходи?

За нови професии не знам. Моята версия е от 2000 г. И я купих за малкия. Беше добро хрумване. Там вече има остарели бизнеси като клуб за видео касетки под наем. Но е важен принципът.
                        Last edited by Selena2024; 23.10.2024, 09:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти на 40 г ли си?

Ако се върнем 33 г назад, тогава трябва да си бил на 7 г през 1991 г.
                          Математиката ти е правилна. Тогава носех бояджийската стълба на баща ми, за да стигам горещите цици на каките. Ти на 7 г. поглеждаше ли нагоре?

Коментар

Съни, не смея нищо да кажа, но да не избягаш пак?

Младото си е младо! Веднага го заградихте! Дамата май не е говорила и - дали има деца.

Мисля (и почти съм сигурен), че е по-млада от теб и това е ОК. Но и Евго много лоша реклама ти прави, като ти дава цели 40. Завижда ти, но може да те изпревари...

Благородно ви завиждам с тия възможности в нета!

И - наздраве за младежта!

Коментар

"Потоци пари", нали?

Аз съм я играла тази игра... преди много години... даже имаше версия на български...
                              Много е яка!!!

Обаче интересно... сега има ли в картите професия "инфлуенсър", "трол", "инвестиции в биткойни" и други модернизми?
                              Съни, не смея нищо да кажа, но да не избягаш пак?

Коментар

"Потоци пари", нали?

Много е яка!!!

Подценяваш възможностите на бързите пръсти.

Коментар

Working...
                                X