IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жени отговарят на неудобни въпроси. Много полезен клип за Евго пък и за други мъже от темата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

В какъв смисъл дали става?Писаха ми няколко чужденки, явно имат интерес към мен,но не съм им отговорил. Така че това е възможност за запознанства.
      защо само ги настървяваш
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И на мен ми пишат какви ли не.

Ако искат вайбър и уотсъп и изпращат някакъв линк, е 100% измама, защото с тези приложения могат да проникнат в телефона на човек и в мобилното му банкиране.

Понякога от ф.б. профила личи, че е фейк. С перфектни снимки, с малко снимки и приятели.
        е, ми търсен си
        каква снимка си качил
        препоръка е

Коментар

• Писана булка

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19199576

Коментар

В какъв смисъл дали става?Писаха ми няколко чужденки, явно имат интерес към мен,но не съм им отговорил. Така че това е възможност за запознанства.
            И на мен ми пишат какви ли не.

Ако искат вайбър и уотсъп и изпращат някакъв линк, е 100% измама, защото с тези приложения могат да проникнат в телефона на човек и в мобилното му банкиране.

Понякога от ф.б. профила личи, че е фейк. С перфектни снимки, с малко снимки и приятели.

Коментар

От Тик Ток става ли нещо, или е само за убиване на време?

Коментар

И аз съм му дал този съвет .Сега съм се регистрирал в Тик ток и постоянно ми пишат разни чужденки и то прилично изглеждащи.Като няма вариант за България да търси в чужбина.
                От Тик Ток става ли нещо, или е само за убиване на време?

Коментар

Тази пролет чатих и с афроамериканки и с азиатки. Азиатките имаха по няколко деца от различни мъже.

Все още не съм решил какво да правя. Все пак, това, че сме от различни държави, е проблем. Предпочитам българка или украинка.

Няма за какво да се чудиш. Ще прежалиш парите за самолетен билет и на мига ще долети.

Потърси само някой от приятелите ти да й плати такси от аерогарата до у вас и мама да я посрещне с баницата. На далавера си по две причини:: ако дойде с децата си... или ако доведе и някой от мъжете си...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Още един миг и шимпанзетата ще ни задминат.
                    Гаранция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Бърка те темпоралният момент. 1000 години за твореца са един миг
                      Още един миг и шимпанзетата ще ни задминат.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Та ние сме си в зоопарка, няма защо да ходиш. Това ми беше и внушението. Само си представи, че си един интелект на недостижимо за днешните представи равнище, и погледнеш клетия човечец като венец на Творението - ще си помислиш, че Господ е попаднал в задръстване и изобщо не е могъл да стигне до Ателието си.
                        Бърка те темпоралният момент. 1000 години за твореца са един миг
                        Last edited by Selena2024; 28.10.2024, 14:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          11 държави в света, при които има дефицит на мъже и поради тази причина сериозен процент от жените остават неомъжени:

Евго ако е голям мераклия, може да си внесе булка от там. Трябва да се има предвид факта, че в тези държави жените въобще не придирят за кого ще се оженят. Достатъчно е наистина да е мъж .... Според клипа в тези държави има много жени, които вече са станали на 40 години, но все още са девствени ...
                          И аз съм му дал този съвет .Сега съм се регистрирал в Тик ток и постоянно ми пишат разни чужденки и то прилично изглеждащи.Като няма вариант за България да търси в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            11 държави в света, при които има дефицит на мъже и поради тази причина сериозен процент от жените остават неомъжени:

Евго ако е голям мераклия, може да си внесе булка от там. Трябва да се има предвид факта, че в тези държави жените въобще не придирят за кого ще се оженят. Достатъчно е наистина да е мъж .... Според клипа в тези държави има много жени, които вече са станали на 40 години, но все още са девствени ...
                            Тази пролет чатих и с афроамериканки и с азиатки. Азиатките имаха по няколко деца от различни мъже.

Все още не съм решил какво да правя. Все пак, това, че сме от различни държави, е проблем. Предпочитам българка или украинка.

Коментар

• 11 държави в света, при които има дефицит на мъже и поради тази причина сериозен процент от жените остават неомъжени:

Разбира се на първо място по брой неомъжени жени е Русия. Там не само че мъжете са малко, а с войната в Украйна стават още по-малко, но и тези, които ги има, са пияници, неспособни да вдигнат самолета и умиращи на 40 години от цироза на черния дроб. Неслучайно рускините бягат презглава на запад, в търсене на мъж.
                              Last edited by Mateev; 28.10.2024, 11:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Леле

Отивам в зоопарка. При горилите. Миро и Емо не знам кой си плюс тейт пасти да ядат

https://youtu.be/QtXby3twMmI?si=fuU9KSHUQnqHJQXv
                                Та ние сме си в зоопарка, няма защо да ходиш. Това ми беше и внушението. Само си представи, че си един интелект на недостижимо за днешните представи равнище, и погледнеш клетия човечец като венец на Творението - ще си помислиш, че Господ е попаднал в задръстване и изобщо не е могъл да стигне до Ателието си.

Коментар

X