IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Въобще даже не са. Човекът си е живял, а ти живуркаш. И любовници си е имал и пари и въобще бил си е Ок. Престани да го критикуваш, че прави лошо впечатление.

То с един час разлика си има индивидуални разлики.
    Ако си гледала филма за Хенри 8, и при него е сходно. Младият Хенри 8 е бил пичага, но старият НЕ.

Нали ти казах какво каза майка му накрая. Няма нужда от коментар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Скорпион

Познавам друг човек, който е роден 1 ден преди баща ми, в друга година и е съвсем различен като характер и поведение. Така че при зодиите нещата са малко измислени.
      Въобще даже не са. Човекът си е живял, а ти живуркаш. И любовници си е имал и пари и въобще бил си е Ок. Престани да го критикуваш, че прави лошо впечатление.

То с един час разлика си има индивидуални разлики.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

правиш ли хороскопи?
        Само за избрани хора

Коментар

правиш ли хороскопи?
          Следя?

Коментар

Каква зодия е бил баща ти? Помниш ли?
            правиш ли хороскопи?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Шкурката му беше много едра и за малко да отпили повече от достойнството ми. Хубаво, че не се случи, защото то си остана запазена марка и съм разпознаваем по цял свят. Всеки вика - е, ама ти много лъжеш и затова ти дълъг. Матвеев сигурно затова се опитва да послъгва така безочливо, ама тумбакът му е голям и пак нищо няма да може да види.
              с шкурката трябва да се внимава

разнесла се славата на заека, че никоя женска в гората не може да му издържи
              вълка веднъж го сгащил и го попитал за тайната
              заека, няма как, признал, че преди това си навива шкурка на ...онова
              зарадвал се вълка и още същата вечер награбил меца...
              на другия ден пак сгащил заека и тоя път работата отивала на зле
              - ти слижи ли си шкурка?
              изпищял заека
              - да!
              - и!??
              - оная работа ми стана на джамджийско пиронче а мецата не можа да свърши
              - ...ама ти да не си сложил шкурката наобратно??
              препоръка е

Коментар

Скорпион

Познавам друг човек, който е роден 1 ден преди баща ми, в друга година и е съвсем различен като характер и поведение. Така че при зодиите нещата са малко измислени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Лоша работа.

Всичките ми възрастни роднини са били мамени и крадени, главно през 90-те години, къде на дребно, къде на едро. Дори от роднини.

Баща ми също няколко пъти е бил жертва на парични и имотни измами - с много ниска правна култура, не иска разписки и гаранции, дава пълномощни, не се допитва до нотариуса и до нас, лъже и не казва какво прави, а после реве, като го измамят. Става дума за големи загуби.

След тия случки, ние сме се научили да не се доверяваме на чужди хора и да бъдем предпазливи. И аз съм поръчвал неща от онлайн магазин без да съм ги виждал на живо, става дума за техника и не съм имал засечки до сега. И не купувам евтинии, защото обикновено не са хубави.

Имам несъбрани 1100 лв, дадени от мен за ремонт на покрив, отстраняване на авария и 2 PVC външни парапета на блока ми. След като платиш, някои съседи се правят на луди и не искат да платят, въпреки че има документи за ремонта. Аз съм ги отписал тези пари и не си го слагам на сърце. Без тези ремонти щеше да има големи течове и загуби. Най-вече ме заболя, че един мъж от блока, с когото сме приятели и в много добри отношения, гласува да не ми се възстановяват парите. Живее под нас и индиректно го предпазих да не му се разваля ремонта.

Този Piramid съм го чел и наистина има нещо сбъркано в него.
                  Last edited by Selena2024; 29.10.2024, 14:50.

Коментар

не завиждай, пинокчо
                    все пак за теб не са се бутали с лакти пред работилницата, още докато татко карло те е минавал с едра шкурка;
                    бан, аец, вми, бна и цирка
                    Шкурката му беше много едра и за малко да отпили повече от достойнството ми. Хубаво, че не се случи, защото то си остана запазена марка и съм разпознаваем по цял свят. Всеки вика - е, ама ти много лъжеш и затова ти дълъг. Матвеев сигурно затова се опитва да послъгва така безочливо, ама тумбакът му е голям и пак нищо няма да може да види.

Коментар

за мен най-важна си остава банкетната култура
                      Вероятно след банкети е оправял сгодни женици и по хижи,

Коментар

Човекът очевидно е имал такава, ама наш Евго баш от нея - нищичко не е научил / наследил!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Аха - освен с ниска финансова е бил и с ниска правна култура!

А другата - общата култура как беше? Къпеше ли се редовно...

п.п.
                          Нещо друго да изакаш по негов адрес? Сега ти се е паднало!
                          препоръка е

Коментар

• Да Ви разкажа за един познат: запознахме се през 2017 г, той успя да продаде наш имот в провинцията на чужденци за хубави пари. Опитен брокер е и е купил апартамент в София, в кв. Лозенец.

Много е обигран, взе ми 3000 лв комисионна и можеше да направи измама с документи, но ми ги върна накрая, след като го заплашвах с Прокуратурата. Въпреки уменията си и парите, които изкарва, до скоро беше ерген на 40+, сега нямам представа и информация как е.

Та едно е да въртиш бизнес, друго е да въртиш мадами, изискват се различни качества и умения.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Трогателна история, но какъв е този ексхибиционизъм - човек да излага на показ нескромното си самомнение. Ами аз завърших Лесотехническия - технология на дървесината. И така се бях улисал в науката, че се превърнах в малко, дървено човече. Как да си направя самореклама сега в този си вид? Да бях се превърнал поне в някакъв достолепен дънер, ограден като патримоан мондиаль.
                              не завиждай, пинокчо
                              все пак за теб не са се бутали с лакти пред работилницата, още докато татко карло те е минавал с едра шкурка;
                              бан, аец, вми, бна и цирка
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ами в старата система стигнах до висше образование с отличие по най-добрата, най-модерната, най-желаната и най-труднодостъпната от всички специалности - Електронна техника. След завършването веднага започнах 3 годишна аспирантура. Ако не беше дошла пазарната икономика, имах 4 алтернативи, които ми ги предлагаха и трябваше да избирам:

1. Продължаване на кариерата си във ВМЕИ Габрово като завърша аспирантурата си, след това докторат, след това професура и там докъдето може. Щях са стана професор-преподавател, заплатите на които тогава си бяха доста добри, а и имаше шанс да се прехвърля на работа в БАН.

2. Жена ми беше разпределена в АЕЦ Козлодуй. Ходихме дотам в опити да я освободя от това разпределение, но вместо това получих предложение и аз самия да започна да работя при тях с много добро възнаграждения и с летящ старт в една потенциално добра бъдеща кариера.

3. Имах предложение веднага да започна като офицер в едно военно поделение в Елин Пелин. Заплатата пак беше повече от добра, възможностите за кариера - също.

4. Имах и предложение да постъпя на работа в националния цирк. Там работата беше най-ниско престижна, но за сметка на това беше високо платена, щях да обиколя света и най-вече да си напълня банковите сметки с всякаква чуждестранна валута. По него време това си беше буквално предложение мечта.

Тези предложения дойдоха почти по едно и също време и с жена ми трябваше да направим един много тежък избор, който щеше да предопредели целия ни останал живот. Много мислихме и избрахме вариант 1 - аспирантура и кариера в института, като така останах във вече създадения колектив, с който впоследствие започнахме да развиваме своя бизнес.
                                Рискувал си бил си инициативен и си успял.Което е похвално.Аз не съжалявам за избора си,щото реално не съм имал кой знае какви възможности след завършване на висшето си образование. За съдебната система нямах връзки,да стана адвокат в град с население 50 хиляди души и 500 адвокати е безумно,в София пък нямах никакви контакти, а и тогава нямаше толкова възможности за работа като сега и единственият ми вариант беше да работя в сферата на сигурността след издържан конкурс.То и там имаше много кандидати връзка,но повечето окапаха на физическите тестове.Там съм се занимавал с доста измамници като тоя,който те е измамил.И мога да кажа, че това са най-наглите и безскрупулни хора.
                                Last edited by Vergil1975; 29.10.2024, 11:46.

Коментар

Working...
                                X