If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Забравяш, че имаше пандемия и не беше възможно да се запознаеш с непозната жена, т.е. да създадеш нова връзка за период от 2-3 години.
Усилено не търся, защото чрез Интернет става много трудно, а свободните и ставащите жени са малко.
Нали си чувал как работодателите не могат да намерят служители, същото се отнася и за "булките".
А ти наистина ли имаше огромен тръбен ключ навремето,
Сериозно ли се оправдаваш с пандемията?!
Дори и въображение нямал да измислиш нещо по сериозно.
Изключително съмнително любопитвтво към мъжките атрибути на списващите в темата, а и не само.
Тя цялата тема е тъпа. Проверих - темата е на повече от 4 години. И какво - 4 години усилено търсиш жена и все още не си намерил? Мисля, че проблемът не е в жените, а в тебе, иначе досега 1000 пъти да си се вредил. И да ти кажа - на такава възраст нямаш право на никакъв избор. Грабвай първата, която каже да, и готово. Все е жена - като се потъркаляте малко в леглото, и ще се влюбите.
Виж сега. Ти си мислиш, че коментарите ти за жените са чисти спретнати и подредени както и представяш ти сам себе си.
Но всъщност са гнусни до предел. И като те види жена точно се погнусява от теб. И това мисля, че обяснява цялата ти измислена драма.
Виж сега. Ти си мислиш, че коментарите ти за жените са чисти спретнати и подредени както и представяш ти сам себе си.
Но всъщност са гнусни до предел. И като те види жена точно се погнусява от теб. И това мисля, че обяснява цялата ти измислена драма.
Просто си пиша мнението на база на срещите, които съм имал и комуникацията по ф.б.
Един път коментирах нещо по ф.б. (меме, снимка или пост) и бях написал: "Толкова години не мога да си намеря жена".
И един мъж, който е опитен с жените и има деца, отговори: "Как ще си намериш като са от боклук до боклук!!!".
Ти редовно говориш за жени с репродуктивни проблеми. Да не би това да се отнася за жена, която не е точно жена?
Изглежда като жена, държи се като жена, търси го като жена, но има репродуктивни проблеми. Това ли било?
И друго. Казват, че в гейдвойка жената е онзи, който винаги е прав.
Възможно е Евгича да бърка посоката за репродукцията, а "стара мома" да е кодово име за млад анадолец..
Е да де. Евго, явно, само за такива жени говори - стари моми, изтекъл срок, репро. проблеми.
Това вече обяснява всичко.
Значи в гейдвойката има жена, но все пак, разбира се, деца няма.
Е да де. Евго, явно, само за такива жени говори - стари моми, изтекъл срок, репро. проблеми.
Това вече обяснява всичко.
Значи в гейдвойката има жена, но все пак, разбира се, деца няма.
Ти редовно говориш за жени с репродуктивни проблеми. Да не би това да се отнася за жена, която не е точно жена?
Изглежда като жена, държи се като жена, търси го като жена, но има репродуктивни проблеми. Това ли било?
И друго. Казват, че в гейдвойка жената е онзи, който винаги е прав.
Коментар