IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти си силистренски селянин, пич!

Мъкнеш дамаджани с кайсиева ракия, компоти, лютеница и по някоя наденица (в старо време),

Баща ми и дядовците ми варяха ракия - гроздова, сливова, кайсиева, от джанки и дори от череши. И сме продавали, дори и без пари сме давали на други хора.
    Не думай!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Вечер да не забравяш да вдигнеш моста, който прехвърля над Перловска река. Навъдила се е всякаква сволоч, трябва да вземаш мерки и да пазиш родовия замък.
      Наздраве!
      +1

Коментар

Ти си от там, а аз съм ходил в този край (в Силистра) от 1979 до 2000 г. и съм наясно.

Ти също не ме познаваш. Единственото нещо, което е вярно е, че от доста време си търся жена, до момента без успех. Всичко друго са съчинения на изуст.
        Вечер да не забравяш да вдигнеш моста, който прехвърля над Перловска река. Навъдила се е всякаква сволоч, трябва да вземаш мерки и да пазиш родовия замък.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ее недей така.....
          Виждаш, че все някой му е виновен, нали после с Маверик ще се оправдае.
          Пази Боже от мъже, които си търсят оправдание!
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

това ли ти роди "умната" глава бе, Евго?
            Селянин е добре, бях се притеснил.щ, че за селяндур ме смяташ
            Не ме пичосвай, реди инфантилните си лафове пред ФБ дружките.
            Тва с мъкнененто нещо лошо ли ти се струва или завиждаме, а?
            Оставям настрана въпроса дали е истина или не. Да не би това да е опит за уязвяване, ще те разочаровам, не действа. Какъв съм и от къде съм нямам как да знаеш, но винаги можеш да си измислиш нещо, същото е като с приятелките.
            Не си струва дори да ти отговарям.
            Айде със здраве.
            Ти си от там, а аз съм ходил в този край (в Силистра) от 1979 до 2000 г. и съм наясно.

Ти също не ме познаваш. Единственото нещо, което е вярно е, че от доста време си търся жена, до момента без успех. Всичко друго са съчинения на изуст.
            Last edited by Evgo; 10.12.2024, 11:14.

Коментар

Мъкнеш дамаджани с кайсиева ракия, компоти, лютеница и по някоя наденица (в старо време),

Баща ми и дядовците ми варяха ракия - гроздова, сливова, кайсиева, от джанки и дори от череши. И сме продавали, дори и без пари сме давали на други хора.
              това ли ти роди "умната" глава бе, Евго?
              Селянин е добре, бях се притеснил.щ, че за селяндур ме смяташ
              Не ме пичосвай, реди инфантилните си лафове пред ФБ дружките.
              Тва с мъкнененто нещо лошо ли ти се струва или завиждаме, а?
              Оставям настрана въпроса дали е истина или не. Да не би това да е опит за уязвяване, ще те разочаровам, не действа. Какъв съм и от къде съм нямам как да знаеш, но винаги можеш да си измислиш нещо, същото е като с приятелките.
              Не си струва дори да ти отговарям.
              Айде със здраве.

Коментар

Ее недей така.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Евго, този ти рекъл, онзи - ти казал... Ти не си ли вече в такава възраст, в която съвети от други да не ти трябват!?
                  Наздраве!
                  Ее недей така.....

Коментар

Маверик ми каза, че трябва да се концентирам само върху готини и приемливи жени, а не върху ниски топки. И ще го послушам.
                    Евго, този ти рекъл, онзи - ти казал... Ти не си ли вече в такава възраст, в която съвети от други да не ти трябват!?
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Просто са точни и кадърни.
                      Левът е много пресметлив. Никога няма да си даде парите за емоционална покупка.

Коментар

• Evgo, трябва да отидеш в Америка, там вече жените преследвали мъжете. Един датчанин така направил и като се върнал в Дания веднага се оженил. Вярно било афроамериканки много мощни и здрави веднага почнали да го забиват - Казвали му да си даде телефонния номер, аз много те харесвам, дай ми телефонния си номер...Той обаче не го дал, а побегнал към Дания и като се прибрал веднага се оженил.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Що сте ме изтрили?

Коментар

Маверик ми каза, че трябва да се концентирам само върху готини и приемливи жени, а не върху ниски топки. И ще го послушам.
                            Не слушай кой, какво ти е казал, прецени си възможностите, те не са големи и според тях действай.

Коментар

Пробвай се кво ти пречи, няма да е първата, която ще ти набие шута....
                              Бас хващам, че ако случайно ти върже ще тичаш за пръстен. После развитието всички го знаем и ...

Коментар

Много мъже се пробват точно при ниските топки.

Ти какви мацки харесваш?
                                Пробвай се кво ти пречи, няма да е първата, която ще ти набие шута....
                                Бас хващам, че ако случайно ти върже ще тичаш за пръстен. После развитието всички го знаем и ...

Коментар

Working...
                                X