IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не мога да качвам снимки. Беше една японска мъдрост. Цитирам:

Не трябва да обсъждаш: своята жена, своите деца, своят дом.

- Жената - ти си я избрал.
    - Децата - са твоя кръв.
    - Домът - ти си построил.

Ако всичко е както трябва - заслугата е твоя.
    Ако не е както трябва - Вината пак е твоя.

Тази е за теб. За Евго имам една китайска сентенция:

Родителите са ти дали живот, а волята си възпитавай сам.
    Па принцип е така ,но всеки понякога прави грешни избори. Затова има и толкова разводи.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Горкия
      Произведен и оформен с дефекти.
      Неговия срок на годност отдавна е изтекъл,
      но не търси жени извън срока !

Чета и адвоката, и си мисля: "Горките клиенти"
      Аз пък си мисля "Горката ти жена,че трябва да живее с такъв ръб ".В теб няма никакви мъжки качества.Осмиването на други хора е женска черта.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това не го разбрах .
        Не мога да качвам снимки. Беше една японска мъдрост. Цитирам:

Не трябва да обсъждаш: своята жена, своите деца, своят дом.

- Жената - ти си я избрал.
        - Децата - са твоя кръв.
        - Домът - ти си построил.

Ако всичко е както трябва - заслугата е твоя.
        Ако не е както трябва - Вината пак е твоя.

Тази е за теб. За Евго имам една китайска сентенция:

Родителите са ти дали живот, а волята си възпитавай сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
          Не търся жени извън срока.
          Горкия
          Произведен и оформен с дефекти.
          Неговия срок на годност отдавна е изтекъл,
          но не търси жени извън срока !

Чета и адвоката, и си мисля: "Горките клиенти"

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4238055[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n4238056[/ATTACH]

Въртиопашките и играчите всичко знаят.
            Това не го разбрах .

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image_29343.jpg
Views:	2
Size:	701 Bytes
ID:	4238055
              Click image for larger version

Name:	IMG_0467.jpeg
Views:	2
Size:	701 Bytes
ID:	4238056
              Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами ето-щом не казват цялата истина жените много добре знаят какви жени търсят мъжете. Ама аз съм бил от Средновековието
              Друг въпрос е,че щом за нещо толкова важно лъже една жена, значи изобщо не може да й се има доверие
              Въртиопашките и играчите всичко знаят.
              Last edited by Selena2024; 07.01.2025, 17:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Не, не бяха.

Обаче баба ми и дядо ми бяха. А е могло това да се предотврати и щяхме да имаме +2 апартамента или + 1. Луда стара мома обсебила дядо ми, пощурила го и за 7 г го развела. Подучила го да не дава пари вкъщи и му източила финансите, които не били малко.

Не търся жени извън срока. Защо се ровиш в нещата ми толкова?
                Не ти се ровя в нещата. Има ли някъде по веригата развод нагоре по поколенията има отражение.

Нека позная - това са били баба и дядо ти по майчина линия.

Коментар

И тя ще ти каже “цялата истина”

Ти си питай, не пречиш.

Друг е тук моментът. Да те успокоя. Един мъж има, в повечето случаи, безпогрешна програма и усет коя жена е Ок за неговите изисквания.

Същото е и с жените. Достатъчни са 7 секунди за преценка.
                  Ами ето-щом не казват цялата истина жените много добре знаят какви жени търсят мъжете. Ама аз съм бил от Средновековието
                  Друг въпрос е,че щом за нещо толкова важно лъже една жена, значи изобщо не може да й се има доверие
                  Last edited by mirodes; 07.01.2025, 17:33.

Коментар

Ще питаш и още как щом искаш да се обвържеш с тоя човек. Щото едно е да му кажеш "Имала съм само един приятел ти си ми втория "Друго да му кажеш,че си чупила еди какво си на 50 човека..Със сигурност доста ще се замисли преди се ожени за такава жена.
                    И то може да не е добър промискуитета,ама зъб като боли и п....а като сърби искат доктор.
                    И аз живея според принципите на моите предци от стотици хиляди години. Който иска да е чехльо си е негов проблем. И да не се хваля,ама доста жени харесват тия мои принципи.
                    И тя ще ти каже “цялата истина”

Ти си питай, не пречиш.

Друг е тук моментът. Да те успокоя. Един мъж има, в повечето случаи, безпогрешна програма и усет коя жена е Ок за неговите изисквания.

Същото е и с жените. Достатъчни са 7 секунди за преценка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз също не харесвам разводите.

При един развод мъжът си хваща куфара и спира да дава пари, издръжките са малки и не стигат. И децата губят, включително финансово.

Наистина нямам половинка, защото така се е случило. Обаче няма кой да ме трови и си живея спокойно от години,
                      Вашите бяха разведени, нали?
                      Last edited by Selena2024; 07.01.2025, 17:08.

Коментар

Не е там работата. И не е необходимо да питам някого какво бил предпочитал за моето тяло.

Ти продължаваш ментално да си някъде около десети век.

Съвсем отделен въпрос е, че промискуитетът не е добър за жената и тя трябва да го знае и да се грижи за тялото си.
                        Аз също не харесвам разводите.

При един развод мъжът си хваща куфара и спира да дава пари, издръжките са малки и не стигат. И децата губят, включително финансово.

Наистина нямам половинка, защото така се е случило. Обаче няма кой да ме трови и си живея спокойно от години,

Коментар

Не е там работата. И не е необходимо да питам някого какво бил предпочитал за моето тяло.

Съвсем отделен въпрос е, че промискуитетът не е добър за жената и тя трябва да го знае и да се грижи за тялото си.
                          Ще питаш и още как щом искаш да се обвържеш с тоя човек. Щото едно е да му кажеш "Имала съм само един приятел ти си ми втория "Друго да му кажеш,че си чупила еди какво си на 50 човека..Със сигурност доста ще се замисли преди се ожени за такава жена.
                          И то може да не е добър промискуитета,ама зъб като боли и п....а като сърби искат доктор.
                          И аз живея според принципите на моите предци от стотици хиляди години. Който иска да е чехльо си е негов проблем. И да не се хваля,ама доста жени харесват тия мои принципи.
                          Last edited by mirodes; 07.01.2025, 16:55.

Коментар

Дали.Питай,който искаш мъж дали предпочита за съпруга някоя,която е строшила много членове или девствена.
                            И всяка жена много добре го знае,щото винаги намаляват броя на мъжете,с които са правили секс.

Коментар

Мога да ти кажа,че стресът от смърт на родител е много по-голям,отколкото при развод.
                              Различни са ситуациите. Проблем при децата на разведени родители е, че повтарят модела. Това са гледали и това правят.

Коментар

Наивно и повърхностно.
                                Мога да ти кажа,че стресът от смърт на родител е много по-голям,отколкото при развод.

Коментар

Working...
                                X