IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е за какво да пишем, ако не за секс?Това е интересно. Какво да пиша-как пазарувахме с жена ми в аутлета ли?
    Пиши за най-силното си “усещане за жена” като Ал Пачино. Пиши за най-чувствения си танц с жена. Не е необходимо всичко да серазвява експлицитно като прани гащи на простор. Не знам дали хващал нюансът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Лирическият герой ще призная за такъв ако ПОНЕ ВЕДНЪЖ похвали красотата, духовността, интелигентността на ПОНЕ ЕДНА ЖЕНА, а не мускилите, татусите и брадата на поредния гей.
      Е що да хвали жени, тръпката му е друга...

Коментар

В сериозна грешка си, че тук трябва да се пише само за секс. Той сексът идва и си отива. Евго е леко по-млад от мен. И напоследък пише само гейски глупости.

Младите да пишат за каквото и да е. Пък ако ботльо почне серийно публикуване на мемоарите си тука, Сирано де Бержерак пасти ще яде.

Накрая той се оказа едноокият пират. Да му се не види.
        Е за какво да пишем, ако не за секс?Това е интересно. Какво да пиша-как пазарувахме с жена ми в аутлета ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Темата е на Бай Стамен тракториста, той е създателя, всички ние сме ползватели с различна мотивация. Някой да се учат, други да търсят мъже трети за забавление и губене на време....
          Прав е mirodes, че спре ли да пише лирическия герой темата се забравя.
          Лирическият герой ще призная за такъв ако ПОНЕ ВЕДНЪЖ похвали красотата, духовността, интелигентността на ПОНЕ ЕДНА ЖЕНА, а не мускилите, татусите и брадата на поредния гей.

Коментар

Не му позволявай и ти да обърне темата на гей фризьорски салон. Натам е тръгнало и много нахален взе да става.
            Темата е на Бай Стамен тракториста, той е създателя, всички ние сме ползватели с различна мотивация. Някой да се учат, други да търсят мъже трети за забавление и губене на време....
            Прав е mirodes, че спре ли да пише лирическия герой темата се забравя.

Коментар

Ако не е той тая тема замира. Като гледам тук сме все на възраст,когато пикът на сексуалността ни е отминал и го караме повечето време на спомени. Или дори да не е отминал не сме толкова сексуално активни както преди години. Аз вече над година не съм имал сексуални контакти с чужди жени и не искам да си измислям такива, за да съживя темата.Ти и да имаш няма да кажеш, младите спряха и те да пишат,остана един Евго да поддържа огъня.
              В сериозна грешка си, че тук трябва да се пише само за секс. Той сексът идва и си отива. Евго е леко по-млад от мен. И напоследък пише само гейски глупости.

Младите да пишат за каквото и да е. Пък ако ботльо почне серийно публикуване на мемоарите си тука, Сирано де Бержерак пасти ще яде.

Накрая той се оказа едноокият пират. Да му се не види.

Коментар

Не му позволявай и ти да обърне темата на гей фризьорски салон. Натам е тръгнало и много нахален взе да става.
                Ако не е той тая тема замира. Като гледам тук сме все на възраст,когато пикът на сексуалността ни е отминал и го караме повечето време на спомени. Или дори да не е отминал не сме толкова сексуално активни както преди години. Аз вече над година не съм имал сексуални контакти с чужди жени и не искам да си измислям такива, за да съживя темата.Ти и да имаш няма да кажеш, младите спряха и те да пишат,остана един Евго да поддържа огъня.

Коментар

Казвам ти дъще, сещай се снахо.Ударението е на чужди.

Коментар

Тука не давам
                    Стига го поощрява!
                    Той има да провежда сериозен разговор със себе си.
                    Казвам ти дъще, сещай се снахо.Ударението е на чужди.
                    Last edited by mirodes; 23.03.2025, 08:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

стига си плямпала. Имам идеална игла за бродиране. И отпред и отзад може да боде .
                      Дай да оправим окото първо . Писах ти в руската тема.

Коментар

Да де. Пък аз съм Куин Мери

Евгоооу, стига си търсил “чужди мъже” у форума!

Седни си малко на четирите букви и дай да си поговорим сериозно за везана бродерия и кръстосана плетка, детко.
                        стига си плямпала. Имам идеална игла за бродиране. И отпред и отзад може да боде .
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Нищо лошо няма в това да се търсят чужди мъже, било във форум,било другаде.Важното е човек пред себе си да признае най-вече какво иска. Аз преди време бях написал какво искам-връзка с по-млада жена, която да ми роди деца,но заради децата ми се отказах от тая идея. Та съм се насочил към варианта неангажираща връзка. Който е много по-добър-почти всички мои приятели го прилагат,било разведени, било женени.
                          Тука не давам
                          Стига го поощрява!
                          Той има да провежда сериозен разговор със себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Баси мамата , Наздраве !!
                            Наздраве!

Коментар

Да де. Пък аз съм Куин Мери

Евгоооу, стига си търсил “чужди мъже” у форума!

Седни си малко на четирите букви и дай да си поговорим сериозно за везана бродерия и кръстосана плетка, детко.
                              Нищо лошо няма в това да се търсят чужди мъже, било във форум,било другаде.Важното е човек пред себе си да признае най-вече какво иска. Аз преди време бях написал какво искам-връзка с по-млада жена, която да ми роди деца,но заради децата ми се отказах от тая идея. Та съм се насочил към варианта неангажираща връзка. Който е много по-добър-почти всички мои приятели го прилагат,било разведени, било женени.
                              Last edited by mirodes; 23.03.2025, 06:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В блока ми имаше 2 жени, които живееха в един апартамент. Сега са на 50+ и на 40 г. И бяха шефка и икономка, По-младичката слугуваше на по-старата. И за вкъщи и за да оправят входа и градинката. И двете мадами, карат коли. И не канеха мъже вкъщи. Според мен не са гаджета, обаче така шефката пречеше на младата да си намери мъж. Ходеха и по заведенията заедно. Вероятно са спяли с мъже, когато има харесване и след като си пийнат по баровете. Но си стояха без мъж през другото време. И после се преместиха.

За секс се намира жена, но за сериозни отношения е трудно. И да има коректност и уважение, а не използване и меркантилност.
                                Всяка жена до известна степен е меркантилна,което не е чак толкова лошо.В една връзка финансовите ресурси трябва в по-голяма степен да се осигуряват от мъжа,а жената да роди деца,да ги отглежда и да се грижи за домакинството. Тия й задължения в повечето случаи й пречат да изкарва пари като мъжа.
                                Така че ако се ожениш нищо лошо няма в това да живеете в твоя апартамент и ти да осигуряваш по-голямата част от доходите в семейството.

Коментар

Working...
                                X