Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Лирическият герой ще призная за такъв ако ПОНЕ ВЕДНЪЖ похвали красотата, духовността, интелигентността на ПОНЕ ЕДНА ЖЕНА, а не мускилите, татусите и брадата на поредния гей.
- 1 like
Коментар
-
В сериозна грешка си, че тук трябва да се пише само за секс. Той сексът идва и си отива. Евго е леко по-млад от мен. И напоследък пише само гейски глупости.
Младите да пишат за каквото и да е. Пък ако ботльо почне серийно публикуване на мемоарите си тука, Сирано де Бержерак пасти ще яде.
Накрая той се оказа едноокият пират. Да му се не види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Темата е на Бай Стамен тракториста, той е създателя, всички ние сме ползвателис различна мотивация. Някой да се учат, други да търсят мъже трети за забавление и губене на време....
Прав е mirodes, че спре ли да пише лирическия герой темата се забравя.
- 1 like
Коментар
-
Не му позволявай и ти да обърне темата на гей фризьорски салон. Натам е тръгнало и много нахален взе да става.с различна мотивация. Някой да се учат, други да търсят мъже трети за забавление и губене на време....
Прав е mirodes, че спре ли да пише лирическия герой темата се забравя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако не е той тая тема замира. Като гледам тук сме все на възраст,когато пикът на сексуалността ни е отминал и го караме повечето време на спомени. Или дори да не е отминал не сме толкова сексуално активни както преди години. Аз вече над година не съм имал сексуални контакти с чужди жени и не искам да си измислям такива, за да съживя темата.Ти и да имаш няма да кажеш, младите спряха и те да пишат,остана един Евго да поддържа огъня.
Младите да пишат за каквото и да е. Пък ако ботльо почне серийно публикуване на мемоарите си тука, Сирано де Бержерак пасти ще яде.
Накрая той се оказа едноокият пират. Да му се не види.
Коментар
-
Не му позволявай и ти да обърне темата на гей фризьорски салон. Натам е тръгнало и много нахален взе да става.
- 1 like
Коментар
-
Казвам ти дъще, сещай се снахо.Ударението е на чужди.
Коментар
-
Тука не давам
Стига го поощрява!
Той има да провежда сериозен разговор със себе си.Last edited by mirodes; 23.03.2025, 08:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
стига си плямпала. Имам идеална игла за бродиране. И отпред и отзад може да боде.
. Писах ти в руската тема.
Коментар
-
Да де. Пък аз съм Куин Мери
Евгоооу, стига си търсил “чужди мъже” у форума!
Седни си малко на четирите букви и дай да си поговорим сериозно за везана бродерия и кръстосана плетка, детко..
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Нищо лошо няма в това да се търсят чужди мъже, било във форум,било другаде.Важното е човек пред себе си да признае най-вече какво иска. Аз преди време бях написал какво искам-връзка с по-млада жена, която да ми роди деца,но заради децата ми се отказах от тая идея. Та съм се насочил към варианта неангажираща връзка. Който е много по-добър-почти всички мои приятели го прилагат,било разведени, било женени.
Стига го поощрява!
Той има да провежда сериозен разговор със себе си.
- 1 like
Коментар
-
Да де. Пък аз съм Куин Мери
Евгоооу, стига си търсил “чужди мъже” у форума!
Седни си малко на четирите букви и дай да си поговорим сериозно за везана бродерия и кръстосана плетка, детко.Last edited by mirodes; 23.03.2025, 06:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
В блока ми имаше 2 жени, които живееха в един апартамент. Сега са на 50+ и на 40 г. И бяха шефка и икономка,По-младичката слугуваше на по-старата. И за вкъщи и за да оправят входа и градинката. И двете мадами, карат коли. И не канеха мъже вкъщи. Според мен не са гаджета, обаче така шефката пречеше на младата да си намери мъж. Ходеха и по заведенията заедно. Вероятно са спяли с мъже, когато има харесване и след като си пийнат по баровете. Но си стояха без мъж през другото време. И после се преместиха.
За секс се намира жена, но за сериозни отношения е трудно. И да има коректност и уважение, а не използване и меркантилност.
Така че ако се ожениш нищо лошо няма в това да живеете в твоя апартамент и ти да осигуряваш по-голямата част от доходите в семейството.
- 1 like
Коментар
Коментар