IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Прочее, е ли това твоя работа?

Щом си сигурен всичко е фит.
    Ти ми разнищваш целият живот, пък като съм казал едно нещо за теб не било моя работа И то не го казвам аз,а Матеев,а аз го опровергавам.
    Доколкото съм останал с впечатления ти не си такава и не се таковаш с други мъже.
    Last edited by mirodes; 09.01.2025, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм я питал деликатно, без да я обидя.

Така между другото в общ разговор. Тя ми казва, че още съм във срок, да не се притеснявам, все с някоя ще стане.

Един от ф.б. приятелите ми се е срещал с известен спортен журналист да вършат работата.

И аз го питах: "Ама вие вечеряли ли сте? Пили ли сте?"

И той вика: "Ама ти много мазно питаш".

Аз: "Аз съм културен човек и никога няма да те злепоставя или обидя",
      И какво ни интересуват разни подобни истории бе Евго?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз му казах, че не си такава ,ама той не вярва.Сигурен съм,че никога не би изневерила на мъжа си и даже не си и помисляш за подобни неща.Това е вън от съмнение.
        Прочее, е ли това твоя работа?

Щом си сигурен всичко е фит.

Коментар

Ма тя щом след подобна “оферта” не ти е счупила некоя тенджера в главата пак добре.

Евгоооу, жените не са инкубатори.
          Аз съм я питал деликатно, без да я обидя.

Така между другото в общ разговор. Тя ми казва, че още съм във срок, да не се притеснявам, все с някоя ще стане.

Един от ф.б. приятелите ми се е срещал с известен спортен журналист да вършат работата.

И аз го питах: "Ама вие вечеряли ли сте? Пили ли сте?"

И той вика: "Ама ти много мазно питаш".

Аз: "Аз съм културен човек и никога няма да те злепоставя или обидя",

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Точно така !
            Просто той е събирателен образ на болшинството мъже в България
            Трябват им още няколко века докато ...
            Е не можем да сме толкова напреднали като теб и да харесваме мъже. Ние сме изостанали с векове, когато мъжете харесваха жени.

Коментар

Леле колко си докачлив. Това не го броя за съмнение. Просто казвам, че едно твърдение не е факт, докато не бъде доказано.
              Всички тук си пишем твърдения в повечето случаи, ама никой лично с тебе не се занимава.
              Точно така !
              Просто той е събирателен образ на болшинството мъже в България
              Трябват им още няколко века докато ...
              Last edited by barbaron; 09.01.2025, 13:03.

Коментар

Матвеич,

Коментарът е толкова смешно сексистки, че даже ще му отговоря.

При мен мотивацията е емиграцията. Участието в лека темичка като тази ми дава досег с България. Тук може би 80% от клиентите са също българи, така че съм заземена, а всички Вие ми помагате да им помагам на тях - без да знаете ми давате сила и упора, за да ги дигна, когато паднат психически. Извън родината е ветровито. У дома и стените помагат.

Не деля хората на мъже и жени и сори, ама темата е за всички, но във форум с преобладаващо мъжко участие и затова пишат повече мъже.

Финансите винаги са ми били интересни - пътем си сверявам часовника. Затова съм тук, а не в бг мама да речем.

И, малко ще те разочаровам, но нито аз нито тнм поставяме други работи пред семейството.

Доколкото виждам имаме и двете успешни семейства и добра кариера. Малко жени могат да се похвалят със същото.

Бъди жив и здрав
                Аз му казах, че не си такава ,ама той не вярва.Сигурен съм,че никога не би изневерила на мъжа си и даже не си и помисляш за подобни неща.Това е вън от съмнение.

Коментар

Е това какво е?Отговаряш на Евго относно мен.Ама викаш не си проявявала интерес.
                  Леле колко си докачлив. Това не го броя за съмнение. Просто казвам, че едно твърдение не е факт, докато не бъде доказано.

Всички тук си пишем твърдения в повечето случаи, ама никой лично с тебе не се занимава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    ТОП 5 МЕСТ где замужние находят кому дать на стороне. Вот как замужние ищут с кем изменить

Страхотен клип, в който експерт по въпроса обяснява кои са 5-те най-важни причини, поради които една жена изневерява на мъжа си. Защо го прави и как въобще се е стигнало до това?

И най-интересното - какви са признаците, по които нейния мъж може авансово да се усъмни, че жена му е склонна да кривне в ляво.

Selena и tnm - вие сте ярки женски представителки на жени, които са склонни да кривнат в ляво. Прекалено много се заигравате да комуникирате с мъже в една чисто мъжка тема. Не че е нещо лошо, но явно си има някаква ваши лични първопричини, които може дори да не ги осъзнавате, но които при някакво стечение на обстоятелствата могат да доведат до изневяра, въпреки че това предварително не сте го планирали.

Въобще ако една жена обича прекалено много да комуникира с чужди мъже, все ще намери в някой от тях нещо, коети липсва на нейния съпруг. От тука до изневярата няма много път, защото на емоционално ниво в тази жена се задействат механизми, които тя невинаги ги осъзнава, и с които тя невинаги може да се пребори. И после само трябва някакъв тригер, който да отключи изневярата - напиване, командировка с дадения мъж, случайно останали сами някъде, временно скарване със съпруга, и всичко това може да доведе до разтваряне на краката на жената, от което чуждия мъж без да му мигне окото ще се възползва (ако наистина е мъж).
                    Матвеич,

Коментарът е толкова смешно сексистки, че даже ще му отговоря.

При мен мотивацията е емиграцията. Участието в лека темичка като тази ми дава досег с България. Тук може би 80% от клиентите са също българи, така че съм заземена, а всички Вие ми помагате да им помагам на тях - без да знаете ми давате сила и упора, за да ги дигна, когато паднат психически. Извън родината е ветровито. У дома и стените помагат.

Не деля хората на мъже и жени и сори, ама темата е за всички, но във форум с преобладаващо мъжко участие и затова пишат повече мъже.

Финансите винаги са ми били интересни - пътем си сверявам часовника. Затова съм тук, а не в бг мама да речем.

И, малко ще те разочаровам, но нито аз нито тнм поставяме други работи пред семейството.

Доколкото виждам имаме и двете успешни семейства и добра кариера. Малко жени могат да се похвалят със същото.

Бъди жив и здрав
                    Last edited by Selena2024; 09.01.2025, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

С упражняването на професията никакви проблеми. По-скоро битов аспект имат напреженията ми. То, затова твърдо и праволинейно си вдигнах гълъбите от поста "домоуправител на Вавилонската кула".
                      Наздраве!
                      Мани, мани на нас сега ни изтича мандата за нашата Вавилонска кула. Вчера се разправях с асансьорите. Напълно те разбирам. Наздраве и от мене!

Коментар

Е това какво е?Отговаряш на Евго относно мен.Ама викаш не си проявявала интерес.
                        явно разполага с информация по "деликатната част"
                        препоръка е

Коментар

Ма тя щом след подобна “оферта” не ти е счупила някой тенджера в главата пак добре.

От де да знае какво са жените?
                          Само е слушал за тях.

Коментар

Как да ти кажа, според някои форумци късното средновековие е силно надценено…

Пък за “мъжката работа” ти не си му светил. Четем негови твърдения. То и аз твърдя, че съм Куин мери

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Преди 1 г я питах последно и й предложих да си направим бебе с инвитро, предвид че тя е на 44 г. Обясних й, че ще го призная, ще го гледам и ще го осигуря. Каза, че не иска и е рисковано за нея.
                              Ма тя щом след подобна “оферта” не ти е счупила некоя тенджера в главата пак добре.

Коментар

Нема лабаво-първо се усъмни в мъжките ми качества в леглото, после в професионалната ми компетентност, сега и в ерудицията. За първите две не ми пука, ама за последното се обидих.
                                Ти да не се обидиш за нещо би причинило сериозни деформации в силата

Прочее слабо ме вълнуват легловите ти “качества” в някаква твоя заблуда си.
                                Last edited by Selena2024; 09.01.2025, 12:19.

Коментар

Working...
                                X