IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

То, дето не сте най- красивите на света е ясно. Ама излезе статистика, че сте с най-ниския среден ръст в Европата.
    Наздраве!
    Била ли си в Сицилия, Южна Италия, Пелопонес, Южна Испания?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Умните ги усещат. И не нямам повече време за губене с безнадежден събеседник
      И аз това ти се чудя що си губиш времето с такива като мен.Имаш прекрасен брак,задоволена си отвсякъде, не изпитваш никаква нужда от мъжки ласки и внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-"магични компонента",това явно е някакъв виц.Би ли споделила кои са те ,че аз не ги виждам, щото съм глупав.
        Умните ги усещат. И не нямам повече време за губене с безнадежден събеседник

Коментар

Просто на тебе такива ти харесват. И не правиш разликата. В българката има още два магични компонента липсващи при описаните от теб народи. Щом не си ги оценил си от глупав по-глупав. Сори, ама и това е факт
          Хахаха-"магични компонента",това явно е някакъв виц.Би ли споделила кои са те ,че аз не ги виждам, щото съм глупав.

Коментар

Славянските гени са много по-малко при българите, в частност българките.
            И не е обида,че има по-красиви жени от българките,а факт.Рядкост са красивите българки, ама наистина красиви, а не средна хубост. Докато за украинки, чехкини, рускини,словачки, полякини не е така, там преобладават.
            Просто на тебе такива ти харесват. И не правиш разликата. В българката има още два магични компонента липсващи при описаните от теб народи. Щом не си ги оценил си от глупав по-глупав. Сори, ама и това е факт

Коментар

То, дето не сте най- красивите на света е ясно. Ама излезе статистика, че сте с най-ниския среден ръст в Европата.
              Наздраве!
              Туш и … наздраве!

Все си мислех, че са португалците.
              Last edited by Selena2024; 09.01.2025, 20:31.

Коментар

Наздраве!
                Възможно е.Трябва ли да го считам като обида ако е факт?
                Друг въпрос е ,че ми е прмз еди какво си дали съм висок или нисък
                Last edited by mirodes; 09.01.2025, 20:05.

Коментар

Мдам, само дето и българките са славянки, драги.

Това, че на теб ти харесва някакъв фенотип не означава, че и на друг му харесва същото, това едно, второ нужно ли е да обиждаш жените на собствения си народ?

Затова си те режа на салата
                  Славянските гени са много по-малко при българите, в частност българките.
                  И не е обида,че има по-красиви жени от българките,а факт.Рядкост са красивите българки, ама наистина красиви, а не средна хубост. Докато за украинки, чехкини, рускини,словачки, полякини не е така, там преобладават.

Коментар

Ами сега да лъжа ли-българките са средна хубост ,а най-красивите жени са славянките.Виж бъдещият президент на САЩ със съпруга от коя националност е,а и предишната му жена също беше славянка.А той определено има вкус за жени. Това не е плюене и българите не сме най-красивите мъже на света.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Ами сега да лъжа ли-българките са средна хубост ,а най-красивите жени са славянките.Виж бъдещият президент на САЩ със съпруга от коя националност е,а и предишната му жена също беше славянка.А той определено има вкус за жени. Това не е плюене и българите не сме най-красивите мъже на света.
                      Мдам, само дето и българките са славянки, драги.

Това, че на теб ти харесва някакъв фенотип не означава, че и на друг му харесва същото, това едно, второ нужно ли е да обиждаш жените на собствения си народ?

Затова си те режа на салата

Коментар

Грозни били, средна хубост били, нам кво си нам що си пък леле славянките колко били хубави…

Ти май помниш какви ги плещиш и после олеле.

Коментар

Грозни били, средна хубост били, нам кво си нам що си пък леле славянките колко били хубави…

Ти май помниш какви ги плещиш и после олеле.
                          Цял ден му пилиш на главата на Миродес. А дори не сте женени.

Коментар

Кога пък съм обиждал българките?Да не ме бъркаш с някого?

Ти май не помниш какви ги плещиш и после олеле.
                            Last edited by Selena2024; 09.01.2025, 19:44.

Коментар

Aaaa, това си има причина и предистория. То не бяха украинки и не бяха филипинки и не бяха обиди към българката като цяло. Просто ти проанализирах житието.

Заповядай, пробвай се и ти
                              Кога пък съм обиждал българките?Да не ме бъркаш с някого?

Коментар

Ти ми разнищваш целият живот, пък като съм казал едно нещо за теб не било моя работа И то не го казвам аз,а Матеев,а аз го опровергавам.
                                Доколкото съм останал с впечатления ти не си такава и не се таковаш с други мъже.
                                Aaaa, това си има причина и предистория. То не бяха украинки и не бяха филипинки и не бяха обиди към българката като цяло. Просто ти проанализирах житието.

Заповядай, пробвай се и ти

Коментар

Working...
                                X