If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щанса да намери майка на тия години е нулев/Щом до сега н е е намерил.Трябва да някоя 10 години или повече по млада от него.Вече си е изградил маталитет на стар ерген а и всички му се виждат меркантилни.Аз на неговите години станах дядо.Наближавам 60те ама лелките се редят на опашка пред вратата.Сега съм си намерл една сгодна кака на 49 години
Нито се имам за стар ерген, нито съм такъв.
Това, че нямам половинка е защото така се е случило и не приемам посредствени.
И пазарът на булки от години е доста беден, заради емигрантки като леля Селена.
На 60 г. съвсем няма хормони и си представям какво е положението,
Не усещаш ли колко си повърхностен дори в разговора за бъдещата жена, която ще бъде майка на децата ти, евентуално ?!?
Щанса да намери майка на тия години е нулев/Щом до сега н е е намерил.Трябва да някоя 10 години или повече по млада от него.Вече си е изградил маталитет на стар ерген а и всички му се виждат меркантилни.Аз на неговите години станах дядо.Наближавам 60те ама лелките се редят на опашка пред вратата.Сега съм си намерл една сгодна кака на 49 години
Не усещаш ли колко си повърхностен дори в разговора за бъдещата жена, която ще бъде майка на децата ти, евентуално ?!?
Щанса да намери майка на тия години е нулев/Щом до сега н е е намерил.Трябва да е някоя 10 години или повече по- млада от него.Вече си е изградил маталитет на стар ерген а и всички му се виждат меркантилни.Аз на неговите години станах дядо.Наближавам 60те ама лелките се редят на опашка пред вратата.Сега съм си намерл една сгодна кака на 49 години
Коментар