Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Умните ги усещат. И не нямам повече време за губене с безнадежден събеседник
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-"магични компонента",това явно е някакъв виц.Би ли споделила кои са те ,че аз не ги виждам, щото съм глупав.
- 1 like
Коментар
-
Просто на тебе такива ти харесват. И не правиш разликата. В българката има още два магични компонента липсващи при описаните от теб народи. Щом не си ги оценил си от глупав по-глупав. Сори, ама и това е факт
- 1 like
Коментар
-
Славянските гени са много по-малко при българите, в частност българките.
И не е обида,че има по-красиви жени от българките,а факт.Рядкост са красивите българки, ама наистина красиви, а не средна хубост. Докато за украинки, чехкини, рускини,словачки, полякини не е така, там преобладават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То, дето не сте най- красивите на света е ясно. Ама излезе статистика, че сте с най-ниския среден ръст в Европата.
Наздраве!
Все си мислех, че са португалците.Last edited by Selena2024; 09.01.2025, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
То, дето не сте най- красивите на света е ясно. Ама излезе статистика, че сте с най-ниския среден ръст в Европата.
Наздраве!
Друг въпрос е ,че ми е прмз еди какво си дали съм висок или нисъкLast edited by mirodes; 09.01.2025, 20:05.
Коментар
-
Мдам, само дето и българките са славянки, драги.
Това, че на теб ти харесва някакъв фенотип не означава, че и на друг му харесва същото, това едно, второ нужно ли е да обиждаш жените на собствения си народ?
Затова си те режа на салата
И не е обида,че има по-красиви жени от българките,а факт.Рядкост са красивите българки, ама наистина красиви, а не средна хубост. Докато за украинки, чехкини, рускини,словачки, полякини не е така, там преобладават.
Коментар
-
Ами сега да лъжа ли-българките са средна хубост ,а най-красивите жени са славянките.Виж бъдещият президент на САЩ със съпруга от коя националност е,а и предишната му жена също беше славянка.А той определено има вкус за жени. Това не е плюене и българите не сме най-красивите мъже на света.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Ами сега да лъжа ли-българките са средна хубост ,а най-красивите жени са славянките.Виж бъдещият президент на САЩ със съпруга от коя националност е,а и предишната му жена също беше славянка.А той определено има вкус за жени. Това не е плюене и българите не сме най-красивите мъже на света.
Това, че на теб ти харесва някакъв фенотип не означава, че и на друг му харесва същото, това едно, второ нужно ли е да обиждаш жените на собствения си народ?
Затова си те режа на салата
Коментар
-
Грозни били, средна хубост били, нам кво си нам що си пък леле славянките колко били хубави…
Ти май помниш какви ги плещиш и после олеле.
Коментар
-
Грозни били, средна хубост били, нам кво си нам що си пък леле славянките колко били хубави…
Ти май помниш какви ги плещиш и после олеле.
Коментар
-
Кога пък съм обиждал българките?Да не ме бъркаш с някого?
Ти май не помниш какви ги плещиш и после олеле.Last edited by Selena2024; 09.01.2025, 19:44.
Коментар
-
Aaaa, това си има причина и предистория. То не бяха украинки и не бяха филипинки и не бяха обиди към българката като цяло. Просто ти проанализирах житието.
Заповядай, пробвай се и ти
Коментар
-
Ти ми разнищваш целият живот, пък като съм казал едно нещо за теб не било моя работаИ то не го казвам аз,а Матеев,а аз го опровергавам.
Доколкото съм останал с впечатления ти не си такава и не се таковаш с други мъже.
Заповядай, пробвай се и ти
- 1 like
Коментар
Коментар