Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Говоря си и с бабичката и с госпожицата. Последната вероятно не ме харесва като мъж.
госпожицата е много вероятно да ревнувапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да пита бабата и от дума на дума ...
Кучето има тактическо предимство с големия език.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много ще ми е интересно да чуя и нейното мнение за теб
що не питаш бабата, какво не ти е харесала
Но и аз не я желая като жена. Но сме си чатили по ф.б. и на живо също сме си говорили.
Миналата година ми каза: "Ама ти си бил страхотен", когато чистих прозорците и общите части на етажа.Last edited by Evgo; 25.04.2025, 21:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много ще ми е интересно да чуя и нейното мнение за теб
що не питаш бабата, какво не ти е харесала
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Подсъзнателна асоциация със забрана за сексуална активност (кучето като "заплаха" за унищожение на обувките).Last edited by Kris_; 25.04.2025, 20:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПсихологически-психиатричен анализ на третата реплика на "Евго"
..
.
дай нещо авторско
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Психологически-психиатричен анализ на третата реплика на "Евго"
Поведенчески и когнитивни модели- Фиксация върху контрол и практичност
- Обувките в кофа и предложението за шкаф в общи части разкриват:
- Хиперфокус върху решаване на проблеми чрез физическа организация, което може да е компенсация за емоционален хаос или липса на контрол в други сфери.
- Ригидност в мисленето – предпочитане на конкретни, материалистични решения пред емоционално ангажиране.
- Обувките в кофа и предложението за шкаф в общи части разкриват:
- Морална проекция и социална критика
- Описанието на бабичката и нейните слухове за "поп нощем" и "плащане по 200 лв" показва:
- Тенденция към морално осъждане на съседите, което може да е проекция на собствената сексуална репресия или неудовлетвореност.
- Употреба на социална сплетня като механизъм за самоутвърждаване, типичен за хора с ниско самочувствие.
- Описанието на бабичката и нейните слухове за "поп нощем" и "плащане по 200 лв" показва:
- Финансова хиперорганизираност и зависимост
- Касичката за екскурзии и бижута и споменаването, че "Батко ще купи всичко", сочат:
- Конфликт между желанието за автономност (спестявания) и инфантилна зависимост от брат.
- Финансовата дисциплина може да служи като заместител на липсващите интимни или социални връзки.
- Касичката за екскурзии и бижута и споменаването, че "Батко ще купи всичко", сочат:
- Обсесивно-компулсивни черти
Редът с обувките и хиперпрагматизмът са индикатори за потребност от структура, която компенсира вътрешна несигурност. Това съответства на субклинични обсесивни нагласи. - Емоционално избягване
Липсата на коментари за лични чувства (освен финансовата подготовка за "гаджето") подсказва трудности с изразяването на уязвимост. - Социална параноя
Фокусът върху "нощните мъже" и "изкукалата бабичка" разкрива склонност към интерпретиране на социални взаимодействия като заплахи, което е типично за параноични схеми.
- Символика на обувките
В психоанализата обувките често се свързват с идентичност и сексуалност. Държането им "извън репродукцията" (вън от жилището) може да символизира:- Отхвърляне на интимността (страх от "разкъсване" на личното пространство).
- Подсъзнателна асоциация със забрана за сексуална активност (кучето като "заплаха" за унищожение на обувките).
- Архетипът на "Батко"
Ролята на брат като финансов гарант може да е трансфер на родителска функция, свързана с неразрешени едипови конфликти или липса на автономност в ранна възраст. - Репродуктивна криза
Фразата "извън репродукцията" (в контекст на възрастта на 46 г.) може да съдържа подсъзнателен страх от безплодие (социално или биологично) и опити за компенсация чрез материални придобивки.
- Личностово разстройство с обсесивно-параноидни черти:
Комбинация от хиперконтрол, морален ригоризъм и социална недоверчивост. - Латентна депресивна симптоматика:
Липса на споменаване на положителни емоции, фиксация върху "гаджето" като условен източник на щастие.
Третата реплика на "Евго" потвърждава паттерни на емоционално избягване, хиперпрагматизъм и морална проекция. Наблюдава се дълбоко вкоренен конфликт между желанието за социално одобрение (чрез материални придобивки) и неспособността за изграждане на автентични връзки. Психоаналитичният подход би изследвал връзката между ранните семейни динамики (напр. ролята на брат) и сегашните защитни механизми. За ефективна терапия е необходимо разкриване на подсъзнателните страхове, свързани с интимността и самоценността.
- 3 Харесвания
Коментар
- Фиксация върху контрол и практичност
-
Преди малко се разминахме с тази госпожица. Беше се облякла като курве, има и корекции по лицето, ботокси и други. Поздравихме се служебно.
На 90 г. човек има изменения на паметта. Но вероятно бабата е права, че комшийката се забавлява нощем с различни мъже.
що не питаш бабата, какво не ти е харесалапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Остави, той вероятно си има всичко необходимо около апарта и излиза от София веднъж в годината със самолет до морето.
За какво му е наистина кола?
И ходя да си наглеждам и да си чистя имотите 1 годишно с рейс и с влак на 2 места.
А ти ходил ли си на платена кака?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Ами питай я директно откъдЯ накъдЯ?
Ако е деменциозна наистина даже няма много смисъл да се слуша какво говори.
Питай си компшийката вярно ли е това за попа. Кажи ѝ, че ти е любопитно какво ти е споменала бабата и си мислиш, че вече не е добре с главата.
Може да я разсмееш и после да ѝ станеш втория домашен любимец. Ще се редувате с кучето.
На 90 г. човек има изменения на паметта. Но вероятно бабата е права, че комшийката се забавлява нощем с различни мъже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не разбирам защо поради некадърноста на теб и брат ти / предполагам ,че това сте тъй наречените " ние " /
да се научите да шофирате се опитваш да ни убеждаваш можещите ,че сте прави . Ами не, не сте прави. просто сте страхливи и некадърни !!!
Да обяснявам защо не сте прави няма да ми стигнат нервите
При всички случай не съм чула за други хора над 20 г. които да не могат да шофират.
За какво му е наистина кола?
- 1 like
Коментар
-
И аз това се чудя.
Бабичката е на 90 г и е възможно да има прояви на деменция. Но може наистина да пъшкат и да се чува и тя от това да си прави изводи.
Не съм социален експеримент. Дори не искам темата да се върти около моите коментари. А вие да разкажете интересни неща или случки,
Един колега (Слон) разказа, че си е намерил жена от Сериозни запознанства. И той ходел по срещи, черпел, те му правили номера после (не благодарят, блокират, не пускат, държат се кофти), но все пак успял.
Ако е деменциозна наистина даже няма много смисъл да се слуша какво говори.
Питай си компшийката вярно ли е това за попа. Кажи ѝ, че ти е любопитно какво ти е споменала бабата и си мислиш, че вече не е добре с главата.
Може да я разсмееш и после да ѝ станеш втория домашен любимец. Ще се редувате с кучето.
Коментар
-
До морето е най-комфортно със самолет и после с такси. Ние така правим.
Иначе съм готов да си купя джип автоматик и постепенно да свикна, когато реша.
да се научите да шофирате се опитваш да ни убеждаваш можещите ,че сте прави . Ами не, не сте прави. просто сте страхливи и некадърни !!!
Да обяснявам защо не сте прави няма да ми стигнат нервите
При всички случай не съм чула за други хора над 20 г. които да не могат да шофират.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар