IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Ти се пази да не те отвлекат извънземните, защото там има само яки мъже "либерасти"
    Както винаги шегата ти е неудачна и плоска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
      Тая тема не е за импотентни старчета.
      Ти се пази да не те отвлекат извънземните, защото там има само яки мъже "либерасти"

П.П. Ако шегата ми е "плоска", не кликвайте върху "Харесвам"

Last edited by barbaron; 26.04.2025, 13:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Чета глупостите в тази тема и си мисля -
        2 жени и 98 мъже, пък 98% от интелекта е при жените и 2% - при мъжете

Без мен

Тая тема не е за импотентни старчета.

Коментар

И точно тогава си е помислила за голям нос и издава възторжени викове
          Магьосник е Пинокио,магьосник.
          А Селенка какво е правила като е прочела думите му,бедна ни е фантазията.
          Чета глупостите в тази тема и си мисля -
          2 жени и 98 мъже, пък 98% от интелекта е при жените и 2% - при мъжете

Без мен

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
            Евго да взима бързо кола, първо някаква очукана, да я доочука и придобие опит, след това да вземе практично нещо - голямо комби, джипка -
            Това ми хареса - за колите, ако го траспонираме към жените как би изглеждало:

Евго да взима бързо някаква жена, първо някаква по-очукана (опитна), да я доочука и придобие опит, след това да вземе практично нещо - стабилно женище, нещо спокойно.

Извинявай Евго, не е персонално към тебе просто много смешно ми прозвуча написаното.

Коментар

• Никъде не съм казвал, че не разбираме правилно майчината любов.

Ние (тук) не можем да се съгласим с привързаността на Евговата майка към "голямото й отроче"! Ама и Евго няма нищо против, защото винаги е получавал правилните съвети, които са му от началото на живота! И - именно тия съвети са основанието да се надява, че ще получи понякога разрешение за някакви пари, които владее мама (все още, разбира се). Нали "разполага" с пари, но без разрешението на мама - достъпът е забранен! Ако щете вярвайте.

Прекалено оптимистично е да мислим, че мама ще му даде пари, за да си купи кола! Тя го познава много по-добре от нас и знае много повече от нас какво се случва с наследството във всичките му форми. .. Смятате ли, че продажбата на 450 бутилки вино е станала без персоналното разрешение на мама, която не пие такива течности? Прекалено оптимистично е, ако смятаме, че Евго има (свои) пари, но дори и да имаше "спестени" от миенето на стълбището в блока - пак мама би разрешавала "харченето" на общите пари. В тоя смисъл - на Евго няма кой да му разреши да ръси пари за кола. Къде да ходи с нея? Все едно - да имаш едни ИЗЛИШНИ 450 бутилки с вино и да не ги харижеш на някого, щото не ти трябвали и само заемали мястото за разни други "боклуци"....

Е, Евго на кого да вярва, щом вече 50 години зависи от мама, а не от разни анонимници в някакъв форум? Бих казал, че е прав. Пари за кола ни-ко-га!

Съвсем случайно се оказва, че така мисли и мама...

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
                Евго да взима бързо кола, първо някаква очукана, да я доочука и придобие опит, след това да вземе практично нещо - голямо комби, джипка - и при срещи с жени да го споменава небрежно, че човек е важно да може да свърши работа като се налага сам, не да разчита на други и случайности - че един вид мисли в перспектива, че е подготвен за всичко, жените ще го оценят. А да се мотаеш по таксита и влакове е за пенсионери, наистина. С една кола може да обиколите 500 села, просто да се разходите някъде, спонтанно - това печели също жените, да я заведеш на разходка до няко ресторантче на майната си някой следобед, да и кажеш сутринта рано - хайде до Одрин на разходка, не с автобус планирана екскурция с бабите, или хайде следобяд да пием кафе на Капана в Пловдив - успеха е гарантиран. Това може да го направиш и с някоя позната към която имаш мераци - ала-бала мохабети и и предлагаш хайде някъде? И ако се съгаси значи е навита, разбира се може да е в София и ако се познавате добре, не непозната, защото за жените с непознати си е голям риск и не искат веднага.

Виж КО - Евго е друга бира!

Кола няма да купи!

Кажи му само (защото си му кумир) - във всяка манта да си носи синьото хапче, за което говори винаги. Само така би имал някакъв шанс, когато мете и мие стълбите на блока...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не ме вълнува вече. Аз я възприемам като комшийка. Преди 10 г. тя много обичаше да се лези на стари чичовци на възрастта на баща й.

След една възраст жените започват да пускат лесно, тогава обаче никой не ги ще.

В тая връзка, даваш ли си сметка, че за една 30-годишна дама - и самият ти си "на възрастта на баща й", или все още те блазни абстракцията: "аз съм млад", или другата - "мъжът имаЛ по-дълъг срок на годност"...

Разкажи все пак за "синьото хапче", което споменаваш вече няколко пъти. Какво удоволствие ти доставя да си купиш някаква химия, за да ти "скърцал кревата" от време на време?

Именно тая е била причината, когато съседката те е сваляла за чистите прозорци: не си имал от "синьото хапче" в работната манта....

Да ти кажа - ако си се пристрастил към онова хапче, което рекламираш тук - няма отърване! Вероятно постоянно ще трябва да ти е в джоба...

Друго е необходимо, а не - хапчета. Най-дефицитното са: усмивки и внимание.

Химията не може да ги замени, но пък и нищо не може да бъде препоръчано на човек, след 45-50, защото той може например да е уверен, че мама винаги е права... Е, как да се "пусне от нейната пола", ако тя разпределя парите в "семейството"?

Коментар

• Евго да взима бързо кола, първо някаква очукана, да я доочука и придобие опит, след това да вземе практично нещо - голямо комби, джипка - и при срещи с жени да го споменава небрежно, че човек е важно да може да свърши работа като се налага сам, не да разчита на други и случайности - че един вид мисли в перспектива, че е подготвен за всичко, жените ще го оценят. А да се мотаеш по таксита и влакове е за пенсионери, наистина. С една кола може да обиколите 500 села, просто да се разходите някъде, спонтанно - това печели също жените, да я заведеш на разходка до няко ресторантче на майната си някой следобед, да и кажеш сутринта рано - хайде до Одрин на разходка, не с автобус планирана екскурция с бабите, или хайде следобяд да пием кафе на Капана в Пловдив - успеха е гарантиран. Това може да го направиш и с някоя позната към която имаш мераци - ала-бала мохабети и и предлагаш хайде някъде? И ако се съгаси значи е навита, разбира се може да е в София и ако се познавате добре, не непозната, защото за жените с непознати си е голям риск и не искат веднага.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Що така мислиш? Чакай да разсекретим...

Аха - сетих се - Съни се е събудила в малките часове от неразбираем порив!
                      (моля да бъда правилно разбран: никъде не съм използвал "сърбеж" - или поне бързо е открила гадното насекомо - комар - в прохладната стая)

И точно тогава си е помислила за голям нос и издава възторжени викове
                      Магьосник е Пинокио,магьосник.
                      А Селенка какво е правила като е прочела думите му,бедна ни е фантазията.
                      Last edited by Vergil1975; 26.04.2025, 09:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Е, тъкмо да ѝ напукаш бузите. Тя не си прави усилието да изглежда като пачавра просто ей така.
                        Бездетните милфки са раздават като за последно.
                        Не ме вълнува вече. Аз я възприемам като комшийка. Преди 10 г. тя много обичаше да се лези на стари чичовци на възрастта на баща й.

След една възраст жените започват да пускат лесно, тогава обаче никой не ги ще.

Коментар

Аз съм купил 2 апартамента в СФ, а брат ми един голям в чужбина. Сами се справихме, без чужда помощ.

И имаме ресурс за други покупки. Не се интересуваме от инвестициите на баща ни, които не самного сполучливи. Тези неша, които продадох, едвам се продадоха, благодрение на това, че бях обявил достъпни цени. Брокер наскоро ми каза: "Има продажби в провинцията, но са все в ниския сегмент. Кой ще иде иначе в затихващи и обезлюдени места."

Никак не си се "интересувал" от инвестициите на баща ти, но това ОЗНАЧАВАШЕ да живееш в София на свободен наем и да купиш апарт в София - без да ползваш И останалите МУ пари, които мама ви е "дарила"

Значи - лесно е за разбиране: без ИНВЕСТИЦИИТЕ НА ТАТИ - СТЕ ГОЛА ВОДА!

Коментар

След една определена възраст няма здраво думкане. Един мъж на 60 г, който се поддържа, може да чука, но обикновено с половин синьо хапче и 1 път седмично или 2 пъти в месеца,

Аз познавам един колега, на 60 г, страшно стегнат и изглежда пич. Не му личат годините никак и като се облече хубаво, не може човек да му даде годините. Ходи гола глава.

Усещам, че си близо до 60-те, но за това ще говориш със сигурност след 10 години!

А колко пари ще натрупаш дотогава от чистене на общите части в блока - не ми се мисли! За завиждане си - отвсякъде - особено пък - уморен след работа...

Коментар

Ти с думи подмокри жените във форума.Какво подмокряне,чак и до оргазъм стигат.

Що така мислиш? Чакай да разсекретим...

Аха - сетих се - Съни се е събудила в малките часове от неразбираем порив!
                              (моля да бъда правилно разбран: никъде не съм използвал "сърбеж" - или поне бързо е открила гадното насекомо - комар - в прохладната стая)

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Когато са млади и влюбени, хората ходят с велосипед на морето, момичето се вози на рамката, а момчето през цялото време върти неуморно педалите и я милва с главата си и едва следва платното, все едно е с 4 промила, и така -.три дни. После се качват на мотопед и жената стиска здраво мъжа си през кръста, за да не изпадне по трасето, вземат го за ден и половина. След още години на съвместен живот си купуват малък автомобил и седят на една педя разстояние и ги разделя само скоростният лост, возят се девет часа, плувнали в пот и дразнещото писукане на разминаващите се станции на радиото. След още години се сдобиват с голяма джип, автоматик, климатик, зверски саунд и всички екстри, и седят на една ръка разстояние и разговарят три часа по телефона за футбол и козметика. На края на живота си, когато вече не могат да се оправят с коли и техника, се качват на влак до морето, седят в прокъсано купе и се държат за съсухрените си ръце, вплели изкривени от артрита пръсти, а с бастуните са залостили вратата на купето срещу ало измамници. Така протича един живот - пълен с превратности кръговрат.
                                След една определена възраст няма здраво думкане. Един мъж на 60 г, който се поддържа, може да чука, но обикновено с половин синьо хапче и 1 път седмично или 2 пъти в месеца,

Аз познавам един колега, на 60 г, страшно стегнат и изглежда пич. Не му личат годините никак и като се облече хубаво, не може човек да му даде годините. Ходи гола глава.

Коментар

Working...
                                X