Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
този е истинско лошо момче
е брада с оформени вежди и татуси
подозирам, че е мека става
https://vm.tiktok.com/ZNeKqy9WJ/
Ето и подобно мнение от американец.Жените си харесват лошите момчета и това винаги се потвърждава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNeKqycSk/
Тук доста ясно е обяснено защо жените не харесват добрите мъже.
с брада, с оформени вежди и татуси
подозирам, че е мека ставаLast edited by ratten; 14.01.2025, 19:13.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много крадливи тия твои роднини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ракия от дядо ми беше крал друг роднина, който почина през 2023 г.
Този свако краде абсолютно всичко, оставено без надзор. Въпреки това не са прокопсали.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ракията крал ли я беше или бъркам?
Този свако краде абсолютно всичко, оставено без надзор. Въпреки това не са прокопсали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дъвкано е това точно преди година. Живот и здраве след година пак.
- 1 like
Коментар
-
Свако Цако е от страхотната песен на НЛО, с дълбок смисъл, актуална и днес.
Въпросният Свако се казва Илия и обича да краде на дребно повече от 50 г. Сега е на 75 г.
И баща ми е краден от него и то не малко, а сме близки роднини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Недей гледай другите. Това е все едно като лежиш в болница да се успокояваш, че има и други тежко болни.
Щото времето си минава, то верно че мъж може да стане баща и на по-късна възраст, ама след някоя и друга година ще си на 50.
Запиши се някъде,където ходят жени-в някой клуб по танци, йога ,планинарство или тем подобни.Бъди активен в сайтовете за запознанства. Важното е да имаш контакти с жени.
Коментар
-
Прост или не,човека чука.Значи знае как се свалят жени.Не си мисли, че жените много харесват интелигентни мъже.Те масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости. Общо взето начините да се свалят жени не са толкова сложни и дори и прости мъже могат да ги знаят.
Така е,И аз съм го забелязал.
Коментар
-
Не ходя по нощен живот. Много от колегите и съучениците му са по чужбина и рядко ходя на събирания. Те колегите писаха, че мадамите толкова не се интересуват от имуществото на мъжа, защото никога няма да стане тяхно.
Имам 2-ма приятели от Варна и от Хасково. Спортуват и изглеждат много добре, голям бицепс, високи, като от XXL. И двамата са с жени 45+ от известно време и не можаха да намерят жена в срок на годност. Пичът от Варна е и богат.
Щото времето си минава, то верно че мъж може да стане баща и на по-късна възраст, ама след някоя и друга година ще си на 50.
Запиши се някъде,където ходят жени-в някой клуб по танци, йога ,планинарство или тем подобни.Бъди активен в сайтовете за запознанства. Важното е да имаш контакти с жени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе как пък един път не написа, че жена те е заглежала?!
Коментар
-
И аз се чудя как така висок мъж,в добра форма, софиянец, със собствено жилище и финансови възможности имаш проблеми с намирането на жени в София. Хайде да си в малък град като мен е друго-тук жените за женене са малко,подходящите още по-малко. Ама в София не е така.
Last edited by Evgo; 14.01.2025, 11:39.
Коментар
Коментар