IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Познавам ги доста добре. Тя му е изневерила и си е намерила нов мъж.

Преди години се бяха разделили и тя пак си развяваше коня по корабите,
    Конкубината няма ангажимент. Само съпругата дължи вярност. Няма изневяра при конкубинат, защото няма поет ангажимент за нищо от мъжа. Капиш?

Това все жената да е виновна за всичко няма да мине в конкретния казус…
    Last edited by Selena2024; 04.02.2025, 16:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Грешно предполагаш. Официален брак не е имало. Това ти е причината. Похабил ѝ е младостта. Не е поел ангажимент, не е бил стабилен. Разкарала го е.
      Познавам ги доста добре. Тя му е изневерила и си е намерила нов мъж.

Преди години се бяха разделили и тя пак си развяваше коня по корабите,

Коментар

Не са се женили. Тя беше първата му любов, на младини.

И са били заедно над 20 г. Предполагам, че накрая не е имало секс и тя го смени с друг. Иначе и двамата мързеливи и той я гледаше много години, а тя не работеше.
        Грешно предполагаш. Официален брак не е имало. Това ти е причината. Похабил ѝ е младостта. Не е поел ангажимент, не е бил стабилен. Разкарала го е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Elfieta Разгледай мнение
          С всички тези Джипове и паркирания, само се замърсява околната среда. Добре че Природата си знае работата, и няма да позволи подобни елементи в Бъдещето.
          То и за теб важи това. Внимавай в картинката!

Коментар

• С всички тези Джипове и паркирания, само се замърсява околната среда. Добре че Природата си знае работата, и няма да позволи подобни елементи в Бъдещето.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Това би следвало да е само изход, не вход.

Поне джипа брандиран ли е с Хоум ту Ю?
              Понеже споменаваш тази агенция, според мен имат много сделки и служителите им вземат добри пари. След като си купуват апартаменти на кредит на скъпите цени.

А иначе Калоян не харесва само жени.

Коментар

Мерси,

Как да не се оплаквам, като съм 187 см, и паркирам голям джип в гаража си, а нищо няма налице.

Един комшия е нисичък, безимотен, предполагам, че има малка кола, но при него има налице и има репродукция. Отделно е със селски манталитет.
                Това би следвало да е само изход, не вход.

Поне джипа брандиран ли е с Хоум ту Ю?

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Е, няма как да е бил чак толкова мързелив,при положение, че е издържал жена и дете....
                  Майка му взема доста пари от ренти, а баща му е с голяма пенсия (вероятно над 2000 лв). Сега са на 80+ и въпреки това дават пари на внука си всеки месец.

Мързелив беше, обядват от тавата с вилици, за да не мият чинии. Отделно холът им е пълна кочина, на село е по-оправено,

Коментар

Мерси,

Как да не се оплаквам, като съм 187 см, и паркирам голям джип в гаража си, а нищо няма налице.

Един комшия е нисичък, безимотен, предполагам, че има малка кола, но при него има налице и има репродукция. Отделно е със селски манталитет.
                    От теб си зависи. Ти имаш доста предимства-висок си,софиянец,в добра форма, със собствено жилище, твърдиш,че си и надарен с голям пакет.
                    Пич та ти имаш всичко, което търсят жените. Просто трябва да спазваш съветите,които ти даваме и ще имаш огромен избор от жени.

Коментар

И са били заедно над 20 г. Предполагам, че накрая не е имало секс и тя го смени с друг. Иначе и двамата мързеливи и той я гледаше много години, а тя не работеше.
                      Е, няма как да е бил чак толкова мързелив,при положение, че е издържал жена и дете....

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не трябва да се оплакваш от твоята съдба-здрав си,професионално реализиран,с жилище в София. Просто трябва да си по-уверен с жените.Това е НАЙ-ВАЖНОТО за един мъж в отношенията с тях.Ето тая сутрин съпровождах дъщеря ми на училище до входа на училището.И след като я оставих в двора на училището видях една жена на около 40 години, явно беше учителка,щото беше сама.И я изгледах доста нагло и тя ме изгледа и видях как се изчерви.Ако бях направил стъпка за запознанство 100 процента щяха да станат нещата.
                        Мерси,

Last edited by Evgo; 04.02.2025, 11:38.

Коментар

+1

Починалият мъж беше разделен с първата си жена и е виждал детето си рядко. Той не е съзнавал действията си, когато се е подписвал в съвета.

Отделно, не е знаел какво го чака и преди години накара техните да разделят имуществото си и така втората жена наследява доста имущество.

Детето не е могло да гледа баща си, а бабата и дядото трудно щяха да гледат сина си. Понякога животът не е справедлив (дори към мен), но от нас зависи все пак да навигираме кораба в бурното море,
                          Не трябва да се оплакваш от твоята съдба-здрав си,професионално реализиран,с жилище в София. Просто трябва да си по-уверен с жените.Това е НАЙ-ВАЖНОТО за един мъж в отношенията с тях.Ето тая сутрин съпровождах дъщеря ми на училище до входа на училището.И след като я оставих в двора на училището видях една жена на около 40 години, явно беше учителка,щото беше сама.И я изгледах доста нагло и тя ме изгледа и видях как се изчерви.Ако бях направил стъпка за запознанство 100 процента щяха да станат нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Щом е допуснал развод не ми го хвали.

Коментар

+1

Починалият мъж беше разделен с първата си жена и е виждал детето си рядко. Той не е съзнавал действията си, когато се е подписвал в съвета.

Отделно, не е знаел какво го чака и преди години накара техните да разделят имуществото си и така втората жена наследява доста имущество.

Детето не е могло да гледа баща си, а бабата и дядото трудно щяха да гледат сина си. Понякога животът не е справедлив (дори към мен), но от нас зависи все пак да навигираме кораба в бурното море,
                              Щом е допуснал развод не ми го хвали.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ кой го гледа и кой не.Децата носят неговите гени, не чуждия човек. А гените са най-важни.Така че разни златотърсачки се възползват от глупостта на някои мъже.В живота е важно да създадеш поколение и да осигури възможно най-добри условия на това поколение. Не да си раздаваш богатството на чужди хора.
                                +1

Коментар

Working...
                                X