IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Тъй като колегата вчера започна дискусията, спред мен комунизъмът и социализъмът като философия и като идея са нещо хубаво - за другарство, за братство, за равенство, да не се ламти, за един по-добър свят. Обаче "те го опорочиха" и в крайна сметка историята отхвърли този строй. Дори в Китай и Куба комунизъмът е в друг вид днес.

Също така не е хубаво да отричаме и да отхвърляме труда на предците си и това, което те са създали.
    Нали знаеш, че пътя към ада е осеян с добри намерения.

Иначе и 10-те божи заповеди са една много добра религиозна идеология, която създаде църква, която пък се изврати в средновековна инквизиция. То и корана е добра религиозна идеология, но до момента, в който се появиха джихадистите.

Що така всички идеологии се извращават до диктатура, фашизъм или тероризъм?

Колкото до нашата идеология, в която живеем - забележи, няма идеология. Има онбаче един друг цар, и той се нарича ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. Тоест вече не говорим за политическа идеология, а за икономически дадености. И те сами си се развиваха през вековете и достигнаха до едно не толкова съвършено, но достатъчно стабилно и добре работещо ниво.
    Last edited by Mateev; 06.02.2025, 12:13.

Коментар

• Тъй като колегата вчера започна дискусията, спред мен комунизъмът и социализъмът като философия и като идея са нещо хубаво - за другарство, за братство, за равенство, да не се ламти, за един по-добър свят. Обаче "те го опорочиха" и в крайна сметка историята отхвърли този строй. Дори в Китай и Куба комунизъмът е в друг вид днес.

Също така не е хубаво да отричаме и да отхвърляме труда на предците си и това, което те са създали.

Коментар

• Яааа какво признание от страна на една жена. Дали е вярно това, което го казва?

https://www.facebook.com/reel/1389645091999606

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Ами да.Бил си на 11 години ,като пада соца...Връщаме поне 3-4 години ,спомени от соца.,т.е говорим за спомени между 7-та и 11-та години...Моите спомени между 7-та и 11-тата година са доста ,както казваш "снимкови" и тотално детски...Нищо "сериозно" не си спомням....А като те чета ,когато пишеш за соца, имам чувството ,че пише човек,който в тия времена бил на 25-30 години....
          В интерес на истината от тогава мина много време и доста неща съм ги забравил.

Помня какви книжки имахме и не сме ги запазили. Аз обаче успях да ги намеря от Книжен пазар и ги купих за малчуганите, около 10 книги за деца - класики. И гледам исторически предавания и от там идва "ужасяващо ясния спомен".

И ти ли си на 46 г. днес?

Коментар

Имам силна памет и част от нещата ги знам от българските филми.

Въпреки хубавите неща и безгрижното детство, споделям мнението не едни професорки исторички: "Младите хора трябва да са доволни, че не живеят в онези времена - с празните магазини, с опашките, с връзкарството, .........."

Т.е. според теб би трябвало да имам бегъл спомен и отделни "снимки" от онова време?
            Ами да.Бил си на 11 години ,като пада соца...Връщаме поне 3-4 години ,спомени от соца.,т.е говорим за спомени между 7-та и 11-та години...Моите спомени между 7-та и 11-тата година са доста ,както казваш "снимкови" и тотално детски...Нищо "сериозно" не си спомням....А като те чета ,когато пишеш за соца, имам чувството ,че пише човек,който в тия времена бил на 25-30 години....

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

За 46 - годишен ми е направило впечатление ,че имаш "ужасяващо" ясни спомени за соца...
              Имам силна памет и част от нещата ги знам от българските филми.

Въпреки хубавите неща и безгрижното детство, споделям мнението нa едни професорки исторички: "Младите хора трябва да са доволни, че не живеят в онези времена - с празните магазини, с опашките, с връзкарството, .........."

Т.е. според теб би трябвало да имам бегъл спомен и отделни "снимки" от онова време?
              Last edited by Evgo; 05.02.2025, 23:08.

Коментар

Харесвам старите БГ филми и от там съм го чул,

След 4 г ще съм на 50 и си е мой проблем кога точно ще стана баща.

Ако съм искал, съм могъл да взема някоя "куца коза". И после да си чукам главата цял живот.
                За 46 - годишен ми е направило впечатление ,че имаш "ужасяващо" ясни спомени за соца...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Абре Евго, баба ми/ Бог да я прости жената/ едно време така кълнеше, дай нещо за нашето време нали си умник.
                  Харесвам старите БГ филми и от там съм го чул,

След 4 г ще съм на 50 и си е мой проблем кога точно ще стана баща.

Ако съм искал, съм могъл да взема някоя "куца коза". И после да си чукам главата цял живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не помня Евго да е губил самообладание.

Причината не може да е неуспехът му сред дамския състав. Има нещо ново...

Бих предположил, че - докато се е учил да паркира джипа - го е насвяткал (калник, фар, мигач...)

И - тъй като застрахователите са му включили и самоучастие - му избяга едната заплата! Евго - изобщо не го мисля: ще продаде имот (според неговата терминология - ще го осребри) - ще вземе нов джип..., това- в случай, че щетата е по-голяма... Все се надявам да не се качва на джипа в София, а само да си го ръчка напред-назад, докато паркира...

Дано не мога да познавам, нека всичко му е ОК, но ако насмете хората на някоя спирка... Баща му не напразно го е шамаросвал...
                    а, понякога пожелава по нещо на тези, коитого дразнят

големия джип е метафора, иска да каже, че му е голема пацата
                    или иска да насочи вниманието към "гаража"
                    не съм сигурен кое от двете
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз в началото си мислех, че с баба му заедно ползват този профил

после зацепих, че не е така
                      просто евго специфичен начин на изразяване

Не помня Евго да е губил самообладание.

Причината не може да е неуспехът му сред дамския състав. Има нещо ново...

Бих предположил, че - докато се е учил да паркира джипа - го е насвяткал (калник, фар, мигач...)

И - тъй като застрахователите са му включили и самоучастие - му избяга едната заплата! Евго - изобщо не го мисля: ще продаде имот (според неговата терминология - ще го осребри) - ще вземе нов джип..., това- в случай, че щетата е по-голяма... Все се надявам да не се качва на джипа в София, а само да си го ръчка напред-назад, докато паркира...

Дано не мога да познавам, нека всичко му е ОК, но ако насмете хората на някоя спирка... Баща му не напразно го е шамаросвал...

Коментар

Имам чувството, че говоря с твоята майка, Еягич.

Беше казал, че догодина правиш 50 (зная, че никога не лъжеш!). Още си "млад". Е, свиквай, де. Умните хора са казали, че възрастта не е порок.

На твоята възраст доста хора вече са удостоени със званието "дядо". Дано джипът ти помогне, т.е. - да промени с нещо твоето мислене... А дано, де - но - докато слушаш какво те "учи" този и онзи в някакви форуми - от една страна, а от друга - като се върнеш в къщи - мама да те "помпи" с други измишльотини за "лошите" жени, които се опитват да те ограбят - все няма да ти се получава..., дори ако си под 40...

Да де, ама под 40 е едно друго поколение, което вече почва да жени своите деца...

Ти се научи да паркираш джипа, за другото - не мисли! Нещата ще се оправят..., може би на 60 ?

Здрав, прав, корав!

аз в началото си мислех, че с баба му заедно ползват този профил

после зацепих, че не е така
                        просто евго специфичен начин на изразяване
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Дано те тръшне чумата за тези подигравки!

И не съм на 50 г.

Имам чувството, че говоря с твоята майка, Еягич.

Беше казал, че догодина правиш 50 (зная, че никога не лъжеш!). Още си "млад". Е, свиквай, де. Умните хора са казали, че възрастта не е порок.

На твоята възраст доста хора вече са удостоени със званието "дядо". Дано джипът ти помогне, т.е. - да промени с нещо твоето мислене... А дано, де - но - докато слушаш какво те "учи" този и онзи в някакви форуми - от една страна, а от друга - като се върнеш в къщи - мама да те "помпи" с други измишльотини за "лошите" жени, които се опитват да те ограбят - все няма да ти се получава..., дори ако си под 40...

Да де, ама под 40 е едно друго поколение, което вече почва да жени своите деца...

Ти се научи да паркираш джипа, за другото - не мисли! Нещата ще се оправят..., може би на 60 ?

Здрав, прав, корав!

Коментар

И не съм на 50 г.
                            Добре, след 3 години ще си на 50. Няма време, то не е само да направиш деца, ми трябва и да ги гледаш после.

Коментар

И не съм на 50 г.

Абре Евго, баба ми/ Бог да я прости жената/ едно време така кълнеше, дай нещо за нашето време нали си умник.

Коментар

Колкото и чудно да е (за определен тип мислене) - Сесилия Пейн, след като сключва брак на 34-годишна възраст - ражда и отглежда своите три деца, без това ни най-малко да попречи на нейните революционни изследвания в началото на миналия век в областта на астро-физиката, с които опровергава редица погрешни схващания за структурата на звездите по онова време...

Ако Сесилия Пейн днес беше видяла как Евго паркира джип в гаража - веднага щеше да си падне по него и би опровергала теорията му, че "жените не стават"...

34 - годишна - с 3 деца - професор по физика и астрономия! Мечта за всеки 50-годишен счетоводител, който вчера си е купил джип и се учи да го паркира в гаража...
                                малии ма на евго и след голям черен джиб ли не му връзва.
                                Познат 5 години се терза че няма гадже. Смени форда с Х5 и след 1 месец се завъртя една. След още месец му взе и колата да му я кара(1 месец тренировки на лоста са достатъчни) .... И сега мъж под чехъл без кола а даде 100к .
                                Послепис - кара на "жена" си колата - дрът сеат ..... докат тя се фръцка с х5-цата

Коментар

Working...
                                X