Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
предполагам това трябва да е фабулата от целия пост ))
ето нещо и от мен. за толкова години четене на книги и контакти с хора съм се научил да разпознавам, какво стои зад думите.
Репрезентативния, голям си простак (това е, щото казваш нелицеприятната истина), но си напълно прав. И все пак мислиш като съвършения егоист, в което също няма нищо лошо. Аз винаги съм давал за пример, когато някой ми заговори за деца и т.н. - и преди да имам деца, и след като вече имам деца, случая с Иван Вазов. Ми той е нямал деца и кво - непълноценен ли е бил, що? А пък Ботьова се оженил за пари, образно казано, при това за стара, според тогавашните разбирания, жена (на 28 години), която отгоре на всичкото била разведена и с дете - малииии, ужасТ, заеби. Та и твоята гледна точка е интересна и аз не намирам нищо странно в нея. Е, може би е неморална, от гледна точка на общоприетия морал, но морал е изменчиво понятие - да убиеш неверник преди 1000 години не смао не е било неморално, ни е било и билет за Рая, сега е билет за доживотен затвор...
Леля, много точно - сарказмът/констатацията ти е абсолютно на мястоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от representjahИзобщо не говоря за миризми/аромати, младата жена мирише различно от старата, тук две мнения няма
Миризмата (химическото възприятие на околността) е първото развито чувство за околността при така наречените живи организми, започвайки от едноклетъчните.
Ще се похваля и ще се оплача с миризмата на любовта ми: изчезваща, почти я няма – но все пак има нещо – 1 процент е от фрезия и още една десета процент е карамфил.
Останалите проценти не миришат, и аз, като некакъв перверзник, ѝ предлагам да не са къпе преди срещите ни.Last edited by 78-10; 12.05.2020, 14:56.
- 1 like
Коментар
-
кое?Last edited by 78-10; 12.05.2020, 14:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеЕстетика. Еротика. Чувство.
или в някакъв превод
красота, ебабелност, желание.
Тези три възприятия ми влияят, когато или както първично гледам жената и, може би, се облизвам.
Комбинациите на тези три явления са няколко,
----------------------------------------------------------------------
но сега ще питам само за едната: естетика-еротика, или същото – красота-ебабелност.
Като пример: сега в кръчмата гледах четири-пет момета, около 16 годишни, и те са красиви. Но просто мъжкото ми внимание, и просто за малко, беше привлечено от една зряла жена, седнала на пейка близо до кръчмата – като ебабелна, но вече не толкова стриктно, или художническо, красива на тяло и лице.
Зряла, знае себе си, знае и мен теоретично, тъй да се каже.
Как ви се струва?
А тези момета на 16г са си деца още и не са за чичо, а за някой батко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеЕстетика. Еротика. Чувство.
или в някакъв превод
Тези три възприятия ми влияят, когато или както първично гледам жената и, може би, се облизвам.
но сега ще питам само за едната: естетика-еротика, или същото – красота-ебабелност.
Като пример: сега в кръчмата гледах четири-пет момета, около 16 годишни, и те са красиви. Но просто мъжкото ми внимание, и просто за малко, беше привлечено от една зряла жена, седнала на пейка близо до кръчмата – като ебабелна, но вече не толкова стриктно, или художническо, красива на тяло и лице.
Как ви се струва?
Коментар
-
Естетика. Еротика. Чувство.
или в някакъв превод
Как ви се струва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтарите български-турски думи са- уруспия, пиростия , чикинтия, мастия..
Произхода и значението им е друг въпрос..
По мой опит или по чувство турцизмите, турските думи никога нямат такова окончание.Last edited by 78-10; 12.05.2020, 14:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Казват, че препирането на ръка помагало за простата, така че сигурно има полза, знам лиЧел съм книжка към младежта от преди 100 години и там пишеше, че ръкоблудството е смъртен грях. Ма глей кви хубави думички сме имали някога, а как сме ги осрали:
- ръкоблудник, сега му викаме чекиджия,
- мъжеложец - сега му викаме пеераз
- гювендия - ковра и т.н.
Богат е езикът ни, богатИначе всеки си има тактика и мислене, но както казваше един приятел - евеш, не евеш, но кора времето си минава/ А пък за женитбата всеки е чувал мъдрата мисъл, че и да се ожениш, и да не се ожениш, все ще съжаляваш, така че живейте си живота и не въодушевявайте излишно, а още по-малко пък лепете излишни етикети на този или онзи. Какво очаквате от момиче/момче пуснало контактите си в нета - любяща съпруга/баща на промоция ли?
ето нещо и от мен. за толкова години четене на книги и контакти с хора съм се научил да разпознавам, какво стои зад думите.
Коментар
-
Има и шафрантия - според някои от мосю Шафран и неговото зааведение, според друфги заради цвета на шафрана - богат е езикът ни
Никога не съм се запознавал с жена през нета, може би съм сторомоден, а може би защото ежедневно ми се налага да работя със социални мрежи и им знам кусурите (затова и нямам ни сураттефтер, но тръмпоитър, ни бъзикдин, ни чудо), затова и всичо ми е било срещи на жива свирка, както казват нашите хора около Вардар. Ку имъ нещу и прехвърчи - ок, ку немъ - ми немъ и това е
Успех, Евго, и не го мисли толкова - ще направя нефеминстко изказване, но няма как да го сложа в офтопик, затова моля дамите да не го четат - жените са като кучетата (то затова и някои им викаме кучки - къде като титла, къде като обида) и надушват страха, слабостта, неувереността много лесно. А и ти няма какво да губиш - почти всяка жена си иска яко чаластрене, т.е. да и донесеш удоволствие в леглото. Понеже и мъжете търсим същото, то паснете ли си там и бройката ѝ не надвишава твоята (помниш правилото на тройката нали - ако мъж ти каже бройката си гаджета, делиш на три, при жените пък умножаваш по три), не е мърлячка (това се установява доста бързо при съвместно съжителство) и е поносимо меркантилна (щото меркантилността не е задължително отрицателна черта, а стремеж към нещо повече), значи сте един за друг. Но не изпадай в отчаяние. Никога!
пп това е от речника на българския език - малко лингвистика
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Струва ми се, че идеалната възраст да си намери човек половинка е на 25-30 г, когато е младичък и са силни хормоните.
Оказва се, че много двойки се запознават чрез Интернет приложения и чатове, нали жените все си ровят в телефона, все нещо търсят там.
А пък Кобилкина казва, че кахърен Кънчо работа не върши, т.е. ако има проблеми човек, това му пречи да се отдаде на любовта.
Има една стара дума: шантонерка, работничка в шантаните в центъра на София, както и в Западна Европа.
Готова да задоволи мераците на чиновници, на военни и други платежоспособни мъже,
Никога не съм се запознавал с жена през нета, може би съм сторомоден, а може би защото ежедневно ми се налага да работя със социални мрежи и им знам кусурите (затова и нямам ни сураттефтер, но тръмпоитър, ни бъзикдин, ни чудо), затова и всичо ми е било срещи на жива свирка, както казват нашите хора около Вардар. Ку имъ нещу и прехвърчи - ок, ку немъ - ми немъ и това е
Успех, Евго, и не го мисли толкова - ще направя нефеминстко изказване, но няма как да го сложа в офтопик, затова моля дамите да не го четат - жените са като кучетата (то затова и някои им викаме кучки - къде като титла, къде като обида) и надушват страха, слабостта, неувереността много лесно. А и ти няма какво да губиш - почти всяка жена си иска яко чаластрене, т.е. да и донесеш удоволствие в леглото. Понеже и мъжете търсим същото, то паснете ли си там и бройката ѝ не надвишава твоята (помниш правилото на тройката нали - ако мъж ти каже бройката си гаджета, делиш на три, при жените пък умножаваш по три), не е мърлячка (това се установява доста бързо при съвместно съжителство) и е поносимо меркантилна (щото меркантилността не е задължително отрицателна черта, а стремеж към нещо повече), значи сте един за друг. Но не изпадай в отчаяние. Никога!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Казват, че препирането на ръка помагало за простата, така че сигурно има полза, знам лиЧел съм книжка към младежта от преди 100 години и там пишеше, че ръкоблудството е смъртен грях. Ма глей кви хубави думички сме имали някога, а как сме ги осрали:
Богат е езикът ни, богатИначе всеки си има тактика и мислене, но както казваше един приятел - евеш, не евеш, но кора времето си минава/ А пък за женитбата всеки е чувал мъдрата мисъл, че и да се ожениш, и да не се ожениш, все ще съжаляваш, така че живейте си живота и не въодушевявайте излишно, а още по-малко пък лепете излишни етикети на този или онзи. Какво очаквате от момиче/момче пуснало контактите си в нета - любяща съпруга/баща на промоция ли?
Оказва се, че много двойки се запознават чрез Интернет приложения и чатове, нали жените все си ровят в телефона, все нещо търсят там.
А пък Кобилкина казва, че кахърен Кънчо работа не върши, т.е. ако има проблеми човек, това му пречи да се отдаде на любовта.
Има една стара дума: шантонерка, работничка в шантаните в центъра на София, както и в Западна Европа.
Готова да задоволи мераците на чиновници, на военни и други платежоспособни мъже,
Коментар
-
пеше, не така ,че казанова се сърди, като му кажеш, че опита му е само от телевизията и интернета.
начи бас фащам, че е ръкоделец от висок разряд.Чел съм книжка към младежта от преди 100 години и там пишеше, че ръкоблудството е смъртен грях. Ма глей кви хубави думички сме имали някога, а как сме ги осрали:
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар