Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
При колите, ще отнеме 1-2 години докато придобия увереност зад волана.
Трябват ми точно 2 часа да поизчистя провинциалния ни имот от мухите. Иначе е чист и подреден. Пружини няма. Мебелите са по поръчка от Троян, с дърворезба.
Ако баща ми беше инвестирал парите в злато или имоти в София преди 25 г., щяхме да сме милионери. Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,
И трябва да си благодарен на родителите си.Правили са хората каквото могат.Last edited by mirodes; 25.02.2025, 13:38.
- 1 like
Коментар
-
По линия на социалните мрежи се запознах с възрастна леля, която ме хареса и ме иска за зет. Тя е ръководител на фолклорна група в провинцията и са много хубаво провинциално семейство, с ценности, всичко си имат.
Дъщеря й е модел и изглежда много атрактивно, от новия тип. Много яка. За нея часовникът тиктака и наближава 40 г. Обаче реагира много лошо при идеята да пием кафе в София, все едно ще я изям. И нямаше среща.
Лелята все още не се е отказала и иска да се срещнем случайно, когато дъщеря й е в София. Един приятел видя снимка на мацката и казва: "С нея само проблеми ще имаш. Като дойде в София, ще спи с мъжете (огън е) и ще имаш много проблеми с нея."
Аз разказах на лелята, че съм от добро семейство, изповядвам старите ценности, имаме имущество, освен това имам и хубав чеиз (казах го малко на майтап, но е така).
Няколко пъти се "хвалиш", че имаш "хубав чеиз"...
Евго, чеизът - както е известно - съдържа покъщнината и дрехите, с които невестата влиза в дома на своя съпруг. Нали знаеш това? Защо тогава се натискаш с твоя "голям чеиз"?
В тоя смисъл - ти съпруг ли си търсиш, когато парадираш като мома - с твоя чеиз?
Освен това - защо винаги обсъждаш "с приятели" твоите познанства с дамите, при което техните мнения са решаващи за твоя (?!?) избор! Защо изобщо съгласуваш и държиш на чуждото мнение? Някой си бил ти казал, че "ще имаш проблеми (много!), защото тя "ще спи с мъжете"! Е, как точно я усетихте вие тая работа? Психолози! Тая ще спи, а другата - няма да спи! Такива "спецове" по женското мислене (и спане) - професори!
Обаче! Тая - дето "ще спи с мъжете" - защо не иска да спи с Евго? Евго е мъж! Евго - с чеиза! Има нещо сбъркано в цялата история. Тя дори кафе не иска да пие "все едно ще я изядеш". Прованс - отвсякъде! Тая не е редовна! А какви маркови боксерки изпуска... Аве, наречи една жена "модел" и повече с нея не се занимавай! Да не би да е намекнала, че нямаш маркови боксерки? Пепел й на езика! За чистота нещо да е намеквала,? Чудя се откъде може да изскочи зайчето...
Все пак - залагам на това, че редовно ИМ намекваш, че часовникът им тактика и наближават 40-те!
Защо само им намекваш за това? Я си им го казвай директно, после показвай ластика на марковата боксерка, врътвай се - и напускай като победител - ама-ха и провинциалистки!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Когато планината не отива при Мохамед,Мохамед отива при планината. Няма да я чакаш тя да дойде в София, а ти отиваш при нея .Аз затова ти казах да си купиш лъскава кола,без кола ли си жените автоматично те смятат за лузър,а пък ако е лъскава доста им се вдигаш в очите.Майка й може само да ви запознае,ама в леглото ти няма да я вкара.
Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,Last edited by Evgo; 25.02.2025, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМного жалко. С последните си няколко реплики за "западното циврене" падна много ниско ...
Много сме разочаровани
Нищо чудно. Не сте виновни вие
И в Англия, и в Испания попадат българи, замъкнали балкански "социалистически" мироглед, озовават се отново в балканска среда, и продължават да гледат с неразбиране, завист и омраза чуждото за тях общество.
За 20 години навън нямам спомен испански политик или дипломат да плаче на супер важно събитие. Европа има нужда от зрели лидери, а не от изнежени бюргери с фалшива идилия около себе си. Видях статията, която си постнал. Приеми без драми, че тук мненията ни не съвпадат и не преминавай излишно в лични характеристики подобно на други форумци.
Тук “Балканският манталитет” няма нищо общо.
Има си правила на поведение и в политиката и в дипломацията. Етикет. Много лоша услуга прави този първо на Германия и второ на Европа.
Макрон ми харесва много повече като поведение.Last edited by Selena2024; 25.02.2025, 13:21.
Коментар
-
По линия на социалните мрежи се запознах с възрастна леля, която ме хареса и ме иска за зет. Тя е ръководител на фолклорна група в провинцията и са много хубаво провинциално семейство, с ценности, всичко си имат.
Дъщеря й е модел и изглежда много атрактивно, от новия тип. Много яка. За нея часовникът тиктака и наближава 40 г. Обаче реагира много лошо при идеята да пием кафе в София, все едно ще я изям. И нямаше среща.
Лелята все още не се е отказала и иска да се срещнем случайно, когато дъщеря й е в София. Един приятел видя снимка на мацката и казва: "С нея само проблеми ще имаш. Като дойде в София, ще спи с мъжете (огън е) и ще имаш много проблеми с нея."
Аз разказах на лелята, че съм от добро семейство, изповядвам старите ценности, имаме имущество, освен това имам и хубав чеиз (казах го малко на майтап, но е така).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеТц. Корави мъже са украинците и украинките. Корав народ. Украинец не реве. Нито руснак. Няма го западното презадоволено циврене.
Много сме разочаровани
Нищо чудно. Не сте виновни вие
И в Англия, и в Испания попадат българи, замъкнали балкански "социалистически" мироглед, озовават се отново в ориенталска среда, и продължават да гледат с неразбиране, завист и омраза чуждото за тях общество.
Last edited by barbaron; 25.02.2025, 13:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
краднал е и сега се насира, че ще го хванат
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Christoph_Heusgen
Коментар
-
Има директен влак.
И е близо до нашия провинциален скъп имот.
А по твои наблюдения има ли много желаещи за под наем в масовия сегмент, за нормални, но нелуксозни жилища в София?
може да заведеш момата там и да скърца пружината
предполагам, че имапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Когато западняк се разреве от мен да знаеш - в 99 % от случаите става дума за пари. Слушай ти кака си.препоръка е
Коментар
-
добре, но ти не се помайвай излишно.
има ли удобен превоз до там
да не се прекачваш много с букета и подаръците
че ще ги направиш на нищо
И е близо до нашия провинциален скъп имот.
А по твои наблюдения има ли много желаещи за под наем в масовия сегмент, за нормални, но нелуксозни жилища в София?
Коментар
-
на зеленски още не му е дошло времето
но гарантирано ще реве като бебе
- 2 Харесвания
Коментар
-
барби, мани го тоя изпращеляк
разревал се бил по загубените евроатлантически ценности
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е от Силистренско.
Обаче из провинцията все още си правят буркани, ако има материал за това,
има ли удобен превоз до там
да не се прекачваш много с букета и подаръците
че ще ги направиш на нищопрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тук се хързулваш по особена плоскост разминаваща се с реалността. Емоционалността на балканските народи е много по-богата от тази на дойчовците.
От тези сълзи и сополи за мен възникват някои въпроси:
1. защо точно реве този чичо. Тръмп просто иска да си плащат сметката.
2. финансов одит ли ще правят на този чичо - понеже пластовете се поразместиха?
3. този чичо с тази лабава психика какво прави НС толкова ключов пост и не си контролира андропаузатс?
4. да си видял макрон, Путин, Тръмп или зеленски да реват?
Доста се позамислих вчера като го видях това видео.
но гарантирано ще реве като бебепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар