Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Така че ми прати твоя снимка да оплакна окото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има огромна разлика. Жената изневерява ЕДИНСТВЕНО ако не уважава мъжа си.Докато мъж може да уважава жена си и пак да изневери.
https://youtu.be/afCB4vJChXU?si=GQTHcJRz_VQYOzCT
Коментар
-
Зависи от контекста. Няма разлика мъж жена птеродактил. Рогата са си рога.
Всеки си заслужава съдбата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
моля моля да не обиждаме птичките, КРОМАНьОНЕЦ, НЕАНДЕРТАЛЕЦ явно все още се намират таквиз а уж били избити
Коментар
-
Зависи от контекста. Няма разлика мъж жена птеродактил. Рогата са си рога.
Всеки си заслужава съдбата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Главното за нас - мъжете - е: да живеем под крилото на (някоя) майка.
Нещо повече - майката е създанието, което бди над нас. Грижите са следствие от всичко, което е заложено от Природата - като качества у майките, за да съхранят този така ценен ген (в доста случаи - мутирал)...
Жената, която по естествен начин би трябвало да поеме грижата за нас - мъжете (след майката) - за съжаление НЕ разбира по този начин своята основна роля - да опази водещата роля на това висше творение на сперматозоиди. Тя неправилно се концентрира - бай-напред върху новото поколение и мъжът (висшето творение на Природата) изведнъж остава на заден план...
Жените трябва винаги да живеят със съзнанието, че "трябва да се грижат за мъж!" - ако искат да получат нашето благоволение, без което те не биха могли да се реализират успешно. "Не чувате петела!" - и това си е!
Шекспир го казал най-добре: “Мяра според мяра”.
Коментар
-
Преди написа, че жена ми ме командвала, сега,че прекалено се раздавала. Нямаш задоволяване, каквото и да напиша намираш кусури.Толкова ли не се намери някой текст, който да те задоволи.
А рога се слагат САМО на мъж.На жена рога не се слагат, даже жените уважават повече мъже,които им изневеряват,щото такива мъже са желани от други жени.
Всеки си заслужава съдбата.
Коментар
-
Точно тогава ѝ се поставят рога. Хората, в частност мъжете, имат склонността да не оценяват този, който се раздава.
Важи за всички отношения:
братя - сестри
деца - родители
съпруг - съпруга
Ти си нагледен пример, че жена ти се е раздавала прекалено. Такова неуважение горката не е заслужила.
Рецептата - да се поставят граници и да се дава точно толкова колкото се получава.
Под даване имам предвид отношение към другия човек, внимание и грижа.
Главното за нас - мъжете - е: да живеем под крилото на (някоя) майка.
Нещо повече - майката е създанието, което бди над нас. Грижите са следствие от всичко, което е заложено от Природата - като качества у майките, за да съхранят този така ценен ген (в доста случаи - мутирал)...
Жената, която по естествен начин би трябвало да поеме грижата за нас - мъжете (след майката) - за съжаление НЕ разбира по този начин своята основна роля - да опази водещата роля на това висше творение на сперматозоиди. Тя неправилно се концентрира - бай-напред върху новото поколение и мъжът (висшето творение на Природата) изведнъж остава на заден план...
Жените трябва винаги да живеят със съзнанието, че "трябва да се грижат за мъж!" - ако искат да получат нашето благоволение, без което те не биха могли да се реализират успешно. "Не чувате петела!" - и това си е!
- 1 like
Коментар
-
Точно тогава ѝ се поставят рога. Хората, в частност мъжете, имат склонността да не оценяват този, който се раздава.
братя - сестри
деца - родители
съпруг - съпруга
Ти си нагледен пример, че жена ти се е раздавала прекалено. Такова неуважение горката не е заслужила.
Рецептата - да се поставят граници и да се дава точно толкова колкото се получава.
Под даване имам предвид отношение към другия човек, внимание и грижа.
А рога се слагат САМО на мъж.На жена рога не се слагат, даже жените уважават повече мъже,които им изневеряват,щото такива мъже са желани от други жени.Last edited by mirodes; 15.06.2025, 10:24.
- 1 like
Коментар
-
Нищо подобно няма.Ако някоя жена тръгне с рогата напред и се опита да командва мъжа,само някой льольо ще й се върже.Не случайно има и толкова разводи,щото мъжете не искаме доминиращи жени и такива, с които да воюваме. Жените на льольовците пък им слагат рога. Но ако една жена е нежна към мъжа си,грижи се за него,децата и домакинството може да постигне каквото си поиска в брака(естествено без курвалък).А в моя случай се е досещала и за някои мои забежки,но не го е правила на проблем,щото знае,че аз съм отдаден на семейството си,не на други жени.
Ето това не разбират голяма част от жените в наши дни и в резултат са стари моми,разведени или командват някой льольо,с който не са щастливи.
братя - сестри
деца - родители
съпруг - съпруга
Под даване имам предвид отношение към другия човек, внимание и грижа.Last edited by Selena2024; 15.06.2025, 09:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
А трябва да даваш без да очакваш нищо насреща. Това е най-печелившата формула, която е записана и в Писанието - "Дай и ще ти се преумножи". Но се има предвид да дадеш с чисто сърце. Ако някой си мисли, че даването е пазарна категория - няма да стане. Чистото сърце е вратата към всички светове. За съжаление сърцата ни бият в джобовете и човек трябва да е нудист, за да показва чисти намерения.
Коментар
-
Ми върни се назад и си чети постовете. Това с “контрола” и “уважението” ти е болна тема.
Всъщност нещата са доста по-прости. Даваш, колкото получаваш.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар