IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И танците не помагат ако мъжът не е самоуверен и не знае как да говори с жените. Имам един съсед вече е на 46 години с добра професия, висок,слаб,симпатичен и така и не може да си намери приятелка.В селото има танцов състав по народни танци и понякога играят на центъра и веднъж ги гледах, добър танцьор е,имаше няколко готини пичета в състава, по екскурзии ходят и пак нищо.Ако е някой по-тарикат да ги е изпраскал половината състав.Ама той като е дърво, не им прави пичи мохабед ще си стои сам.И в университета имах такъв колега-беше като културист, ама така и не можа да изчука някоя мадама.Сваляше една грозна и тя го отряза.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Бай Мико, ми ти си ключа към успеха на Евго, дъщери имаш. Помогни на наш Евгени.

Когато си купя раницата, в която да го нося - специално ще ти го кажа.

Вече казах: не съм сватовник, а и не само те са доказателството, че има нормални българки и те са болшинството, които някои не искат да "видят". Евго вече не може да избира. Не може и да се променя, а и не го иска. Той си живурка и му е добре. Лаф да става!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не, че мнението ми би имало някакво значение, ама... Всичко се формира от ранна детска възраст. В напреднала възраст мисленето е фиксирано. Отклонения от рамката - няма и не може да има.

Повече от мъжете, които живеят със съзнанието, че са в младежката си възраст - редуват интелектуално и физическо натоварване. Не винаги е така.

Например: от един млад счетоводител, след няколкочасови умствени "усилия" - очаквам да се скапе във фитнеса, при което да постигне очаквания баланс (интелект-физика), а след фитнеса - какво му пречи (на младежа) - да отскочи в залата за танци?

Не става въпрос за професионални занимания с танци, където вече сме коментирали големите физически натоварвания, но много дами - след работа, няколко пъти седмично - се подлагат на подобни на професионалните танцьори- физически натоварвания. И са доволни от себе си! Млади, красиви, усмихнати, яки!

НЕ се оплакват, че са изморени след работа! Как го постигат! Защо след работа тия са в залите и се скапват? Разбира се, че не бързат след работа да се излегнат с телефона в къщи..., по-късно могат да погледнат телефона си...

Разбира се, че визирам реално съществуващи хора - например моите дъщери и техните приятелки... Скапват се, но са доволни и усмихнати! И аз се хващам с тях, но младите хора имат своя мотивация. Трябва да я имат, щом са млади..

Извод: хората търсят съмишленици в реалния живот. Никой не може да промени някого със съвети, още повече - онлайн.

И не го играя сватовник.

Ама иначе - "за България било голям проблем да се намери (жена)..." - философии от класа! Изморени след работа... , "изморени" от ... социалните мрежи...

"Проверявал съм за танците..." Човек да губи време "да проверява" (за танци) - ... да отиде до там и да не почне танците??? Връща се в къщи (доволен от факта, че е "проверил"..., щастлив..., ляга в леглото усмихнат и ...... влиза в чата... Майтапи, братО... Мотивирани до последно и преповтаряни всеки ден: няма жени! И в същото време: "демографски проблеми - но жените са виновни, защото не пускат"... В интерес на истината: наистина "не пускат" (на всеки)....

Бай Мико, ми ти си ключа към успеха на Евго, дъщери имаш. Помогни на наш Евгени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм проверявал за танците,...

И не ми е много ОК изморен след работа да ходя да танцувам. Но ще отида, да видим дали ще стане нещо.

Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери ....

Не, че мнението ми би имало някакво значение, ама... Всичко се формира от ранна детска възраст. В напреднала възраст мисленето е фиксирано. Отклонения от рамката - няма и не може да има.

Повече от мъжете, които живеят със съзнанието, че са в младежката си възраст - редуват интелектуално и физическо натоварване. Не винаги е така.

Например: от един млад счетоводител, след няколкочасови умствени "усилия" - очаквам да се скапе във фитнеса, при което да постигне очаквания баланс (интелект-физика), а след фитнеса - какво му пречи (на младежа) - да отскочи в залата за танци?

Не става въпрос за професионални занимания с танци, където вече сме коментирали големите физически натоварвания, но много дами - след работа, няколко пъти седмично - се подлагат на подобни на професионалните танцьори- физически натоварвания. И са доволни от себе си! Млади, красиви, усмихнати, яки!

НЕ се оплакват, че са изморени след работа! Как го постигат! Защо след работа тия са в залите и се скапват? Разбира се, че не бързат след работа да се излегнат с телефона в къщи..., по-късно могат да погледнат телефона си...

Разбира се, че визирам реално съществуващи хора - например моите дъщери и техните приятелки... Скапват се, но са доволни и усмихнати! И аз се хващам с тях, но младите хора имат своя мотивация. Трябва да я имат, щом са млади..

Извод: хората търсят съмишленици в реалния живот. Никой не може да промени някого със съвети, още повече - онлайн.

И не го играя сватовник.

Ама иначе - "за България било голям проблем да се намери (жена)..." - философии от класа! Изморени след работа... , "изморени" от ... социалните мрежи...

"Проверявал съм за танците..." Човек да губи време "да проверява" (за танци) - ... да отиде до там и да не почне танците??? Връща се в къщи (доволен от факта, че е "проверил"..., щастлив..., ляга в леглото усмихнат и ...... влиза в чата... Майтапи, братО... Мотивирани до последно и преповтаряни всеки ден: няма жени! И в същото време: "демографски проблеми - но жените са виновни, защото не пускат"... В интерес на истината: наистина "не пускат" (на всеки)....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Дядо Стефчо комресор ли го е играл? Горкият, тя хидравликата му изобщо не е работела.
            На 80 г. самолетът не лети вече. Ванга му казвала "курварино" и беше голям мераклия. Дори са го давали в "Нощен магазин".

Коментар

Бог да го прости.

Аз си спомням и за дядо Стефчо, който си замина преди около 20 г. Казваше: "обичам да ги галкам, да ги милвам, да им пускам топъл въздух",
              Дядо Стефчо комресор ли го е играл? Горкият, тя хидравликата му изобщо не е работела.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNde1aK4v/
                Жената я питат кое е най-странното място,на което сте правили секс и тя отговаря:"В г..а".

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                  Да почетем паметта на един от най-големите плейбои на България-Митьо Пищова.Много хора мислят, че лъжеше за бройката на жените, с които е бил,но дори и да е послъгвал пак е бил с много жени.Имам един подобен познат, който 40 години беше сервитьор на Слънчев бряг и каза, че не знае точно с колко жени е бил,но са над 1000.Винаги е елегантно облечен и му се носи славата в целия град.
                  Бог да го прости.

Аз си спомням и за дядо Стефчо, който си замина преди около 20 г. Казваше: "обичам да ги галкам, да ги милвам, да им пускам топъл въздух",

Коментар

• Да почетем паметта на един от най-големите плейбои на България-Митьо Пищова.Много хора мислят, че лъжеше за бройката на жените, с които е бил,но дори и да е послъгвал пак е бил с много жени.Имам един подобен познат, който 40 години беше сервитьор на Слънчев бряг и каза, че не знае точно с колко жени е бил,но са над 1000.Винаги е елегантно облечен и му се носи славата в целия град.
                    Last edited by Vergil1975; 04.03.2025, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                      Време е да се преименува темата.

Коментар

• Време е да се преименува темата.

Коментар

По принцип си прав.

Разкажи някоя реална история от твоя опит,
                          Евгич, ти да не тръгна да си лягаш и да искаш нещо за лека нощ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Колкото повече одъртяваш , толкова по трудно ще става! Жена не се намира,намират се други неща! Жена се среща!

По принцип си прав.

Разкажи някоя реална история от твоя опит,

Коментар

Аз съм проверявал за танците, няма събота и неделя. Обикновено са 18 часа през седмицата.

И не ми е много ОК изморен след работа да ходя да танцувам. Но ще отида, да видим дали ще стане нещо.

Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери жена за семейство. Има меркантилност и няма любов.

И да ви кажа варианта разведен мъж с деца, които живетя при майката и новият й мъж, също не е хубав. Той ги вижда рядко и се създават сложни отношения.
                              Колкото повече одъртяваш , толкова по трудно ще става! Жена не се намира,намират се други неща! Жена се среща!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Той на танци се кани да тръгва от повече от 5 години и още не е стъпил на подиум, а ти - на Витоша го пращаш... Нека първо свърши танците - надявам се до 5 години да му мине мерака да танцува. Така де: едно по едно да ги кара, защото много изморен се връща от работа...

Пък и още нямам раница, в която да го нося. Ще му се влачат краката и ще ме спъва...

Аз съм проверявал за танците, няма събота и неделя. Обикновено са 18 часа през седмицата.

Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери жена за семейство. Има меркантилност и няма любов.

И да ви кажа варианта разведен мъж с деца, които живеят при майката и новият й мъж, също не е хубав. Той ги вижда рядко и се създават сложни отношения.
                                Last edited by Evgo; 04.03.2025, 15:06.

Коментар

Working...
                                X