И танците не помагат ако мъжът не е самоуверен и не знае как да говори с жените. Имам един съсед вече е на 46 години с добра професия, висок,слаб,симпатичен и така и не може да си намери приятелка.В селото има танцов състав по народни танци и понякога играят на центъра и веднъж ги гледах, добър танцьор е,имаше няколко готини пичета в състава, по екскурзии ходят и пак нищо.Ако е някой по-тарикат да ги е изпраскал половината състав.Ама той като е дърво, не им прави пичи мохабед ще си стои сам.И в университета имах такъв колега-беше като културист, ама така и не можа да изчука някоя мадама.Сваляше една грозна и тя го отряза.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Бай Мико, ми ти си ключа към успеха на Евго, дъщери имаш. Помогни на наш Евгени.
Когато си купя раницата, в която да го нося - специално ще ти го кажа.
Вече казах: не съм сватовник, а и не само те са доказателството, че има нормални българки и те са болшинството, които някои не искат да "видят". Евго вече не може да избира. Не може и да се променя, а и не го иска. Той си живурка и му е добре. Лаф да става!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не, че мнението ми би имало някакво значение, ама... Всичко се формира от ранна детска възраст. В напреднала възраст мисленето е фиксирано. Отклонения от рамката - няма и не може да има.
Повече от мъжете, които живеят със съзнанието, че са в младежката си възраст - редуват интелектуално и физическо натоварване. Не винаги е така.
Например: от един млад счетоводител, след няколкочасови умствени "усилия" - очаквам да се скапе във фитнеса, при което да постигне очаквания баланс (интелект-физика), а след фитнеса - какво му пречи (на младежа) - да отскочи в залата за танци?
Не става въпрос за професионални занимания с танци, където вече сме коментирали големите физически натоварвания, но много дами - след работа, няколко пъти седмично - се подлагат на подобни на професионалните танцьори- физически натоварвания. И са доволни от себе си! Млади, красиви, усмихнати, яки!
НЕ се оплакват, че са изморени след работа! Как го постигат! Защо след работа тия са в залите и се скапват? Разбира се, че не бързат след работа да се излегнат с телефона в къщи..., по-късно могат да погледнат телефона си...
Разбира се, че визирам реално съществуващи хора - например моите дъщери и техните приятелки... Скапват се, но са доволни и усмихнати! И аз се хващам с тях, но младите хора имат своя мотивация. Трябва да я имат, щом са млади..
Извод: хората търсят съмишленици в реалния живот. Никой не може да промени някого със съвети, още повече - онлайн.
И не го играя сватовник.
Ама иначе - "за България било голям проблем да се намери (жена)..." - философии от класа! Изморени след работа... , "изморени" от ... социалните мрежи...
"Проверявал съм за танците..." Човек да губи време "да проверява" (за танци) - ... да отиде до там и да не почне танците??? Връща се в къщи (доволен от факта, че е "проверил"..., щастлив..., ляга в леглото усмихнат и ...... влиза в чата... Майтапи, братО... Мотивирани до последно и преповтаряни всеки ден: няма жени! И в същото време: "демографски проблеми - но жените са виновни, защото не пускат"... В интерес на истината: наистина "не пускат" (на всеки)....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм проверявал за танците,...
И не ми е много ОК изморен след работа да ходя да танцувам. Но ще отида, да видим дали ще стане нещо.
Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери ....
Не, че мнението ми би имало някакво значение, ама... Всичко се формира от ранна детска възраст. В напреднала възраст мисленето е фиксирано. Отклонения от рамката - няма и не може да има.
Повече от мъжете, които живеят със съзнанието, че са в младежката си възраст - редуват интелектуално и физическо натоварване. Не винаги е така.
Например: от един млад счетоводител, след няколкочасови умствени "усилия" - очаквам да се скапе във фитнеса, при което да постигне очаквания баланс (интелект-физика), а след фитнеса - какво му пречи (на младежа) - да отскочи в залата за танци?
Не става въпрос за професионални занимания с танци, където вече сме коментирали големите физически натоварвания, но много дами - след работа, няколко пъти седмично - се подлагат на подобни на професионалните танцьори- физически натоварвания. И са доволни от себе си! Млади, красиви, усмихнати, яки!
НЕ се оплакват, че са изморени след работа! Как го постигат! Защо след работа тия са в залите и се скапват? Разбира се, че не бързат след работа да се излегнат с телефона в къщи..., по-късно могат да погледнат телефона си...
Разбира се, че визирам реално съществуващи хора - например моите дъщери и техните приятелки... Скапват се, но са доволни и усмихнати! И аз се хващам с тях, но младите хора имат своя мотивация. Трябва да я имат, щом са млади..
Извод: хората търсят съмишленици в реалния живот. Никой не може да промени някого със съвети, още повече - онлайн.
И не го играя сватовник.
Ама иначе - "за България било голям проблем да се намери (жена)..." - философии от класа! Изморени след работа... , "изморени" от ... социалните мрежи...
"Проверявал съм за танците..." Човек да губи време "да проверява" (за танци) - ... да отиде до там и да не почне танците??? Връща се в къщи (доволен от факта, че е "проверил"..., щастлив..., ляга в леглото усмихнат и ...... влиза в чата... Майтапи, братО... Мотивирани до последно и преповтаряни всеки ден: няма жени! И в същото време: "демографски проблеми - но жените са виновни, защото не пускат"... В интерес на истината: наистина "не пускат" (на всеки)....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Дядо Стефчо комресор ли го е играл? Горкият, тя хидравликата му изобщо не е работела.
Коментар
-
Бог да го прости.
Аз си спомням и за дядо Стефчо, който си замина преди около 20 г. Казваше: "обичам да ги галкам, да ги милвам, да им пускам топъл въздух",
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNde1aK4v/
Жената я питат кое е най-странното място,на което сте правили секс и тя отговаря:"В г..а".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеДа почетем паметта на един от най-големите плейбои на България-Митьо Пищова.Много хора мислят, че лъжеше за бройката на жените, с които е бил,но дори и да е послъгвал пак е бил с много жени.Имам един подобен познат, който 40 години беше сервитьор на Слънчев бряг и каза, че не знае точно с колко жени е бил,но са над 1000.Винаги е елегантно облечен и му се носи славата в целия град.
Аз си спомням и за дядо Стефчо, който си замина преди около 20 г. Казваше: "обичам да ги галкам, да ги милвам, да им пускам топъл въздух",
- 1 like
Коментар
-
Да почетем паметта на един от най-големите плейбои на България-Митьо Пищова.Много хора мислят, че лъжеше за бройката на жените, с които е бил,но дори и да е послъгвал пак е бил с много жени.Имам един подобен познат, който 40 години беше сервитьор на Слънчев бряг и каза, че не знае точно с колко жени е бил,но са над 1000.Винаги е елегантно облечен и му се носи славата в целия град.Last edited by Vergil1975; 04.03.2025, 16:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
По принцип си прав.
Разкажи някоя реална история от твоя опит,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Колкото повече одъртяваш , толкова по трудно ще става! Жена не се намира,намират се други неща! Жена се среща!
По принцип си прав.
Разкажи някоя реална история от твоя опит,
Коментар
-
Аз съм проверявал за танците, няма събота и неделя. Обикновено са 18 часа през седмицата.
И не ми е много ОК изморен след работа да ходя да танцувам. Но ще отида, да видим дали ще стане нещо.
Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери жена за семейство. Има меркантилност и няма любов.
И да ви кажа варианта разведен мъж с деца, които живетя при майката и новият й мъж, също не е хубав. Той ги вижда рядко и се създават сложни отношения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Той на танци се кани да тръгва от повече от 5 години и още не е стъпил на подиум, а ти - на Витоша го пращаш... Нека първо свърши танците - надявам се до 5 години да му мине мерака да танцува. Така де: едно по едно да ги кара, защото много изморен се връща от работа...
Пък и още нямам раница, в която да го нося. Ще му се влачат краката и ще ме спъва...
Конкретно за България е голям проблем един мъж да си намери жена за семейство. Има меркантилност и няма любов.
И да ви кажа варианта разведен мъж с деца, които живеят при майката и новият й мъж, също не е хубав. Той ги вижда рядко и се създават сложни отношения.Last edited by Evgo; 04.03.2025, 15:06.
Коментар
Коментар