Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Зацко е прав, смени паролата, със задна дата нищо не можеш да направиш. Сменяш паролата и запазваш старите текстове от редакция. Човекът, който те е хакнал, вероятно е ползвал и VPN или динамично IP и няма как да бъде изловен от администартора по IP.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И как разбра, че съм фантазирал?Да не си ми светил?
И въпросът ми не беше зададен към теб, щото е ясно, че никоя не си свалил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ако паролата ви е дума, която я има в речник - то нямате парола. Сменете я и/или добавете спец. символи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ти сега.- какво? Искаш да почна като теб и Евго - да фантазирам, ли? Няма да ти се получи.
Тук - освен хубави гаджета - напълно възможно е да четат и моите деца, а защо не - и внуци.
Обикновено Евго се възбужда от такива "постижения", но вие си пишете - нито сте ми на акъла, нито пък - на (само)възпитанието.
А ти - кога ще му платиш курорта на Слънчака, за да фантазира/ да ти се хвали той, самият?
И въпросът ми не беше зададен към теб, щото е ясно, че никоя не си свалил.Last edited by Vergil1975; 08.07.2025, 20:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеМного замря темата. Някой няма ли да се похвали с някое лятно завоевание?
Ти сега.- какво? Искаш да почна като теб и Евго - да фантазирам, ли? Няма да ти се получи.
Тук - освен хубави гаджета - напълно възможно е да четат и моите деца, а защо не - и внуци.
Обикновено Евго се възбужда от такива "постижения", но вие си пишете - нито сте ми на акъла, нито пък - на (само)възпитанието.
А ти - кога ще му платиш курорта на Слънчака, за да фантазира/ да ти се хвали той, самият?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеМного замря темата. Някой няма ли да се похвали с някое лятно завоевание?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеБарби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?
Алекс е изтрил коментар привидно мой от днес в 8:23.
Работата е там, че аз днес въобще не съм писала.
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеЗапочвате да се заяждате! Престанете!!!
Аз направих реклама на форума, но пак съм изтрит заради "заяждане"... Реклама - изтриване: две несъвместими действия! Тая Алекс е много палава!
Ако не бях чел темата - откъде щях да науча за красавеца (любимец на Евго) - някой си Ж. Игнатов, който преди 20 години е бил главен редактор на "Искрено и лично", като е бил и любимец на майката на Евго?
Всеки обича някого, а аз опирам пешкира! Добре де - ще се жертвам за любовта!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Барби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Барби, някой днес е писал от моя профил. Това не съм аз. Технически възможно ли е?
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?препоръка е
Коментар
-
Техничарите във форума моля посъветвайте ме какво да направя!?Last edited by aleks262; 08.07.2025, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе ти да не си някоя баба в тяло на 45 годишен лввент?
Как можеш да кажеш "предаванията му са хубави". Та тая боза от някви лели се гледа, работата стана "барабар Евго с лелите"
https://vm.tiktok.com/ZNdPT3aVW/
Коментар
Коментар