IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Евго, един гараж + едно Харли или някакъв чопър, ще си бръмчиш леко в София и мадамите сами ще искат да се снимат и да се качват по мотора. И след време цената на гаража ще избие тази на Харлито, ако пък го къташ, може и то да стане ценно.
    Аз не съм като Диска и няма да мога да избера хубав гараж на хубаво място.

А и хората вече са се светнали. Ти как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Имах един съсед, доста по-млад от мен
      Караше отвреме навреме един Jaguar, сигурно наследил от баща си
      .......
      Имаше аристократичен вид, но очевидно безработен.
      И един ден изчезна - взеха му жилището поради неизплатени данъци.

Та внимавай да не те сполети същото
      На практика - за да го сполети същото - би трябвало да опоска още вили, къщи и апартаменти, които тати му е купувал преди години. Нямат свършване тия къщи, но той и не иска да ги дава на безценица..., а и - апартите не са в София...

Вече каза, че е продал няколко къщи, вили и имоти, за да купи апартамент. "Осребрява" и постоянно е недоволен, защото вече е "инвеститор", който вчера (постфактум) е видял цените в София, но в останалите градове цените не скачат толкова...

Ще се "осребрява" (продават имоти на безценица) до дупка! Не вярвам да може да изхарчи всичко, което лошият тати не "му бил купил", за да обеднее толкова..., а да не забравяме и факта, че мама има пенсия - жива и здрава...
      Last edited by mikomikov; 19.02.2025, 15:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм я диверсифицирал. Много добре знам как инфлацията "гризе" от депозита дългосрочно. И не е хубаво да стоиш само в пари.

Като грешка отчитам, че не купих един евтин апартамент за 30 000 евро до 2016 г. Сега гараж се купува за толкова пари. Но по онова време паричният ми поток не беше кой знае колко мощен и не се реших. Отделно за евтините квартали в София има проблем с намирането на наематели.

Относно коментара на Миродес, действително лошите момчета се приемат добре от жените и са харесвани, но трябва да са хубави визуално, .

Бих добавил, че много българки си търсят путьо, когото да командват и да го "впрегнат" в каретата. Сега съм намерил един сайт с булки от Украйна, но не са много активни.
        Евго, един гараж + едно Харли или някакъв чопър, ще си бръмчиш леко в София и мадамите сами ще искат да се снимат и да се качват по мотора. И след време цената на гаража ще избие тази на Харлито, ако пък го къташ, може и то да стане ценно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
          Баща ми не е работил в служите никога. И той и дядо ми са били на платена длъжност и са разполагали с пари (единият е вземал над 300 лв през 60-те години, а другият 800 лв в края на 80-те години, когато много хора вземаха по 120-140 лв) и са правили много услуги на хората.
          За съжаление не са купували жилища и не бяха точни към семейството си.
          Имах един съсед, доста по-млад от мен
          Караше отвреме навреме един Jaguar, сигурно наследил от баща си
          След това премина на автобус - живеем във вилна зона край Париж
          След това го виждах пеша да отива на гарата, с един овехтял балтон.
          Имаше аристократичен вид, но очевидно безработен.
          И един ден изчезна - взеха му жилището поради неизплатени данъци.

Та внимавай да не те сполети същото

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Парата може да е на сигурно от апаши, ама ако не носи доходност над инфлацията я смятай папана.
            Аз съм я диверсифицирал. Много добре знам как инфлацията "гризе" от депозита дългосрочно. И не е хубаво да стоиш само в пари.

Като грешка отчитам, че не купих един евтин апартамент за 30 000 евро до 2016 г. Сега гараж се купува за толкова пари. Но по онова време паричният ми поток не беше кой знае колко мощен и не се реших. Отделно за евтините квартали в София има проблем с намирането на наематели.

Относно коментара на Миродес, действително лошите момчета се приемат добре от жените и са харесвани, но трябва да са хубави визуално, .

Бих добавил, че много българки си търсят путьо, когото да командват и да го "впрегнат" в каретата. Сега съм намерил един сайт с булки от Украйна, но не са много активни.

Коментар

• Пред жените слабост не трябва да се показва. Колкото един мъж е по-близо като характер до героя на Иван Иванов от"Всичко е любов ",толкова по-добри са взаимоотношенията му с жените.Ако един мъж е добър жените го възприемат като слаб и си губят уважението към него.

Коментар

+1

В последно време границата се е вдигнала, преди години 30+ несемейни бяха безнадеждни случаи, сега са все още млади. То не е до възраст ........,

Парата е на сигурно място и е изкарана трудно.
                Парата може да е на сигурно от апаши, ама ако не носи доходност над инфлацията я смятай папана.

Коментар

.....

Парата е на сигурно място и е изкарана трудно.

Може би е изкарана "трудно", ама от тати в службите..

Сега всеки може да "изкарва" пари като продава имоти.

Той - тати - не разбираше нищо от инвестиции, ама пак имаЛ изкарана трудно парА... На влог - си ТИ ги представям, за да "трупат" лихва, а инфлацията да си ги хапва...

Нали мама така те учи, "инвеститоре"? И изобщо не те слуша? На "сигурно място" са ВИ паричките - все пак личният ти принос е доста съмнителен.

Тия родители нищо не НИ оставиха - на 50 минус - голи-голенички в София!

Коментар

Ще го имам предвид, но не ги водя в квартални мизерни места.

То те се държат неадекватно, както съм разказвал.
                    Не важно колко пара имаш а с колко си готов да се разделиш.Е всичките ли са неадekватни?
                    Last edited by nradev1111; 19.02.2025, 02:12.

Коментар

• Търся си МИЛИАРДЕРКА да ме осигури . С милиона и сам се справям
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

А бе не ми разбра мисълта.Мани я арендаторката каква била.А мисълта ми е че мислиш и играеш на дребно.И девойките ги чепиш бира на кврталния нон стоп.Викаш по непознати няма да се охрчваш.Може да имаш пари ,ама като ги заведеш на бира в нон стопа и те си мислят че нямаш.Имаш ама не ти личи.И на втора среща не идват.Я заведи некоя девойка в някой приличен ресторант да видим дали ще откаже.Има голяма веротност бързо да се опознаете.
                        Ще го имам предвид, но не ги водя в квартални мизерни места.

То те се държат неадекватно, както съм разказвал.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Много младежи, които са по-умни от теб и прочетат какво пишеш във всяка тема на форума, ще си кажат един ден:
                          - Не бих могъл/могла да живея цял живот в една държава с такива индивиди. Заминавам !
                          По-скоро младежите като разберат какво сте причинили на България и на техните родители, ще ви намразят и ще ви презират цял живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Оправдания, оправдания, оправдания и пак оправдания. Те и убийците си имат оправдание. Путин също си има оправдание.
                            Не ви питам каква е била тогава обстановката в България, защото каквато е била за вас, такава е била и за всички останали хора, които останаха в България. Питам ви защо с действията си решихте още повече да я влошите тази обстановка? Защо с действията си забихте нож в гърба на останалите в България Българи? Защо доведохте страната до Национална катастрофа?
                            То оправданието е като гъза - всеки го носи в себе си, но тогава в него момент от време всеки един българин имаше 2 алтернативи:
                            1. Да запретне ръкави и с труд и даване на данъци да помогне на държавата да се измъкне от блатото.
                            2. Да избяга от България, завличайки я със 100 000 EUR, и влошавайки по този начин още повече и без това тежкото положение на останалите Българи
                            Нещо повече - вашата измама и кражба беше не само нагла, но и подла, защото не избягахте с възрастните си родители, а ги оставихте в България да ги издържа вече ограбения от вас и вече със забит нож в гърба от вас останал в България Българин.
                            За това какво оправдание ще си измислите? Нали си адвокатка - кажи ми оправданието прави ли деянията на един престъпник по-малко престъпни? Прави ли един убиец да е по-малко убиец? Защото вашето е с ранг на УМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ИКОНОМИКАТА !!!
                            Много младежи, които са по-умни от теб и прочетат какво пишеш във всяка тема на форума, ще си кажат един ден:
                            - Не бих могъл/могла да живея цял живот в една държава с такива индивиди. Заминавам !

Коментар

Защото арендаторката е хитра селянка и не съм взел 3 х 170 лв. Защо да й ги давам на нея, това са пари от баща ми и не са за нея.

Имам ресурс да купя трети апартамент, тухлен двустаен в хубав квартал, въпреки високите цени. Или пък, тристаен, старо ЕПК за ремонт. Но за сега не го правя предвид общата несигурност и неопределеност.

Селена,

когато русенката се заселваше в София, бях на море и не можах да й помогна. Тя е малко селска пръчка, дива шипка, а аз търся английска роза.
                              А бе не ми разбра мисълта.Мани я арендаторката каква била.А мисълта ми е че мислиш и играеш на дребно.И девойките ги чепиш бира на кврталния нон стоп.Викаш по непознати няма да се охрчваш.Може да имаш пари ,ама като ги заведеш на бира в нон стопа и те си мислят че нямаш.Имаш ама не ти личи.И на втора среща не идват.Я заведи некоя девойка в някой приличен ресторант да видим дали ще откаже.Има голяма веротност бързо да се опознаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Хаха и какви процеси я предизвикаха емиграцията?

БЕЗРАБОТИЦАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПСЕВДОПРИВАТИЗАЦИЯТА ИЛИ ПО НАШЕМУ ПОРЕДНИЯТ ПЛАДНЕЖКИ ГРАБЕЖ.

Хората от цели региони нямаха поминък, докато тебеподобните ти лапаха и приватизираха народни активи.

Този въпрос удобно го заобикаляш.

Това е все едно да кажеш, че е виновна жертвата, а не насилникът.

Защо чехите не емигрират? Добре ти го зададоха този въпрос.

България, драги, я унищожиха комунистите, децата им и внуците им.

Смешен плач е, че понеже са не само лакоми и самозабравили се, но и доволно тъпи - им излязоха криви сметките с населението.

Лека му пръст един близък човек казваше: “кой ми сра в гащите”.
                                Оправдания, оправдания, оправдания и пак оправдания. Те и убийците си имат оправдание. Путин също си има оправдание.

Не ви питам каква е била тогава обстановката в България, защото каквато е била за вас, такава е била и за всички останали хора, които останаха в България. Питам ви защо с действията си решихте още повече да я влошите тази обстановка? Защо с действията си забихте нож в гърба на останалите в България Българи? Защо доведохте страната до Национална катастрофа?

То оправданието е като гъза - всеки го носи в себе си, но тогава в него момент от време всеки един българин имаше 2 алтернативи:

1. Да запретне ръкави и с труд и даване на данъци да помогне на държавата да се измъкне от блатото.

2. Да избяга от България, завличайки я със 100 000 EUR, и влошавайки по този начин още повече и без това тежкото положение на останалите Българи

Нещо повече - вашата измама и кражба беше не само нагла, но и подла, защото не избягахте с възрастните си родители, а ги оставихте в България да ги издържа вече ограбения от вас и вече със забит нож в гърба от вас останал в България Българин.

За това какво оправдание ще си измислите? Нали си адвокатка - кажи ми оправданието прави ли деянията на един престъпник по-малко престъпни? Прави ли един убиец да е по-малко убиец? Защото вашето е с ранг на УМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ИКОНОМИКАТА !!!

Коментар

Working...
                                X