Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То може да е компот от сливи, но няма да ти реагират добре, ако ги закачиш на улицата или в магазина.
Самите жени имат малко високи критерии вече, дори жени на 45 +. Предпочитат да са сами, не искат да слугуват на мъж, но искат да му ползват ресурсите и ако може да е богаташ. Иначе каква да е жена и аз мога да намеря.
да си доста далеч под тези:"високи" критерии
много трудна работа, дори и те имат по-високи критерии
отколкото ти можеш да покриеш
кога отивате с мама на вилата
може пак да зърнеш ци*ца ....на живопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Виждал си ама не си пипал
по телевизора
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Кое му е трудното?Ти живееш в София, не в Тутракан.В София е пълно с необвързани жени. Един приятел се разведе преди няколко години и си отеба. Накрая си хвана гадже ,която е 26 години по-млада.А той вече е на 51 години и има шкембе. Ти все пишеш за мъже в София, които били без гаджета.Ами проблема е в тях.В София буквално е компот от сливи. Нека да съм ерген със собствено жилище в София, не една,десетки ще си намеря.
Самите жени имат малко високи критерии вече, дори жени на 45 +. Предпочитат да са сами, не искат да слугуват на мъж, но искат да му ползват ресурсите и ако може да е богаташ. Иначе каква да е жена и аз мога да намеря.
Коментар
-
На морето има мацки по моникини, по фейсбук също има, в еротичните канали също, така че цици съм виждал много.
Ти си 55+ и вече си на години. В квартала ми има 3-ма разведени мъже, с деца, на 40+ години, единият е към 50 г. И тримата не влачат мацки, въпреки че са сами от няколко години и изглеждат добре. Само един от тях има любовница, но не живеят заедно. Тя нито го пере, нито му готви, има деца от друг мъж. На тези години е трудно да се намери жена за връзка, не е като на 20+.
Твоят изказ също не е ОК. Пишеш кратко, не даваш лична информация и все се правиш на остроумен и с чуство за хумор,
Коментар
-
На морето има мацки по моникини, по фейсбук също има, в еротичните канали също, така че цици съм виждал много.
Ти си 55+ и вече си на години. В квартала ми има 3-ма разведени мъже, с деца, на 40+ години, единият е към 50 г. И тримата не влачат мацки, въпреки че са сами от няколко години и изглеждат добре. Само един от тях има любовница, но не живеят заедно. Тя нито го пере, нито му готви, има деца от друг мъж. На тези години е трудно да се намери жена за връзка, не е като на 20+.
Твоят изказ също не е ОК. Пишеш кратко, не даваш лична информация и все се правиш на остроумен и с чуство за хумор,
Коментар
-
защо не се фокусираш върху жените в квартала
хд е известен с тяхпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пак повтарям
контактуваш изключително и само с бабички
и някакви измислени фб приятели без гаджета
в резултат на което дори изказа ти е бабешки
и едва ли ще видиш гола ци**ца в тоя живот
освен ако не е бабешка
Коментар
-
Мишо, мисля, че каузата е загубена. Всякакви хора в темата даваха различни съвети, но героят едно си знае, едно си бае.
все се заричам да не пиша ама ме провокира и не мога да се сдържа, вече надежда нямам, че нещо ще се промени.
Живот и здраве след 10 години ще ги четем същите простотии.
или обратна посока
препоръка е
Коментар
-
абсолютно откровен съм
но спазвам някакви граници на приличие
защото не искам да го обидя
а да го провокирам да действа
все се заричам да не пиша ама ме провокира и не мога да се сдържа, вече надежда нямам, че нещо ще се промени.
Живот и здраве след 10 години ще ги четем същите простотии.
Коментар
-
Искрен ли си или премълчаваш? Аз, ако напиша на 100% какво мисля ще бъде много грозно и обидно.
но спазвам някакви граници на приличие
защото не искам да го обидя
а да го провокирам да действапрепоръка е
Коментар
-
Грубо звучи, но си е самата истина. Имаме човек тотално спрял в социалното си развитие, човек без жив контакт с други хора извън работата.
Неспособен да види нормален диалог, а какво остава да е интересен за противоположния пол. И осван всичко друго имаме човек, който по-никакъв начин не желае да промени живота си, но с голяма настървеноност обвинява противоположния пол за несполуките си.
и съм сигурен, че им е оперативно доста интересен
особено когато не е в тяхната компанияпрепоръка е
Коментар
-
каквам каквото мисля
евго може да прави абсолютно същото
няма да ме засегне
Коментар
-
Лошо отношение имаш, да не би да се засегна за ниския тестостерон?
евго може да прави абсолютно същото
няма да ме засегнепрепоръка е
Коментар
Коментар