Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Според мен, не е важен толкова размера, а енергията на един мъж.
Конкретно при него всичко беше много добре на пръв поглед, не беше някой простак. Отделно той е лекар и знае как и колко виагра да ползва, ако трябва,
отвръщавам се вече, като ти чета обясненията и бляновете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеИ сега какво искат жените - прав, голям, лъскав и розов, или черен и още по-голям, или като печурка, или къс ама дебел - колкото жени толкова и мнения според мен, някои даже не ги интересува изобщо, други пък са много фригидни и лежат като дъски какво и да правиш с тях и едно ох няма... трябва да се внимава. Палавите пък са палави от малки... е има някои случай дето към 35+ се отприщват и тръгват. Ама честна, скромна, добра домакиня със соц възпитание от 70-те трудно ще излезе, че и да свирела на флейта
Една колежка от следването дори беше с афроамериканец през 2020 г. и го качи във фейсбук, да се похвали.
И навремето не я харесвах, иначе има и силни качества - умна, оправна. Английски не знаеше хубаво, беше влязла с 3 по английски език.
По-скоро търся жена, която иска да стане майка и няма време да отлага. И да не е ромка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезначи има вариант двуметровия доктор
да извади един половинметров инструмент
Конкретно при него всичко беше много добре на пръв поглед, не беше някой простак. Отделно той е лекар и знае как и колко виагра да ползва, ако трябва,
Коментар
-
И сега какво искат жените - прав, голям, лъскав и розов, или черен и още по-голям, или като печурка, или къс ама дебел - колкото жени толкова и мнения според мен, някои даже не ги интересува изобщо, други пък са много фригидни и лежат като дъски какво и да правиш с тях и едно ох няма... трябва да се внимава. Палавите пък са палави от малки... е има някои случай дето към 35+ се отприщват и тръгват. Ама честна, скромна, добра домакиня със соц възпитание от 70-те трудно ще излезе, че и да свирела на флейта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезначи има вариант двуметровия доктор
да извади един половинметров инструмент
Не си спомням да има някакво съотношение на размера на ръста спрямо мъжкото достойнство.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Имам един познат ,около 1.90 ,номер обувка 39-40. Страшен смЕх , ама божа работа е всичко.
Всъщност, точно при ходилото и височината на човек, пропорциите на Леонардо и Витрувий се различаваха.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е тук съм лично засегнат. Нося малък номер обувки, ама корабът е над средното ниво.
Коментар
-
Е тук съм лично засегнат. Нося малък номер обувки, ама корабът е над средното ниво.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Може би гледат зъбките - дали не е много стар?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. Друго гледат.
- 1 like
Коментар
-
Е тук съм лично засегнат. Нося малък номер обувки, ама корабът е над средното ниво.Last edited by pa4anga; 07.05.2025, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм забелязъл, че жените гледат пръстите на мъжа и номера обувки и правят хипотези за самолетоносача.
- 1 like
Коментар
Коментар