Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
.....и това означава, че......?
Не си мисли, че е практика жените да лягат с теб, ако си столичанин, имаш го примера, че не е така.
Има изключения, но в никакъв случай не е правило.
Един съвет, ако искаш да помогнеш на Евго, спри да му пълниш главата с глупости. Нищо от това, което му казваш няма да помогне. Минало е времето да избира и подбира, сега, ако случайно се завърти жена да я взема, ако ще и с три очи да е.
Коментар
-
.....и това означава, че......?
Не си мисли, че е практика жените да лягат с теб, ако си столичанин, имаш го примера, че не е така.
Един съвет, ако искаш да помогнеш на Евго, спри да му пълниш главата с глупости. Нищо от това, което му казваш няма да помогне. Минало е времето да избира и подбира, сега, ако случайно се завърти жена да я взема, ако ще и с три очи да е.
Подобни примери колкото щеш,така че изобщо не е проблем за Евго да си хване жена в София стига да спазва това,което му казвам. А и не само аз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСа недей, Вергилчо знае че, жените били харесвали само него. Ти да видиш само, що ли и другите си намираме жени и без простащина.
Дето се меси в чужд разговор и го дразни нивото на разговора щото не е като на селски бек.
Ужас, брат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеУчил съм в Пловдив и съм виждал как студентки веднага разтваряха краката за пловдичани. А за софиянци това важи в пъти повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИскат да е пичага.
Навремето колежките ми от следването изобщо не се интересуваха от мъжете от потока. Не били хубави, което не е вярно. Един мъж на 20г изглежда перфектно заради младостта.
Искаха чужденци и чичовци.
В днешно време един мъж държи ли се като простак вкъщи и ако жена му е учила, няма да го търпи много дълго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Учил съм в Пловдив и съм виждал как студентки веднага разтваряха краката за пловдичани. А за софиянци това важи в пъти повече.
Коментар
-
....щеше ама с това ти отношение дори селянките от далечен край не са ти вързали....
Коментар
-
....щеше ама с това ти отношение дори селянките от далечен край не са ти вързали....
евго доста и от тях е канил на гости
но май не е получил взаимностпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм учил 2 специалности (2 висши) и двете бяха трудни, в СУ. Искаха да си учим и да възпроизвеждаме големи количества информация.
Преподавателите ни бяха от старата школа и не искаха да имаме знания "от птичи поглед". Ходил съм на 8 декември с колегите, имаше и изцепки. Алкохол, веселби, хора (танци). Не знам какви ги вършат в Студентски град и по общежитията, защото не са ме канили там.
Сега всичко се учи онлайн и материалите се дават от преподавателите. Навремето беше предимно с диктуване и често нямаше учебници (50% на 50%). Не съм ходил никога на поправка и на повишителни и дори имах допълнителна работа, 1999 -2001 г. Щеше да е хубаво да си бях хванал селянка от далечен край и да се забавляваме в детската ми стая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Виж сега , знам какво си написала , не се прави на ударена с парцала. Зора ти да изпъкнеш интелектуално не го разбирам , а зора е тенденциозен ,постоянен и монотонен.Много си ми докачлива, успокой се, живота е Убав!
Това, че някои хора разговарят за култура, литература и научни теми, които те избират, теб лично какво те бърка?
Що не тръгнеш да го вадиш голем пред един Матеев например?
Изненада, някои хора си говорят за такива неща и им е приятно. Сега ако не можеш да участваш на такова ниво, седни си кротко на … и не ни занимавай.
Просто ще те скролвам и толкоз.
Сори, ама то не може да е всичко чалга, заяждане и базови инстинкти. И “колко голям мъжкар съм аз”.
И още нещо, Миро е завършил право, Тошето е инженер/изобретател, Матеев е физик/инженер, Пинокио и той май е с някакво инженерство, Тнм е биолог/инженер, Евго е счетоводител, Ратко е икономист.
Ти с какво точно се занимаваш и какво си учил е космическа мъгла?
Аре у лево.Last edited by Selena2024; 18.06.2025, 13:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Това е гръцка класика, пич. Не всеки я разбира. А и не е речено.
Интересна реакция, когато нещо ти надвишава капацитета и не си чел достатъчно.
Простакът винаги се стреми да свали околните до собственото си ниво.
Невинаги обаче околните му го позволяват.
Всичко отдавна е написано и обяснено. И то по много по-дълбок начин.
Чети, ограмотявай се: Евменидите, Есхил.
Прочее именно там се оформя съд с жури. Какво съвпадение - днес участвам в жребий за определяне на жури като частен обвинител.
Забележи 458 г. преди новата ера вече се оформя съд с жури.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм учил 2 специалности (2 висши) и двете бяха трудни, в СУ. Искаха да си учим и да възпроизвеждаме големи количества информация.
Преподавателите ни бяха от старата школа и не искаха да имаме знания "от птичи поглед". Ходил съм на 8 декември с колегите, имаше и изцепки. Алкохол, веселби, хора (танци). Не знам какви ги вършат в Студентски град и по общежитията, защото не са ме канили там.
Сега всичко се учи онлайн и материалите се дават от преподавателите. Навремето беше предимно с диктуване и често нямаше учебници (50% на 50%). Не съм ходил никога на поправка и на повишителни и дори имах допълнителна работа, 1999 -2001 г. Щеше да е хубаво да си бях хванал селянка от далечен край и да се забавляваме в детската ми стая.
да види, дали учите
освен това тия забавления на спалня се правят, не на юношески креват тип кушеткапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго, я раздуй малко как ти мина студентския живот?
Имаше ли купони с колежките?
Коментар
Коментар