IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Било е така по време на соца и жителствата. То в Москва дето толкова я обичат някои “прописката” още си я има.
    И сега е така.Жените много повече от мъжете ги влечат големите градове.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

.....и това означава, че......?
      Не си мисли, че е практика жените да лягат с теб, ако си столичанин, имаш го примера, че не е така.
      Има изключения, но в никакъв случай не е правило.

Един съвет, ако искаш да помогнеш на Евго, спри да му пълниш главата с глупости. Нищо от това, което му казваш няма да помогне. Минало е времето да избира и подбира, сега, ако случайно се завърти жена да я взема, ако ще и с три очи да е.
      Било е така по време на соца и жителствата. То в Москва дето толкова я обичат някои “прописката” още си я има.

Коментар

Не си мисли, че е практика жените да лягат с теб, ако си столичанин, имаш го примера, че не е така.

Един съвет, ако искаш да помогнеш на Евго, спри да му пълниш главата с глупости. Нищо от това, което му казваш няма да помогне. Минало е времето да избира и подбира, сега, ако случайно се завърти жена да я взема, ако ще и с три очи да е.
        Жените реагират на едно и също мъжко поведение на всякаква възраст. Имам приятел на 51 години,а гаджето му е на 25 години И доста прилично си изглежда. А той дори няма собствено жилище в София, а живее под наем. Добре е финансово,но в никакъв случай не е богат,а и си пада доста скръндза и не е по харченето на пари. Нито пък изглежда добре,щото вече е побелял и с шкембе.
        Подобни примери колкото щеш,така че изобщо не е проблем за Евго да си хване жена в София стига да спазва това,което му казвам. А и не само аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Са недей, Вергилчо знае че, жените били харесвали само него. Ти да видиш само, що ли и другите си намираме жени и без простащина.
          Анатема! Как така без простащина. Като един три четири поста по-долу.

Дето се меси в чужд разговор и го дразни нивото на разговора щото не е като на селски бек.

Ужас, брат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
            Учил съм в Пловдив и съм виждал как студентки веднага разтваряха краката за пловдичани. А за софиянци това важи в пъти повече.
            Всяко стадо си има мърша, вкл.има и при студентките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Искат да е пичага.

Навремето колежките ми от следването изобщо не се интересуваха от мъжете от потока. Не били хубави, което не е вярно. Един мъж на 20г изглежда перфектно заради младостта.

Искаха чужденци и чичовци.

В днешно време един мъж държи ли се като простак вкъщи и ако жена му е учила, няма да го търпи много дълго.
              Са недей, Вергилчо знае че, жените били харесвали само него. Ти да видиш само, що ли и другите си намираме жени и без простащина.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Учил съм в Пловдив и съм виждал как студентки веднага разтваряха краката за пловдичани. А за софиянци това важи в пъти повече.

Коментар

....щеше ама с това ти отношение дори селянките от далечен край не са ти вързали....

Коментар

....щеше ама с това ти отношение дори селянките от далечен край не са ти вързали....
                    можеше поне с някой спретнат отличник да се сближат
                    евго доста и от тях е канил на гости
                    но май не е получил взаимност
                    препоръка е

Коментар

Аз съм учил 2 специалности (2 висши) и двете бяха трудни, в СУ. Искаха да си учим и да възпроизвеждаме големи количества информация.

Преподавателите ни бяха от старата школа и не искаха да имаме знания "от птичи поглед". Ходил съм на 8 декември с колегите, имаше и изцепки. Алкохол, веселби, хора (танци). Не знам какви ги вършат в Студентски град и по общежитията, защото не са ме канили там.

Сега всичко се учи онлайн и материалите се дават от преподавателите. Навремето беше предимно с диктуване и често нямаше учебници (50% на 50%). Не съм ходил никога на поправка и на повишителни и дори имах допълнителна работа, 1999 -2001 г. Щеше да е хубаво да си бях хванал селянка от далечен край и да се забавляваме в детската ми стая.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Виж сега , знам какво си написала , не се прави на ударена с парцала. Зора ти да изпъкнеш интелектуално не го разбирам , а зора е тенденциозен ,постоянен и монотонен.Много си ми докачлива, успокой се, живота е Убав!
                        Усещаш ли как това е твой, а не мой проблем?

Това, че някои хора разговарят за култура, литература и научни теми, които те избират, теб лично какво те бърка?

Що не тръгнеш да го вадиш голем пред един Матеев например?

Изненада, някои хора си говорят за такива неща и им е приятно. Сега ако не можеш да участваш на такова ниво, седни си кротко на … и не ни занимавай.

Просто ще те скролвам и толкоз.

Сори, ама то не може да е всичко чалга, заяждане и базови инстинкти. И “колко голям мъжкар съм аз”.

И още нещо, Миро е завършил право, Тошето е инженер/изобретател, Матеев е физик/инженер, Пинокио и той май е с някакво инженерство, Тнм е биолог/инженер, Евго е счетоводител, Ратко е икономист.

Ти с какво точно се занимаваш и какво си учил е космическа мъгла?

Аре у лево.
                        Last edited by Selena2024; 18.06.2025, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Това е гръцка класика, пич. Не всеки я разбира. А и не е речено.

Интересна реакция, когато нещо ти надвишава капацитета и не си чел достатъчно.

Простакът винаги се стреми да свали околните до собственото си ниво.

Невинаги обаче околните му го позволяват.

Всичко отдавна е написано и обяснено. И то по много по-дълбок начин.

Чети, ограмотявай се: Евменидите, Есхил.

Прочее именно там се оформя съд с жури. Какво съвпадение - днес участвам в жребий за определяне на жури като частен обвинител.

Забележи 458 г. преди новата ера вече се оформя съд с жури.
                          Виж сега , знам какво си написала , не се прави на ударена с парцала. Зора ти да изпъкнеш интелектуално не го разбирам , а зора е тенденциозен ,постоянен и монотонен.Много си ми докачлива, успокой се, живота е Убав!

Коментар

Аз съм учил 2 специалности (2 висши) и двете бяха трудни, в СУ. Искаха да си учим и да възпроизвеждаме големи количества информация.

Преподавателите ни бяха от старата школа и не искаха да имаме знания "от птичи поглед". Ходил съм на 8 декември с колегите, имаше и изцепки. Алкохол, веселби, хора (танци). Не знам какви ги вършат в Студентски град и по общежитията, защото не са ме канили там.

Сега всичко се учи онлайн и материалите се дават от преподавателите. Навремето беше предимно с диктуване и често нямаше учебници (50% на 50%). Не съм ходил никога на поправка и на повишителни и дори имах допълнителна работа, 1999 -2001 г. Щеше да е хубаво да си бях хванал селянка от далечен край и да се забавляваме в детската ми стая.
                            майка ти нямаше ли да надзърта
                            да види, дали учите

освен това тия забавления на спалня се правят, не на юношески креват тип кушетка
                            препоръка е

Коментар

Евго, я раздуй малко как ти мина студентския живот?
                              Имаше ли купони с колежките?

Коментар

• Евго, я раздуй малко как ти мина студентския живот?
                                Имаше ли купони с колежките?

Коментар

Working...
                                X