IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Като спра да пиша в темата, ще се успокоиш, Salinger.
    Модераторите, нещо да направиш?

Твоя воля, можеш да направиш каквото сметнеш за добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

На морето има мацки по моникини, по фейсбук също има, в еротичните канали също, така че цици съм виждал много.

Ти си 55+ и вече си на години. В квартала ми има 3-ма разведени мъже, с деца, на 40+ години, единият е към 50 г. И тримата не влачат мацки, въпреки че са сами от няколко години и изглеждат добре. Само един от тях има любовница, но не живеят заедно. Тя нито го пере, нито му готви, има деца от друг мъж. На тези години е трудно да се намери жена за връзка, не е като на 20+.

Твоят изказ също не е ОК. Пишеш кратко, не даваш лична информация и все се правиш на остроумен и с чуство за хумор,
      Кое му е трудното?Ти живееш в София, не в Тутракан.В София е пълно с необвързани жени. Един приятел се разведе преди няколко години и си отеба. Накрая си хвана гадже ,която е 26 години по-млада.А той вече е на 51 години и има шкембе. Ти все пишеш за мъже в София, които били без гаджета.Ами проблема е в тях.В София буквално е компот от сливи. Нека да съм ерген със собствено жилище в София, не една,десетки ще си намеря.

Коментар

На морето има мацки по моникини, по фейсбук също има, в еротичните канали също, така че цици съм виждал много.

Ти си 55+ и вече си на години. В квартала ми има 3-ма разведени мъже, с деца, на 40+ години, единият е към 50 г. И тримата не влачат мацки, въпреки че са сами от няколко години и изглеждат добре. Само един от тях има любовница, но не живеят заедно. Тя нито го пере, нито му готви, има деца от друг мъж. На тези години е трудно да се намери жена за връзка, не е като на 20+.

Твоят изказ също не е ОК. Пишеш кратко, не даваш лична информация и все се правиш на остроумен и с чуство за хумор,
        евго, ти на отчет ли ги водиш
        защо не се фокусираш върху жените в квартала
        хд е известен с тях
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пак повтарям
          контактуваш изключително и само с бабички
          и някакви измислени фб приятели без гаджета
          в резултат на което дори изказа ти е бабешки
          и едва ли ще видиш гола ци**ца в тоя живот
          освен ако не е бабешка

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Мишо, мисля, че каузата е загубена. Всякакви хора в темата даваха различни съвети, но героят едно си знае, едно си бае.
            все се заричам да не пиша ама ме провокира и не мога да се сдържа, вече надежда нямам, че нещо ще се промени.
            Живот и здраве след 10 години ще ги четем същите простотии.
            действието може да е в една
            или обратна посока
            препоръка е

Коментар

абсолютно откровен съм
              но спазвам някакви граници на приличие
              защото не искам да го обидя
              а да го провокирам да действа
              Мишо, мисля, че каузата е загубена. Всякакви хора в темата даваха различни съвети, но героят едно си знае, едно си бае.
              все се заричам да не пиша ама ме провокира и не мога да се сдържа, вече надежда нямам, че нещо ще се промени.
              Живот и здраве след 10 години ще ги четем същите простотии.

Коментар

Искрен ли си или премълчаваш? Аз, ако напиша на 100% какво мисля ще бъде много грозно и обидно.
                абсолютно откровен съм
                но спазвам някакви граници на приличие
                защото не искам да го обидя
                а да го провокирам да действа
                препоръка е

Коментар

Грубо звучи, но си е самата истина. Имаме човек тотално спрял в социалното си развитие, човек без жив контакт с други хора извън работата.
                  Неспособен да види нормален диалог, а какво остава да е интересен за противоположния пол. И осван всичко друго имаме човек, който по-никакъв начин не желае да промени живота си, но с голяма настървеноност обвинява противоположния пол за несполуките си.
                  вече споменахме, че има прекалено много жив контакт с жени на 70+
                  и съм сигурен, че им е оперативно доста интересен
                  особено когато не е в тяхната компания
                  препоръка е

Коментар

каквам каквото мисля
                    евго може да прави абсолютно същото
                    няма да ме засегне
                    Искрен ли си или премълчаваш? Аз, ако напиша на 100% какво мисля ще бъде много грозно и обидно.

Коментар

Лошо отношение имаш, да не би да се засегна за ниския тестостерон?
                      каквам каквото мисля
                      евго може да прави абсолютно същото
                      няма да ме засегне
                      препоръка е

Коментар

пак повтарям
                        освен ако не е бабешка
                        Лошо отношение имаш, да не би да се засегна за ниския тестостерон?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

И ти си като твоя ментор, дето отговорил на 12 въпроса в стани богат!
                          - - -

1. Самия факт, че още не си създал семейство показва колко си НАЗАДНАЛ !

2. На кой му пука за оценките в мухлясалия ти бележник, при условие че цялото ти говорене излъчва как се фокусираш върху негативното, вместо да търсиш положителното у един непознат -> това манифестира колко си НАЗАДНАЛ КАТО ЧОВЕК !!!

3. Коментара, че "баща ти нямал намерение да ти купи самостоятелен апартамент в София" -> само показва какъв ГОТОВАНЕЦ и ТЪНЪК СМЕТКАДЖИЯ СИ! А тънките сметки винаги излизат през носа на сметкаджиите! Такива "ЧиЧо Скручовци" като тебе обикновено остаряват сами!

Това е истината, независимо дали я приемаш или не!
                          Грубо звучи, но си е самата истина. Имаме човек тотално спрял в социалното си развитие, човек без жив контакт с други хора извън работата.
                          Неспособен да види нормален диалог, а какво остава да е интересен за противоположния пол. И осван всичко друго имаме човек, който по-никакъв начин не желае да промени живота си, но с голяма настървеноност обвинява противоположния пол за несполуките си.

Коментар

По фейсбук се запознах с един от адвокатите, участващи в Съдебен спор. И сме чатили културно, приятелски. Той е на 30 г и преди 2 г. нямаше приятелка. Обаче си хвана колежка, много красива, по-красива от оправдателна присъда. И си се харесват, въпреки че адвокатът е млад и не е богат. Но е умен и е успял да я свали.

Дори да плажувам на бабешкия плаж, аз си лежа кротко, мажа се, влизам във водата и не се занимавам с бабите. Дори да се появи млада жена, обикновено не е сама и не търси контакт с мъж - чете книга, рови си в телефона или е пльоснала рокля на главата си.

Една от лелите на плажа спомена, че синовете й също не могат да намерят булки, а една наша приятелка казва за снаха си: "От къде намери синът ми този боклук???".

Вчера ми писа млада булка от Берковица по ф.б. Обаче е малко скромна и изостанала и не е за мен. Миродес няма да я хареса със сигурност. И е дива шипка (дива роза), подобно на младата шивачка от Русе.
                            пак повтарям
                            освен ако не е бабешка
                            препоръка е

Коментар

Напреднал съм.

Навремето в учлище много ме хвалеха на родителски срещи и при завършването ме съобщиха, че от целия випуск съм най-добре по математика и по английски език. И това се потвърди на кандидатстудентските изпити в края на миналия век. С най-високи оценки от момчетата в целия випуск.

Исках да ви разкажа нещо интересно. Имаме общо село с наши роднини. Вуйчо ми си ходи често и произвежда екологични зеленчуци. Има и плодове, гъби и грозде. Обаче е станал гадже с по-млада от него ромка. И мъжът й няма нищо против, щом дава по някои лев. В петък ромката им пере и готви, а леля ми яде от циганската манджа и пие водка и ракия???

Обаче ходи там, за да варди мъжа си да не се занимава с ромката.
                              постоянно въртиш едни и същи бабешки истории
                              може и да са били интересни за пенсионерките пред входа
                              но сигурно и на тях са омръзнали
                              препоръка е

Коментар

• Навремето в учлище много ме хвалеха на родителски срещи

И ти си като твоя ментор, дето отговорил на 12 въпроса в стани богат!
                                - - -

1. Самия факт, че още не си създал семейство показва колко си НАЗАДНАЛ !

2. На кой му пука за оценките в мухлясалия ти бележник, при условие че цялото ти говорене излъчва как се фокусираш върху негативното, вместо да търсиш положителното у един непознат -> това манифестира колко си НАЗАДНАЛ КАТО ЧОВЕК !!!

3. Коментара, че "баща ти нямал намерение да ти купи самостоятелен апартамент в София" -> само показва какъв ГОТОВАНЕЦ и ТЪНЪК СМЕТКАДЖИЯ СИ! А тънките сметки винаги излизат през носа на сметкаджиите! Такива "ЧиЧо Скручовци" като тебе обикновено остаряват сами!

Това е истината, независимо дали я приемаш или не!

Коментар

Working...
                                X