Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
толкова занижени критерии
а да не може евго да си намери булка в срока
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Жените харесват различно, като не се вълнуват толкова от физическата красота, а от финансите и дали мъжът може да ги "увърти". Виктор от "Ергенът" е много красив, но няма голям опит и не ги сваля редовно. Мартин има голям успех и е пич, обаче на младини, на 20+, са му помогнали техните и за това има и деца и бизнес. Не е минавал по труден път.
При мен проблемът също е, че не мога да ги "увъртя", така казва един комшия от морето. Интересното е, че и неговият син имаше лош опит с 2 жени. И двете връзки несполучливи, особено втората.
С гола глава е много хубаво, хигиенично и един мъж изглежда по-млад така. Винаги правят впечатление хубавите дрехи, хубавите обувки и часовник и перфектната хигиена.
Колкото до хигиената - ако работиш като кърт, никога няма да можеш да извадиш земята изпод ноктите си. Костюмът Версаче ще ти отива като на миньор от Бирмингам - от ръкавите ще се подават черни, здрави, груби ръце. Но пък попаднеш ли в тях, ще те надупчи като швейцарско сирене. А един хигиеничен човек ще си пили ноктите при някоя маникюристка и вместо да й гледа в деколтето и да рови в него с хищен и неутолим поглед, ще си говори по телефона с любимия на спикър.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тц. Просто да не си гей и да си чист стига. При тебе проблемите са в главата. Еба ти закостенялото мислене имаш.
а да не може евго да си намери булка в срокапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти ми уби мечтите. И аз съм с гола глава, с брада и як,а то се оказа, че жените не харесвали такива мъже. Явно ще трябва да си бръсна брадата,да си присаждам коса и да сваля доста килограми.
Благодаря ти за мнението, щото живеех в заблуда
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
........
С гола глава е много хубаво, хигиенично и един мъж изглежда по-млад така. Винаги правят впечатление хубавите дрехи, хубавите обувки и часовник и перфектната хигиена.
Е, остана да си дадеш сметка - кое от изброените накрая "качества" липсва при теб...
Ако добавиш и други "качества" - освен "дрехи, обувки и часовник" - има шанс някоя да ти обърне внимание..., ако и не се възхищаваш и заглеждаш повече в мъжете....
Коментар
-
Ти ми уби мечтите. И аз съм с гола глава, с брада и як,а то се оказа, че жените не харесвали такива мъже. Явно ще трябва да си бръсна брадата,да си присаждам коса и да сваля доста килограми.
При мен проблемът също е, че не мога да ги "увъртя", така казва един комшия от морето. Интересното е, че и неговият син имаше лош опит с 2 жени. И двете връзки несполучливи, особено втората.
Коментар
-
Сигурно е бил слаб и фин.Last edited by X_Y; 08.05.2025, 08:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
обича такива, дето правят коремното. Един старец идваше в парка и правеше на 80 години по пет коремни, класически изпълнени. Бабите идваха да го гледат с влажни очи като на концерт на Андре Рю.Last edited by X_Y; 08.05.2025, 08:59.
Коментар
-
Дърт съм вече за такива изгъзици.Правя си разходки по 5 км с бързо темпо, та като ме хване някоя тигрица да мога да й удържам на темпото.Last edited by X_Y; 08.05.2025, 08:59.
- 1 like
Коментар
-
А правиш ли коремното?
Коментар
-
Не знам фантомен ли е или Фантомас, ама като тежах 60 кг не ме заглеждаха,при 90 кг вече нещата са доста различни.Last edited by X_Y; 08.05.2025, 09:00.
Коментар
-
Ти си як, ама другаде ги сърби жените. Свързано е с периферната нервна система и се нарича фантомен сърбеж.
Last edited by X_Y; 08.05.2025, 09:00.
Коментар
-
Коментар
Коментар