Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Обичам те, кака! Само маняни ми пускай.
Ей ти тука една “маняна”))))))
https://youtu.be/uoa778rs47c?si=rQ05PhUHE_3ULNqE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеМама му стара, каква пак сте я свършили тука? Една маняна да ви изпусна и само се пцувате. Магарета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мъж тарикат не писка бе мирко!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Как пък за 50 години никой не се е отнасял така с мен, само в тоя форум няколко комплексаря го правите.И да има си причина-няколко човека си избивате комплексите като обиждате и подигравате други участници във форума.
И то при положение, че не пиша нищо нито на теб,нито на Бонкна.Т.е вършите тия неща непровокирани.
Естествено само виртуално, щото на живо няма да ми кажете нито една подобна дума,ако пък го направите със сигурност ще съжалявате.
Коментар
-
Палячо-аз НИКОГА не съм обиждал някого заради мнението му.Само комплексари като теб и другите изброени го правят. Когато обиждам е в отговор на обидите ви.
Подобно поведение показва слабохарактерност и огромни комплекси.
И в моята работа важни бяха ЕДИНСТВЕНО доказателствата.Щото след това делото отива в прокуратурата, а после и в съда.А няма ли доказателства обвинението пропада..Така че това за пищова са ти поредните измислици.
Коментар
-
Матеев разказа каква е ситуацията, така че ми е достатъчно да си направя извод какво се е случило. И ако е имало разследване щяха да те осъдят за стореното.Но на Матеев не му се е занимавало и си се отървал безнаказано.
Няма как фирма да обърка цената 5 пъти.И дори ти не си такъв дебил,та да не се усетиш,че има нещо нередно. Поради което смятам, че ти си ги накарал да искат по-висока сума и да си разделите горницата .
Коментар
-
Нивото ли? И по какво определи "престъпника" бе, лайно размазано? Полицаите са по-умни ог теб, ако не си вдянал. Ти си един който ходи и сочи с пръст и после, бил "невинен". Ай сиктир, сопол такъв.
Няма как фирма да обърка цената 5 пъти.И дори ти не си такъв дебил,та да не се усетиш,че има нещо нередно. Поради което смятам, че ти си ги накарал да искат по-висока сума и да си разделите горницата .Last edited by mirodes; 16.07.2025, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам защо игнор-функцията не сработва и все още виждам подобни изказвания?
Ами успех, това е поне 3-то заричане за напускане на форума, дано този път да бъде спазено!
Иначе всички знаем как се вика на мъже, които не могат да държат на думата си!
Това, че някой постоянно се вкарва в спорове, които често губи (а се оказва, че не знае как да губи, защото влиза с бутонките, ама като му отвърнат - не му харесва)... някой, който е сляп за собствените си квалификации към опонентите... някой, който е свикнал да спори главно от позицията на силата и пищофа, само че в един форум тежест имат единствено думите и аргументите... това обикновено е логичния завършек!
п.п.
Но си мисля, че историята няма да свърши дотук - ще има продължение.
Подобно поведение показва слабохарактерност и огромни комплекси.
И в моята работа важни бяха ЕДИНСТВЕНО доказателствата.Щото след това делото отива в прокуратурата, а после и в съда.А няма ли доказателства обвинението пропада..Така че това за пищова са ти поредните измислици.Last edited by mirodes; 16.07.2025, 13:07.
Коментар
-
Това ти е нивото.
И е нормално престъпник като теб да не харесва полицаи.
А като се видим някой ден ще ти припомня думите ти.
Коментар
-
Няма смисъл да пиша повече във форума. Тук има няколко комплексари-Бонка, "Изобретателя",дебелия бизнесмен, измисления професор, които постоянно ме обиждат без изобщо да съм ги провокирал.Модераторите не вземат никакви мерки,а моите коментари ги трият или ме банват. Така че аз бях дотук.
Ами успех, това е поне 3-то заричане за напускане на форума, дано този път да бъде спазено!
Иначе всички знаем как се вика на мъже, които не могат да държат на думата си!
Това, че някой постоянно се вкарва в спорове, които често губи (а се оказва, че не знае как да губи, защото влиза с бутонките, ама като му отвърнат - не му харесва)... някой, който е сляп за собствените си квалификации към опонентите... някой, който е свикнал да спори главно от позицията на силата и пищофа, само че в един форум тежест имат единствено думите и аргументите... това често е логичния завършек!
п.п.
Но си мисля, че историята няма да свърши дотук - ще има продължение.
- 1 like
Коментар
-
Абе що не си ЕПМ? Ченге смотано.
И е нормално престъпник като теб да не харесва полицаи.
А като се видим някой ден ще ти припомня думите ти.
- 1 like
Коментар
-
Ти най-добре си запознат защо си станал престъпник,щото си измамил Матеев.
И никой не заплашвам,казвам,че никой от вас няма да посмее да ми каже очи в очи,нещата, които пишете.Щото сте форумни мишки.А аз нямам проблем и лично да ви кажа какво мисля за вас.
Коментар
-
Бягство от отговорност за собствените си действия е една от причините човек да премине в престъпния свят. Все "невинен" и все други му "виновни". И заплашва. Явно, опит за нерегламентирано въздействие.
И никой не заплашвам,казвам,че никой от вас няма да посмее да ми каже очи в очи,нещата, които пишете.Щото сте форумни мишки.А аз нямам проблем и лично да ви кажа какво мисля за вас.
Коментар
Коментар