Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А ти вече си 55+ и самолетът хич не лети както трябва. За това си толкова злобен и остроумен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тъкмо де-имала е предвид себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ти пък от пет. Аз съм тук от 2017та и все същите лакърдии си реди и все е млад млад млад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Аз тогава излизах с една жена и имах сериозни намерения.
И тази ми вика: "Не й вярвай. Само те баламосва тази. Една жена като иска да се жени за някой, тя не реагира така. Следи невербалния език. Ако е весела и отворена, ще станат нещата. Ако е начумерена и притеснена, нищо няма да стане. Търси друга!"
И се оказа права.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Евго си е сороско славейче и от 5 години пее точно три изречения.
Иначе темата е весела и още по весела става, когато някой искено дава съвети на Евго..
Коментар
-
По онова време тя все още обичаше мъжа си.
Ако беше мома, щях да я атакувам.
Коментар
-
По онова време тя беше все с детето си. Аз също съм ходил у тях. Тя дори сравняваше моя и техния апартамент. Те го купуват готов от някакъв баровец, който го ремонтирал набързо и повечето от моите неща бяха по-хубави,
Купиха го на ниските цени през 2015 г. готов, ремонтиран и обзаведен, но за съжаление не можаха да запазят любовта си.
Аз съм ходил по доста апартаменти при жени и не си спомням нито един как изглеждаше,още по-малко на какви цени е купен.
Ти се интересуваш от неща,от които се интересуват бабичките пред блока.Като мъж трябва да те интересува единствено е..а ли е ,ще ти пусне ли и къде да я оправиш .Last edited by mirodes; 16.05.2025, 16:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това няма никакво значение. Трябва да те интересува единствено, че ти е дошла в апартамента и е била готова да я оправиш, дори да й направиш дете. А не какви са отношенията с мъжа й.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Тя роди второ от него и правеха опити.
Той й даваше пари всеки месец, ходеха му често на гости и той си я помпеше,.
Но това че дълго време беше в чужбина охлади отношенията им и преди 6 г тя си намери друг мъж, дори може да е било преди 7 г.
Коментар
-
Тя беше с малко дете, мъжът й работеше в чужбина. И се опитваха да имат и второ дете.
Тя много не се разбираше с хората в блока, но мен ме беше одобрила. Търсеше си компания, ако е искала секс, щеше да каже.
Мъжът й е хубав и културен, обаче сега си купува храна от топлата витрина. Но си е намерил гадже за секс.
Какво повече от това. Малко са като оная дето директно си иска помпане.
Коментар
-
Бас ловя, че ще изгледате това клипче с интерес, и ще ви падне мъжкото самочувствие.
https://www.facebook.com/watch?v=698117142605397
Коментар
-
Идвали са в самостоятелния ми апартамент. Понеже сме на едни години, бяхме се сприятелили по комшийски, без секс. Едната ми е споделяла и интимни неща. И ми е давала съвети за жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, как така
на крака са ти дошли
а без кекс!??
за какво изобщо са идвали
- 1 like
Коментар
-
Идвали са в самостоятелния ми апартамент. Понеже сме на едни години, бяхме се сприятелили по комшийски, без секс. Едната ми е споделяла и интимни неща. И ми е давала съвети за жените.
на крака са ти дошли
а без кекс!??
за какво изобщо са идвалипрепоръка е
Коментар
Коментар