IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нямам нужда от никаква помощ, селчо.

Темата е малко за релакс и обяна на опит.

Страхотна обосновка!

Темата била за "обмяна на опит"?

Не виждам никой друг в тая тема да говори за "татуирани мъже и мъже с бицепси"... Сигурен съм, че има "специализирани" сайтове, в които би намерил хора, с които да обменяте мнения (по интереси). Още по-сигурен съм, че и те "не са обратни" и - разбира се - " никога не са били и няма да бъдат с мъже..."

Всички мъже тук ти казват това, но ти продължаваш да досаждаш по един и същ начин (както сам казваш - от години!)

Да ти го кажа отново, разбираемо: никой мъж ТУК не иска да "обменя опит" с теб! Много пошло изглежда - точно онова, което наричаш "твой опит"!

Какво очакваш? Някой да почне да разсъждава като теб? Да обърне резбата? (разбрахме, че НЕ си обратен - не го повтаряй повече!... ПРОСТО ИМАШ ВЪТРЕШНА ПОТРЕБНОСТ ДА ГОВОРИШ ЗА ТАТУИРАНИ, МУСКУЛЕСТИ МЪЖЕ... и никак не ти е гадно, защото това било ... модно..., с бради и ... сърчица лайкове в мрежата..., абе - отдалеч НИ СЕ ИСКА ДА СА ОБРАТНИ, А ВЪОБРАЖЕНИЕТО НА НЯКОИ ОТ НАС (Евговци) - НИКОГА НЕ ГИ ЛЪЖЕ и имат интуиция за такива неща...

... ама: дамите са виновни - не пускат и туй-то!

Last edited by mikomikov; 22.03.2025, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Напълно си е в ред. Време ти е да престанеш с тези мъже. Отваряш си гейска тема и си фит. Може пък. Да станеш звезда - като Азис
      С Миродес си коментирахме за Виктор и по какво си личат гейовете. За меркантилните българки сме го дъвкали години наред.

Там нещата са ясни. Това, че нямам половинка не е толкова лошо. Няма кой да ме трови и да ме тормози.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

с начина ти на разсъждение и за секс няма да намериш.
        Имаш нужда от специфична помощ.
        Нямам нужда от никаква помощ, селчо.

Темата е малко за релакс и обяна на опит.

Коментар

В блока ми имаше 2 жени, които живееха в един апартамент. Сега са на 50+ и на 40 г. И бяха шефка и икономка, По-младичката слугуваше на по-старата. И за вкъщи и за да оправят входа и градинката. И двете мадами, карат коли. И не канеха мъже вкъщи. Според мен не са гаджета, обаче така шефката пречеше на младата да си намери мъж. Ходеха и по заведенията заедно. Вероятно са спяли с мъже, когато има харесване и след като си пийнат по баровете. Но си стояха без мъж през другото време. И после се преместиха.

За секс се намира жена, но за сериозни отношения е трудно. И да има коректност и уважение, а не използване и меркантилност.
          с начина ти на разсъждение и за секс няма да намериш.
          Имаш нужда от специфична помощ.

Коментар

Но ти излизаш с чичовска компания, не с гейове. И те (гейовете) са доста мускулести и татуирани, по нова мода.

Има и изключения.

И за да има толкова гейове са виновни жените - че трудно пускат и правят номера. И това че хората се женят късно, след 35 годишна възраст, а не на 25 г както някога.
            Ма как бе, те жените виновни пък ти, че си мека китка наосъзната не виждаш.
            Спазвах благоприличие, но не заслужаваш, какво за ти виновни жените, че ти не можеш да намериш, всъщност ти не заслужаваш жена, защото ще и вгорчиш живота.

Давай със силистренския селянин....

Само като се сетя, че мислех да ти звъня като съм в София за по бира.....
            Last edited by polax; 22.03.2025, 17:43.

Коментар

Ти не си наред!
              Напълно си е в ред. Време ти е да престанеш с тези мъже. Отваряш си гейска тема и си фит. Може пък. Да станеш звезда - като Азис

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

И още да ти напомня, че нямаш никакви основания да споменаваш думата ДЕМОГРАФИЯ (имаш време да ГУБИШ ЧАСОВЕ във всички социални мрежи и сайтове за запознанства, но нямаш време да поканиш някое момиче (вече - дама) на разходка, в заведение, на екскурзия (така де: стига си "летял" по екскурзии в нета! - "разполагаш" - похарчИ малко от това, с което "разполагаш")...

И СПРИ ДА ГОВОРИШ ЗА МУСКУЛЕСТИ И ТАТУИРАНИ МЪЖЕ (темата е за качествата на дамите)!

Ти не си наред!

Коментар

Но ти излизаш с чичовска компания, не с гейове.
                  щом по-младите от теб са "чичовска компания" - очевидно самият ти трябва да търсиш ДЯДОВСКА КОМПАНИЯ - нали си даваш сметка, че си в такава ситуация?

И те (гейовете) са доста мускулести и татуирани, по нова мода. това са твои фантазии.

Има и изключения. ти ли си изключението?

И за да има толкова гейове са виновни жените - че трудно пускат и правят номера. много точна обосновка! Спокойно си следвай мечтите и накажИ тия лоши жени! И слушай мама в следващите 20-30 години!

И това че хората се женят късно, след 35 годишна възраст, а не на 25 г както някога.каква е връзката с това, че НЯКОИ хора се женят след 35 ? Сам ти си повече от 10 години, но нищо не си предприел преди 15 години.

И още да ти напомня, че нямаш никакви основания да споменаваш думата ДЕМОГРАФИЯ (имаш време да ГУБИШ ЧАСОВЕ във всички социални мрежи и сайтове за запознанства, но нямаш време да поканиш някое момиче (вече - дама) на разходка, в заведение, на екскурзия (така де: стига си "летял" по екскурзии в нета! - "разполагаш" - похарчИ малко от това, с което "разполагаш")...

И СПРИ ДА ГОВОРИШ ЗА МУСКУЛЕСТИ И ТАТУИРАНИ МЪЖЕ (темата е за качествата на дамите)!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Трябвало да оправиш и двете.Щом са ти в блока лесно става заварката.
                    Те се държат курвенски и не ме харесват.

По-старата е истеричка, Въпреки това, като е в настроение ми се хили и е позитивна. И е манипулаторка.

Коментар

В блока ми имаше 2 жени, които живееха в един апартамент. Сега са на 50+ и на 40 г. И бяха шефка и икономка, По-младичката слугуваше на по-старата. И за вкъщи и за да оправят входа и градинката. И двете мадами, карат коли. И не канеха мъже вкъщи. Според мен не са гаджета, обаче така шефката пречеше на младата да си намери мъж. Ходеха и по заведенията заедно. Вероятно са спяли с мъже, когато има харесване и след като си пийнат по баровете. Но си стояха без мъж през другото време. И после се преместиха.

За секс се намира жена, но за сериозни отношения е трудно. И да има коректност и уважение, а не използване и меркантилност.
                      Трябвало да оправиш и двете.Щом са ти в блока лесно става заварката.

Коментар

По мои наблюдения сега жените пускат много повече отпреди 30 години.Има много стари моми и разведени и най-важното сега много по-лесно се намира терен,щото много жени живеят самостоятелно. Така че не е заради това, просто някои ги влече да са гейове.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNddwHh9m/
                          Ето на какво най-много се радват жените.

Коментар

Но ти излизаш с чичовска компания, не с гейове. И те (гейовете) са доста мускулести и татуирани, по нова мода.

Има и изключения.

И за да има толкова гейове са виновни жените - че трудно пускат и правят номера. И това че хората се женят късно, след 35 годишна възраст, а не на 25 г както някога.
                            По мои наблюдения сега жените пускат много повече отпреди 30 години.Има много стари моми и разведени и най-важното сега много по-лесно се намира терен,щото много жени живеят самостоятелно. Така че не е заради това, просто някои ги влече да са гейове.

Коментар

То и аз съм мускулест с брада (мързи ме да се бръсна,не че я поддържам)и съм се снимал по бански в профила си във Фейсбук. И излизам по заведенията с приятели. Ти направо ми разказа играта с това описание.
                              Но снимки с дълги бели чорапи и слипове нямам.Много важно беше това уточнение, че нямаше да спя спокойно.

Има и изключения.

Коментар

• Жените имат три цели в живота си:
                                1. Да се омъжи и да изглежда не омъжена,
                                2. Да яде и да изглежда слаба,
                                3. Да се облече така, че да изглежда гола.

От Facebook

Коментар

Working...
                                X